LG 32LH604V LED TV Yorumları

LG 32LH604V LED TV yorum ve tavsiyeleri

(43 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 05.06.2018
    Gayet Güzel

    Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Oldukça güzel bir ürün tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 29.06.2017

    Ürün gayet iyi. Özellikle bu webOs olayı insanlar tavsiye etmememesine rağmen bence süper. Sürekli kullanıyorum. YouTube dan video izlemek ve web den film açıp izlemek için bikgisayara yada ipad e gerek yok . Menü geçişleri biraz yavaş gibi ama alışmaya bağlı. Lg telefon uygulaması gayet iyi. Ben kumandayı pek kullanmıyorum onun yerine tel daha illevsek geldi. Teldeki resimleri ve videoları izlemek biraz yavaş gibi. İlk izlemin bu kadar

  • Media Markt aracılığıyla, 31.05.2017
    ağır çalışıyor!

    tv nin görüntü kalitesi, smart tv kullanımı gayet güzel fakat kanal geçişleri filan çok ağır.iyi mi kötü mü? arada kaldım :)

  • Media Markt aracılığıyla, 30.05.2017
    İdare eder

    Avantajlar : Kaliteli televizyon
    Dezavantajlar : Ucuz aksesuar
    Gorüntü güzel fakat kumanda ile televizyon arasında iletişim kopukluğu var televizyon olaylara geç vakıf oluyor kumanda çok kalitesiz

  • Media Markt aracılığıyla, 22.05.2017
    Kullanışlı

    Avantajlar : kaliteli görüntü
    Dezavantajlar : kumandası basit
    Görüntü kalitesi özellikle Hd yayınlarda çok iyi . Usb girişlerinin yandan olması flaş bellek kullanımında kolaylık sağlıyor, arkadan girişli olanlarda ek kablo kullanmanız gerekiyor. Mutfakta kullanıyoruz, modem 6-7 metre uzaklıkta salonda duruyor, youtube duraksamadan çekiyor. Miracast özelliği sayesinde telefondan televizyona rahatlıkla bağlanabiliyor.

  • NI1 aracılığıyla, 22.05.2017

    82 cm diye satılıp 80 cm olması tek sorun

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.05.2017
    Lg ye teşekkür

    iki televizyon aldim beğendim gereksiz kanallri silinmiyor kanal geçişleri iyi lg deki ozellikler diger tv lerde yok kanal sıralaması güzel görüntü iyi almanizi tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 19.05.2017
    iyi alışveriş

    bildiğimiz marka güzel ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2017
    gerçek renkler

    Görüntü kalitesi ve renk doğallığı süper

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2017
    YUSUF GÜNDOĞDU

    CİHAZ ÜSTÜNDE UYDU ALICISI VAR AMA LG TV LERDE YÜKLENEN KANALLARI SİLME YOK .YANİ LÜZUMSUZ KANALLARI SİLEMİYORUM.SIRALAMA OLDUKCA ZOR.ALMAK İÇİN TEKRAR DÜŞÜNÜN DERİM..

  • Media Markt aracılığıyla, 01.05.2017
    Aldık bir kere

    Neredeyse tüplü tv ler kadar kalın bir kasası var. Almadan sorsaydım kesinlikle almazdım. Menü ve kanal geçişleri tam anlamıyla işkence. Kumandası facia 5 tl ye satılanlardan smart tv kumandası demeye 1000 şahit lazım. Görüntü, ses özellikleri başarılı. Karar sizin

  • Media Markt aracılığıyla, 30.04.2017
    Güzel

    Media Markt üzerinden ilk kez alışveriş yaptım. İnternet üzerinde yazan olumsuzlukların hiçbirini yaşamadılar sağ olsunlar.

  • Media Markt aracılığıyla, 21.04.2017
    Mutlu alışveriş.

    Üründen şimdilik çok memnunum,MediaMarkt a uygun fiyat avantajı sağladığı için teşekkür ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 03.04.2017
    Fiyatına göre orta seviye..

    Avantajlar : SMART , WİFİ , SES ÇIKIŞI , Çözünürlük
    Dezavantajlar : Yavaş , Kumanda Vasat
    Ürünü Bilgisayarımda kullanıyorum Ekran Kartım çok üst seviye bir ekran kartı bu bakımdan HDMI olarak kaliteli bir görüntü alıyorum. Ses çıkışı tatminkar. Menü geçişleri çok yavaş Kanal geçişleri idare eder. Smart Özelliği / Ekran Paylaşımı / İnternet Bağlantısı (wifi) sıkıntısı olmadı. Kumanda çok vasat böyle bir teknolojiye bu kumanda olmamış. LG yi kınıyorum bu kumandadan dolayı. Fakat bu paraya bu özellikler oldukça tatminkar. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz..

  • Media Markt aracılığıyla, 26.03.2017
    çok bekledim sonunda aldım

    Çocukların odası için aldım,ben salonda halen tüplü tv kullanıyorum ( tüplü az yakıyormuş :)))) ). Alalı bir hafta oldu tv gayet güzel fiyatı da bu özellikteki tvlerin arasında uygun olanıydı.Sadece 3D si yok smart tv deki tüm özellikleri var gayet başarılı.

  • Media Markt aracılığıyla, 19.03.2017
    Scart

    Scart girişi varmi

  • NI1 aracılığıyla, 18.02.2017
    Güzel

    32 inch için en iyisi

  • NI1 aracılığıyla, 16.02.2017
    LG Led TV

    Bu ürünü epey bir araştırdıktan sonra annem için aldım. kendi sınıfının Türkiye de satılan en iyi televizyonu diyebilirim.

  • Media Markt aracılığıyla, 30.01.2017
    Tv

    Soyledigi butun ozellikler birebir aynii goruntu internet uydu alicisi mukemmel tavsiye ederim kargo 2 gunde gwldi cok guzelel tv simdilim bir sorun cikmazsa fiyati ozelliklerine gore diger markalarla kiyaslayin

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.01.2017
    Dört Yıldız

    1 yıldır kullanıyorum çok güzel. renkler canlı ve gçişler hızlı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG 32LH604V LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG 32LH604V LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat