3D TV'lerin Artıları ve Eksileri

3D TV'lerin Artıları
3D filmleri sinemada izlemek başka fakat TV programlarını, dizileri 3D TV aracılığıyla izlemek çok ayrı bir şeydir. Her ne olursa olsun evler için üretilen 3D TV'ler eğer düzgün üretilir ve düzgün bir şekilde ayarlanırsa size gerçekten harika bir televizyon deneyimi sağlayacaktır. Ayrıca belirtmeliyiz ki 3D deneyimi en iyi geniş ekranlı televizyonlar aracılığıyla yaşanır. 3D teknolojisi birçok ekran boyutunda mevcut olsa da bu teknoloji en iyi 50 inç ve üzeri ekranlarda deneyimlenebilir.


3D teknolojileri ise ilgilenmeseniz bile 3D TV çeşitlerinin aynı zamanda en güzel 2D TV çeşitleri arasında yer aldığını bilmelisiniz. 3D görüntüleri ekrana vermek için daha çok işlemci gücü gerekse de bu durum aynı zamanda 2D ekranlara da etki etmektedir. Hatta diyelim ki favori bir filminiz televizyonda oynamakta şu an ama bu film 2D özellikleri ile çekilmiş ve siz de 3D olarak izlemek istiyorsunuz. İşte bu durumu mümkün kılan bazı yüksek performanslı 3D TV çeşitleri de bulunmaktadır. Tüm 3D TV çeşitleri için yorumları yorumbudur.com web sayfası aracılığıyla okuyabilirsiniz.


3D TV'lerin Eksileri
Günümüzde her ne kadar yaygın olsa da bazı kişiler 3D teknolojisini pek sevmezler. Üstelik bazı insanların duyma sorunları olduğu gibi bazı izleydiler de renk körlüğüne sahiptir bu yüzden bu kişiler 3D ekranları pek sevmezler. Bazı kişiler ise sadece 3D gözlük takmaktan rahatsız oldukları için 3D TV teknolojisini pek sevmezler. Ayrıca 3D teknolojisi için üretilmiş bazı gözlüklerin diğer gözlüklerden daha rahat olduğu da söylenebilir fakat bu gözlüklerin fiyatları da biraz pahalı olduğu için yine de 3D gözlükler kişiler için bir problem teşkil edebilir. Ayrıca 3D TV çeşitlerinin de oldukça yüksek fiyatlı ürünler olduğunu da belirtmemiz gerekiyor.

Yorumla! Görüşleriniz bizim için önemli..

kapat