Fön Makinesi Alırken Nelere Dikkat Etmeli?

Öncelikle kalın veya kıvırcık bir saç şekliniz varsa turmalin veya iyonik fön makinesi çeşitlerine bakmalısınız. İyonik ve turmalin fön makineleri saçlarınıza negatif yüklü iyonlar vererek saçınızdaki su damlacıklarının yok olmasına yardımcı olarak daha hızlı kurutma sağlar. Sonuç olarak kuruttuktan sonra saçınızın kıvırcık olma riski daha azdır. Eğer kalın ve kıvırcık saçlara sahipseniz, iyonik veya turmalin fön makinesi alırsanız daha iyi edersiniz.


Turmalin size en iyi kurutma deneyimini sunacak yarı değerli bir metaldir. Turmalin fön makineleri sıradan bir fön makinesine göre daha pahalı olacaktır. Eğer fazlasıyla kalın ve kıvırcık bir saçınız varsa turmalin fön makinesi verdiğiniz paranın son damlasına kadar hak edecek bir ürün satın almış olursunuz. İyonik ve turmalin fön makineleri kurutulması zor her saç tipi için ideal bir tercihtir de aynı zamanda. Eğer düz ve ince saç tellerine sahipseniz, iyonik ve turmalin fön makinelerinden uzak durmanızı tavsiye ederiz çünkü sizler için diğer fön makinelerinden bir farkı olmayacaktır bu makinelerin. Yorumbudur.com aracılığıyla fön makineleri hakkında detaylı yorumları okuyabilirsiniz.


Düz ve kuru saçlara sahipseniz porselen veya seramik içerikli fön makinesi çeşitlerini kullanmanızı tavsiye ederim. Seramik veya porselen kaplı fön makineleri daha az şiddetli fakat daha sürekli bir ısı verir ve dolayısıyla çabucak kuruyan düz ve kuru saçlar için ideal bir tercih olacaktır. Eğer nasıl bir fön makinesi alacağınızı bilmiyorsanız, seramik ve porselen kaplı fön makineleri her saç çeşidi için de uygundur. Seramik ve porselen kaplı fön makineleri saçınıza negatif iyonlar vererek saçınızın daha hızlı kurumasını sağlar. Bazı seramik ve porselen kaplı fön makinesi çeşitleri kızıl ötesi teknolojisini kullanarak saçınızın içten dışa doğru kurutur.

Yorumla! Görüşleriniz bizim için önemli..

kapat