LG 49UH850V LED TV  wifi, smart tv - 4k - 49 inc / 124 cm Yorumları

LG 49UH850V LED TV wifi, smart tv - 4k - 49 inc / 124 cm yorum ve tavsiyeleri

(229 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.01.2018
    "Süper cihaz"

    Olumlu yönleri: Söylenecek birşey yok, her konuda göz dolduruyor...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.12.2017
    "iyi"

    Olumlu yönleri: İlgiliydiler

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2017
    Kusursuza yakın..

    benim için harman kardon ses sistemi bu tv yi almamda yeterli bi sebep..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.11.2017
    "Harika bir cihaz "

    Olumlu yönleri: Ses sistemi tartışılmaz görüntü harika 3d istediğim için 2016 yılı ürünü aldım çünkü görüntü kalitesi 2017 ler ile aynı ve 3d özelliği ve harman/kardon ses sistemi extrası Olumsuz yönleri: 10 bit panel desteği olabilirdi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.11.2017

    Olumlu yönleri: Ürün güzel. Satıcı başarılı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.11.2017
    "İLGİSİZ SATICI"

    Olumsuz yönleri: ÜRÜN KUTU İÇİNDE KIRIK GELDİ.TEK HATAM SERVİSİ BEKLEMEDEN KUTUYU KENDİM AÇMAK OLDU.ÜZERİME KALDI. BU GÜNE KADAR İNTERNETTEN ALIŞVERİŞTE YEDİĞİM EN BÜYÜK KAZIKTI.BU FİRMADAN SAKIN ÜRÜN SATIN ALMAYIN.SÜRAT KARGO GİBİ BEŞ PARA ETMEZ BİR FİRMAYLA ÇALIŞIYORLAR..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.11.2017
    "selam arkadaslar bu satıcı sözünün sahiyibi degil ve ürünleri gec gönderiyor ve tefonlara bakmıyor "

    Olumlu yönleri: bu satıcı iyi bir satıcı olsaydı meyiller cevap verirdi ve sözün sahyibi degil ve kargoyu gec veriyor ve telefonlara gec cevap veriyor ve biraz müşterilere meyil yoluyla geri dönerse iyi olur ve genede iyi elendeki olmuyan ürün koymasın ve kargoya 5.6 gün icinde yazısız ve müştyerileri bagdur etmeyin ve telfonlara bakmayı sevbiyor ve sevmiyorsa meliylere cevap versiz genede olumlu yorum yazdım

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2017
    Ürün başlı başına mükemmel, ancak 3D vasat.

    Ürün beklediğimden de iyi çıktı. Akıllı kumandası olsun, kanal geçiş hızları olsun, 4k hdr kalitesi ve internet hızı olsun mükemmel. Tek hüsrana uğratan 3D özelliği oldu. Gözlüklerin aktif olmayışı ve görüntü ne kadar mükemmel olursa olsun pikselleri saydırdığı için hüsrana uğradım ancak 3d için diğer özellikleri yabana atılamaz kesinlikle.

  • NI1 aracılığıyla, 24.10.2017

    ürün çok güzel.bilgisayar televizyon herşey bir arada

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.10.2017

    cok memnunum 6 aydir kullaniyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.10.2017

    Olumlu yönleri: Hızlı kargo ve güvenilir satıcı.

  • NI1 aracılığıyla, 28.09.2017
    Ses, görüntü, özellikler mükemmel, şık bir televizyon.

    Ses ve görüntü kalitesi mükemmel, özellikleri fazla şık bir tv. Herkese tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 25.09.2017

    Ürün bu ebatta en iyisi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.09.2017
    Mükemmel.....

    İki günde kargo geldi aynı gün servis kurulumu yaptı..Gercekten çok güzel tv herkese tavsiye ederim..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.09.2017
    "olumsuz bir düşüncem yok."

    Olumlu yönleri: Her şey mükemmel 👌 Olumsuz yönleri: Olumsuzluk yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.09.2017
    Gerçek smart tv budur.

    2 aydır kullanıyorum, memnunum. Kararsızlar için bir kaç madde yazmak istiyorum: 1: Bu tv gerçek bir akıllı tv, tarayıcısı ile internette istediğiniz siteye girebilir, film izler, müzik dinler, surf yaparsınız.Ve tüm bunları ister akıllı kumandası ile isterseniz tv'ye klavye mause bağlayarak keyifle yaparsınız.Birçok smart tv'deki gibi normal tv kumandası ile bunları yapmaya çalışırken tv'den soğumazsınız. Tarayıcının eksi yönü flash player desteği yok bu sebeple flash tabanlı film oynatıcılarından film izleyemezsiniz. Flash desteği veren tv varmı onuda araştırmak lazım, bilmiyorum. 2: Akıllı telefonu bu tv'ye 1'dk dan az sürede kolayca bağlarsınız. Bağlandıktan sonra telefonda ne görüntü varsa tv'ye yansıtabilirsiniz. Bu sayade flash desteği problemi ortadan kalkar, seyahatlerde çektiğiniz görüntüleri tv'den izler, telefondaki oyunu tv ekranında oynarsınız.Altını çiziyorum bunları keyifle ve sorunsuz yaparsınız. 3: tv'nin ses sistemi gerçekten kaliteli ayrıca apartmanda ikamet eden birisi için gereğinden fazla ses veriyor. ses olayını ayrı bir keyif unsuru yapmış iyinin iyisini isteyen kişiler hariç mest edecektir. 4: Görüntü : son zamanlarda çıkan hemen hemen tüm tv'lerde görüntü zaten çok iyi. Bu tv'de de görüntü kalitesi çok iyi. aldığınız yayın kalitesi size ne sunuyorsa kırpmadan yansıtıyor. şunu belirtmek gerek ki forumlarda gördüğümüz siyah kalitesi sorunu tüm led tv'lerde olduğu gibi bu tv'dede var. Siyah sahnelerde ışıklandırma teknolojisi yüzünden bir burukluk yaratıyor. bunu kabul edemicek arkadaşlar ya oled alacak yada direct led teknolojili led tv bulacaklar ki oda oledin yerini tutarmı bilmiyorum. Bunun dışında 4k sorunsuz, 3d yayında gözlükler diğerlerine göre daha az yoruyor. 5: tv çok şık, odanız beyaz ağırlıklı ve ünite üzerine kuracaksanız alternatifsiz. 6:gerekli tüm bağlantı girişleri fazla sayıda var kolay ulaşılır yerde. Sonuç olarak siyah sahneler vazgeçilmeziniz değil ve eski usul değil smart ağırlıklı tv kullanıcısı iseniz olay budur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.09.2017
    Kusursuz

    4 aydır kullanıyorum. Uzun araştırmalar sonucunda aldım. iyiki almışım diyorum. Görüntü kalitesi süper. Internet hızı güzel. Bu fiyata alınabilecek en iyi tv derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.08.2017
    çok güvenilir ve hızlı alışveriş

    gece 23:30 civarında sipariş verdim. Sabah saat:06.29'da kargoya verildi ve 26 saat içerisinde İstanbul'dan Çorum'a teslim edildi. yetkili servis de hemen kurulumunu yaptı. Hem satıcı hem de ürün çok memnuniyet verici.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.08.2017
    Sorunsuz alışveriş

    Siparişi verdim.. 24 saat geçmeden elime ulaştı...lg servis geldi kurulumu yaptı.. şu an tvde bi sıkıntı görünmüyor..ses sistemi çok üst düzeyde..tv çok şık..ayakları baya sağlam duruyor..ama türkiyedeki yayın kalitesi çok iyi olmadığından cam gibi bi görüntü alamıyorsunuz..resim modları ile size en uygun görüntüyü ayarlayabiliyosunuz..3D si harika.. youtube üzerinden videolar mevcut..bildiğiniz içindesiniz görüntünün..sihirli kumanda kullanışlı..digitürk kullanıcısıyım..onun kumandasını sihirli kumandaya kaydedip tek kumandayla bütün işlerinizi yapabiliyosunuz...2 tane gözlük var kutuda..2016 yılının en iyi tvsi..bence gönül rahatlığıyla alabilirsiniz..şu andaki 2017 modellerden de üstün özellikli..

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2017
    Beş Yıldız

    Ürün bütün ihtiyaçlara cevap veriyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG 49UH850V LED TV wifi, smart tv - 4k - 49 inc / 124 cm kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG 49UH850V LED TV wifi, smart tv - 4k - 49 inc / 124 cm yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat