LG 43UH650V LED TV 43 inc / 109 cm - smart tv - 4k Yorumları

LG 43UH650V LED TV 43 inc / 109 cm - smart tv - 4k yorum ve tavsiyeleri

(122 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    hiç tavsiye etmem ben aldım pişmanım

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.08.2018
    Hangisi Daha iyi

    Yeni model olan: LG 43uj701v özellikleri bundan daha iyi gibi ama bu model daha pahalı neden acaba.Yeni modellerinde bellek sıkıntısı ve kanal sıralama yapılamıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.05.2018
    harika bi ürün

    Ben tv yi 2017 de aldım çok memnunum teşekür ederim

  • Media Markt aracılığıyla, 14.10.2017
    Kanal Listesi yavaş-geçişler yavaş-Sesli komut Kumandası verilebilirdi

    Avantajlar : Görüntü güzelliği
    Dezavantajlar : Gereksiz satışa yönelik menüler. , Sesli kumandasının verilmemesi. , Netflix bir aylıküyeliğinde kredi kartı istenmesi. , Kanal listesi oluşturma yavaş.
    Kanallistesini oluşturma yavaş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.07.2017
    KAÇMAYACAK BİR ÜRÜN

    EĞER BU ÜRÜNÜ İNCELEDİYSENİZ SİZE TAVSİYEM FAZLA DÜŞÜNMEYİP ALMAK.GÖRÜNTÜ KALİTESİ ÇOK İYİ FONKSİYONLAR KULLANIŞLI. AKILLI KUMANDAYA GEREK YOK TELEFONUNUZA LG WEBOS REMOTE İNDİR KUMANDA GİBİ KULLAN.ZATEN KENDİ KUMANDASI YETERLİ.

  • NI1 aracılığıyla, 22.06.2017
    ılgılı durust satıcı

    LG koruma panelınden dolayı tercih ettiğimiz urun bu ikinci LG tvmız memnunuz

  • İnce Hesap aracılığıyla, 17.06.2017
    estetik ve 4k'nın uyumu

    Görüntü ve ses ideal. Estetiğe önem verenler için dış görünüşü kasası ve çerçevesi de sizi mutlu edecektir. Kanal geçişlerinde hafif bir kasma var ama olsun. İnternetten video izlemesi ayrıca keyifli ve tatmin edici.

  • Teknosa aracılığıyla, 31.05.2017

    almayı düşünüyorum hafta sonu bakacağım

  • Media Markt aracılığıyla, 30.05.2017
    Yeni aldım

    Avantajlar : Hızlı , Parlak görüntü
    Dezavantajlar : Hdmi kablosun cıkmıyor servis 50 tl istiyor.
    Tv yeni geldi gerçekten çok beğendim tasarımı olsun ekran kalitesi olsun hızı olsun inşallah uzun vaade de problem cıkartmaz.

  • Teknosa aracılığıyla, 28.05.2017

    Bu fiyata alınacak en iyi tv.Ses görüntü kalitesi süper uydunet yayınıyla kullanıyorum kanal geçişleri gayet hızlı.Wifi sinyal gücü düşük olduğu halde internette kesilmeden film izleyebiliyorum.Tv yi Teknosadan aldım.Düşünenlere tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 25.05.2017
    cihaz harika tavsiye ederim 😎👍

    cihaz gayet kullanışlı ve güzel lg kalitesi ışık sızması ve genel bir sorun ile karsilasmadim. 😎👍

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2017
    Kaliteli ve yeterli bir tv

    Ürün kusursuz kargo süresi hızlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.05.2017
    ahm ayh

    Fiyatına göre güzel bir tv beklentilerime cevap verdi.sipariş ve sonrası çok seri idi. güzelde paketleme yapılmış.Sanal ortamda özelikle elektronik eşya alımı ile ilgili kafamda oluşan birçok soru isaretinin hepsi olumlu gerceklesti diyebilirim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2017
    tv yorumu

    kanal geçişlerı hızlı goruntu guzel tek sorunu bazı kanallar yok sayı olarak mesela 11 den dırek 13 e atlıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2017
    Güzel ürün

    Güzel tv. tavsiye ederim. ancak mutlaka akım korumalı prizle kullanın zira LG ürünleri yüksek akıma dayanıklı değil. ayrıca ürün yüksek akımdan dolayı bozulursa garanti dışı kalıyor. En iyi yanı smart tv tarafı oldukça hızlı ve kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2017
    hakan yıldız Erzurum/30

    ürün gerçekten cok kaliteli ve piyasa fiyatindan cokta uygun bir fiyata aldim. kutusu ambalaji parçaları gerçekten çok kaliteli. kutudan tv nin arkasında vidali deliklerin aparatı çıkmadı sadece, onun haricinde görüntü ses kalite herşeyi muazzam. hepsi burada ekibine kargoya ürüne tüm teknik ekibe teşekkürlerimi iletiyorum. Gönül rahatlığı böyle birşey. teşekkürler hepsi burada ekibi. hediye ceklerimi de en kısa sürede bekliyorum:)))) alcam coookkk sey var daha

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2017
    Çok Artı - 1 Eksi

    Ürün görüntü kalitesi açısından doyurucu. Ben ki görselliğe çok önem veren biriyim. Bilgisayar oyunlarında grafiği beğenmezsem oynamam. Kanal geçişleri birazcık yavaş (sabırsız biriyim bununda yorumuma az da olsa etkisi var). İnternet hız performansı çok iyi (Bizim buralarda internet alt yapısı vasat olmasına rağmen filmleri videoları yüksek çözünürlükte bile takılmadan veriyi çekerek oynatıyor. Kırdığım 1 yıldız kanalları silememekten. İstemediğiniz kanalları silemiyorsunuz. Kanalları sıralamayı çözene kadar sıkıntı. Bunu biraz daha kolay yapmak için 'mouse' kullanmanız lazım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.04.2017
    basarılı

    ürünü 1 senedir kullanıyorum.3d yok ama olsun ben memnunum.donma olayi oluyodu.guncelleme yaptim gecti gitti.kanallar arasi gecis birazcik gec ama yapcak bisi yok.ses guzel.renkler oldukca canlı.youtube baglantisi guzel.yan komsuda wifi var ama gormuyo malesef.wifi zayif

  • İnce Hesap aracılığıyla, 22.04.2017

    almadan önce araştırarak gidip mağazalarda görerek aldım ben televizyonu. kanal geçişleri yavaş değli ve görüntü kalitesi benim kanımca çok kaliteli. mağazadaki çalışanlar da LG'nin zaten televizyon alanında nasıl bir başarıya sahip olduğunu söyleyince uygun fiyat araştırmasını yaptıktan sonra ben buradan sipariş ettim. televizyon bugün geldi ve servisi kurulumunu yaptı. bugün film izledim ve izlediğim en zevkli filmlerden birisi oldu.

  • NI1 aracılığıyla, 17.04.2017
    süper

    süperrrrr cihaz süper magaza

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG 43UH650V LED TV 43 inc / 109 cm - smart tv - 4k kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG 43UH650V LED TV 43 inc / 109 cm - smart tv - 4k yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat