LG 55UF7787 LED TV Yorumları

LG 55UF7787 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 08.03.2017
    Süper

    Evet, ürün anlatıldığı gibi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.10.2016
    Bu modelden uzak durun

    Birkaç ay önce bu ürünü buradan aldım . Aldığımdan beri sorunlarıyla uğraşıyorum . Sık sık sinyal yok hatası veriyor , uyduda hiçbir problem yok , internette araştırdığımda onlarca kişinin bu sorunu yaşadığını gördüm , tavsiyem başka bir marka ürün alın

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.10.2016
    tavsiye ederim

    Ürünü 5 aydır kullanıyorum. Uzun araştırmalar sonucunda Led tv aldım. Paneli ve görüntüsü kaliteli ve en hoşuma giden özelliği smart hizmetinin çok hızlı olması. Akıllı kumanda ile birlikte geliyor. Kullanımı rahat.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.09.2016
    güzel

    salon için ideal boyutta, süper tv. alın keyfinize bakın...

  • NI1 aracılığıyla, 13.04.2016
    Güzel ürün

    Ürün çok güzel satıcı ilgili fiyat hesaplı

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2016
    Tam beklediğim gibi

    Ürünü çarşamba akşamı satın alıp, cuma sabahı elime ulaştı. Hem pakette, hem üründe, hem de taşınmasında bir sıkıntı olmadı. TV kurulumu için çağırdığım LG teknik servisi de güler yüzlü bir şekilde işini tamamladı. Kullanmayacağım için 3d yi özellikle tercih etmedim. Görüntü kalitesi gayet doyurucu. Ancak hoparlörlerden çıkan ses bu görüntüye biraz zayıf kalıyor, ses sistemi ile çözülebilir bir durum. Özellikle menüler arası geçiş çok hızlı ve arayüz kullanımı gerçekten kolay! IPS ekran işe yarıyor, çok geniş açıdan bile renk kaybı yaşanmıyor. Ekran yenileme hızı 120hz olmasına karşın çok hızlı sahnelerde biraz takılma olabiliyor, daha kötülerini de gördüğüm için bu üründeki takılma beni rahatsız etmedi. Bu konuda hassas olanlar için mutlaka mağazadan ürünü yakından incelemelerini öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2016
    Çok başarılı bir ürün

    Almadan önce uzun uzun araştırdım, flash belleğe sıradan videolar yükleyip bazı tekno marketlerde denedim ve kıyaslama imkanım oldu. 3D özelliği olup olmamasına pek takılmıyorum, çünkü kime sorsam ilk aldığında 2-3 defa izliyor ve sonradan hiç 3dyi kullanmıyor. Boşuna 3Dsine para vermeyin. Çok iyi izleme zevki var, 1-2TB hdd takarsanız algılaması 1.5dk kadar sürebilir ki bu normaldir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2015
    Hem 4K hem büyük ekran..

    Tv nin doğal yenileme hızı 120 hz dir. Zaten şu anda piyasada satılan tüm televizyonlarda bu hız maksimum 120 e çıkmakta çoğunda ise 50 lerde gezmektedir. Yani ürünü alırken yenileme hızının gerçek değerini öğrenin. Çok önemli bir durum bu tv. televizyon yayının 4K 60p olarak destekler,bu da sizin ilerde çıkan 4k tvleri izlemeniz anlamına gelir.daha pahalı veya aynı seviyede olsa bile tvlerin çoğu,4k yayını usm veya Hdmi bağlantısında aktif etmekte,televizyon kanallarında desteklememektedir.

  • NI1 aracılığıyla, 12.11.2015
    sıkıntı yok

    sıkıntı yok.......

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG 55UF7787 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG 55UF7787 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat