LG 49UF8507 LED TV Yorumları

LG 49UF8507 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(94 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 01.12.2016
    10 numara

    kesinlikle tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 25.11.2016
    süper tv

    aynı üründe 2 adet aldım çok memmun kaldım. eksi yönü şuana kadar görmedim. tabiri caizse full + full bir tv.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.11.2016
    Görüntü güzel

    kargo iyi değildi. Ama tv iyi

  • NI1 aracılığıyla, 25.09.2016
    mükemmel

    tam bir akıllı tv. görüntü, ses, internet bağlantısı süper. test etmediğimiz 3d vs özellikler de eminim çok iyidir. çelik kasa ve ayaklarla çok sağlam ve şık bir tv. mouse imlecine de bayıldık :))

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.09.2016
    lg yazilim probmemi

    9 aydir kullaniyorum. tv isletim sistemi ekraninda kilitlenip kaliyo. tv acilmiyor. anakart degisti. sorun yine devam ediyor. flas playeri desteklmedigi icin cogu netteki videoyu acmiyor. tavsiye etmem. kendime de bidaha lg almam..

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.08.2016
    mükemmel

    Ürünü çok araştırdım ve aldım 49ince tüplü televizyondan geçtiğimiz için büyüklüğü tatmin edici . özelliklerine gelirsek görüntu kalitesi çok iyi alt yazılar çok net IPS ekran olduğu için her açıdan izleyebiliyoruz. Smart özelliği çok kullanışlı film izlemek için internetini kullanıyoruz bilgisayar kadar kolay olamsada kumandası ile acayip kullanışlı YouTube uygulamasida var bu televizyon çok güzel şiddetle tavsiye ederim 3d side güzel 3de olmasa da olur demeyin izleyince hosunuza gidiyor .

  • NI1 aracılığıyla, 02.08.2016
    hersey bi arada

    tavsiye ederim cok ideal kullnisli bi urun. arayuzu de cok hizli diger modellere gore.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.07.2016
    Tavsiye etmiyorum

    ürünü bimeks ten aldım 4.ay da ekran kartı bozuldu çok özellikli ama kalite sorunu var Eksileri : görüntü kalitesi,

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.07.2016
    mükemmel

    bilgisayardan bir tık ilerde diyebileceğim bir tv.tv almak isteyenlere şiddetle tavsiye olunur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2016
    Fena değil

    Ürünün görüntü kalitesi tatmin edici düzeyde, web deneyimi iyi değil, chromeun eski versiyonu editlenerek web browser yapılmış. Ufak kasılmalar sayfalanında scrollu kaydırmalarda sorun yaşanıyor. 3d modu otomatik olarak algılamıyor, 3d bir video açtığınızda 3d menüsü gelmiyor ve izletmiyor. Kanal geçişleri fena değil. Kullanalı 2 ay oldu zaman zaman açılmama, kanal geçişi yapmama gibi sorunlarla karşılaşmaya başladım. Mağaza berbat, işe yarar bir uygulama yok, tv ile birlikte spotify uygulaması geliyor, premium hesap olmadan açılmıyor bile. Flash player desteği zaten yok, HTML5 destekleyen sayfalardan video izlenebiliyor. Kablosuz Ekran özelliği ile Tv veya telefonunu ekrana bağlayabilmek güzel bir özellik. Genel itibari ile bence çok çok abartılacak bir tv değil, fiyat performans olarak değerlendirince bence fiyatını hak etmiyor. TVnin mağazası andoid uygulamalarını destekler hale gelmeden kullanabilir olmayacak. Son olarak ürünün faturası bana 1,5 ay sonra ulaştı, kargo süresinde de geç teslim edildi. Umarım aynı şey sizlerinde başınıza gelmez.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2016
    Herşey iyi ama USB Bellek girişi çok içeride!

    Ürünü yeni aldım. Yayınlar kaliteli. Bazen kare kare görüntüler gözüküyor. Tek eksik tarafı duvara monte edildiğinde USB bellek girişine elim yetişmiyor.

  • NI1 aracılığıyla, 19.06.2016
    ..............................................

    ..............................................................................

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.06.2016
    ÇOK GÜZEL

    ÜRÜNÜ YENİ ALDIM ÇOK GÜZEL BİR ÜRÜN HERKESE TAVSİYE EDERİM VELAKİN BİR KANALDAN DİĞER KANALA GEÇİŞİ YAVAŞ.

  • NI1 aracılığıyla, 02.06.2016
    LG tv

    Urun çok hızlı teslim edildi. Kurulumuna lg Türkiye'den kurulumcular geldi. Cihazın performansından oldukça memnunum. Kullanım ara yüzleri çok basit yapılmış, akıllı kumanda ile çok keyifle kullanabiliyorsunuz. Ses kalitesi çok yüksek. Televizyonu almadan önce donma problemi var deniliyordu, bu tur bir sıkıntı ile de karşılaşmadım. Tasarim olarak güzel bir cihaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.05.2016
    Yorumlar Biraz Abartı

    Ürünü 2 Hafta önce satın aldım, Yorumların çok abartı olduğunu düşünüyorum. 1500 MHZ Değilde 500 MHZ Şeklinde çalışıyor. Görüntü Kalitesi Beklenen gibi değil,Harman karmon ses sistemide pek sağlıklı değil. Genel olarak iyi. Çok fazla beklentiniz olmasın, Yorumlarada fazla aldanmayan millet abartmayı seviyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.05.2016
    süper

    ürünü alalı 1 gün oldu görüntü ses kumanda herseyiyle mükemmel hepsiburadayada tesekkurler gidip magazadan almış gbi güvence veriyo almak isteyenler kacırmasn derim üstelik lgnin 6 ay birebir degisim hakkı ve 2 sene teknik garantisi var malın arkasındalar

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2016
    LG 49UF8507

    ÜRÜN 24 SAAT İÇERİSİNDE İZMİRDEN BURSAYA SORUNSUZ ULAŞTI.ORJİNAL ÜRÜN,KAPALI KUTU VE İÇERİK,LG TÜRKİYE GARANTİ,FATURALI,AYNI GÜN KURULUM,UYGUN FİYAT,SÜPER BİR GÖRSEL ŞÖLEN.TEŞEKKÜRLER DİJİTALL.

  • NI1 aracılığıyla, 25.04.2016
    Lg 49uf 8507 harika görüntü

    Ürün gerçekten harika. Akıllı kumanda özelliği ise bir başka güzel.Almak isteyenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.04.2016
    Çok başarılı

    Sipariş verdim ertesi gün kargo elimdeydi, buradaki lg bayii tarafından kurulumunu yaptırdık. Her yönüyle çok güzel televizyon. Verilen parayı hakediyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.04.2016
    Çok güzel

    Tv işini fazlasıyla görüyor tek eksik yönü webos olması uygulama çok az yoksa gayet hızlı ve sade alın pişman olmazsınız

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG 49UF8507 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG 49UF8507 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat