LG 49UH610V 49 inç 124 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Yorumları

LG 49UH610V 49 inç 124 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV yorum ve tavsiyeleri

(80 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 14.06.2021

    ben bu tüm televizyon nuçok seviyorum

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.05.2019

    Berbat

  • NI1 aracılığıyla, 14.04.2018
    beklediğim gibi çıkmadı

    özelikleri ne diyecek yok fakat ürün göründüğü gibi ince deil ve cok basit bir kumandası var

  • NI1 aracılığıyla, 20.02.2018

    Emeği geçen herkese teşekkürler olsa bukadar olur süper hızlı geldi 24 saat olmadan

  • Media Markt aracılığıyla, 04.01.2018
    Güzel

    Fiyat kalite endeksi iyi gibi

  • Media Markt aracılığıyla, 03.01.2018
    En uygunu

    Avantajlar : Performansı İyi
    Dezavantajlar : Kanal geçişi idare eder.
    Fiyata göre gayet iyi donanım ve özellikler piyasadaki birçok tv lerin üstünde fakat kanal geçişleri daha iyi olabilirdi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.10.2017
    Fiyatına göre kaliteli , marka olarak kendini ispatlamış.

    Görüntü kalitesi çok çok iyi olmasa da fiyatına göre kalitesi iyi , daha iyi görüntü kalitesi olsun derseniz aynı boyutlardaki samsung marka tvlere 500-750 lira daha fazla ödersiniz. Ben memnunum şahsen gayet kullanışlı. ses kalitesi süper gerçekten. seslerin çok net ve bas olarak ta çok güzel çıkışı var. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2017
    Dört Yıldız

    - kargoyla 3 günde geldi, yetkili servis 5 günde geldi :) - yetkili serviste o kadar çok ayrıntılı anlatmadı bilgisayar gibi kullandıkça öğrenirsin dedi. - ses ayarlarını tam ayarlamadım, sesi çık çıkıyor - kanal geçişleri yorumlardaki gibi 4 sn kadar ama akıllı tvlerin genel özelliği imiş . internet hızınıza göre film izleyebiyorsunuz, + youtube'dan video izlemek gayet güzel, + görüntü kalitesi gayet iyi, + evde sinema için gayet iyi, + lg aldığım için memnunum, bundan önceki tv im 32 inch lg idi şimdi keşke 55 ekran alsam mı diye düşündürttü, aldığıma pişman olmadım tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2017
    Ürünü ucuzlatın

    ürün sabah 2600 dü alacaktım öğleden sonra zam yaptı ?

  • Media Markt aracılığıyla, 08.06.2017
    çok kötü

    arkadaşlar eğer almadıysanız sakın bu ürünü almayın derim çünkü ben aldım çok sorun yaşadım aldığım gün ışık sızması yaşadım servis geldi götürdü geri getirdi bir şeyi yok diye kenarları plastik tasarım görüntüsünün 4k görüntü ile alakası bile yok birde sihirli kumandaya uyumlu değil ben yandım siz yanmayın ürün elimde kaldı.daha üst modellere yönelin derim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.06.2017
    Gayet başarılı beğendim.

    Sipariş 7 günde elime ulaştı. Servis tarafından aynı gün sorunsuz kurulum yapıldı. Kanal geçiş hızı yavaş geliyor ama zamanla alıştım ben. Eski SD uydu alıcım gibi olmuyor tabi. Web tarayıcısı, screen share ile telefon ekranını aktarma özelliği ve diğer smart özellikleri gayet başarılı. 4K videoların seyir keyfi zaten 10 numara. FullHD görüntülerde de 4K ya yakın netlik sunuyor. Ses sistemi tatmin edici. Wi-fi ile bilgisayarda speed testte gördüğüm aynı değeri görebildim (ookla 18megabit internet). Kumanda kaliteli diyebilirim sadece birkaç tuşun yeri daha kullanışlı yerde olabilirdi bu da çok sıkıntı değil. Ayrıca evimde voltaj dalgalanmaları olduğu için(max268 volt gördüğüm oldu) duvara akım koruma prizi, sonrasında da 850VA Line-interactive ups ile çalıştırıyorum. UPS ile eski tüplü tv'leri izlerken ekranda modifiye sinüs akımdan kaynaklanan çizgiler belirirdi. Bu LedTV'de o çizgiler olmuyor. Ups ile çalışırken cihazın besleme devrelerinde modifiye sinüs akımından kaynaklı gürültü duymadım. Gayet güzel olmuş. USB girişi 1 tane idi onu da yine hepsiburadadan aldığım adaptörlü 7 girişli çoklayıcı ile çözdüm. 3 flash bellek, 1 mouse bağladım sorunsuz çalışıyor. Gücünü usb'den alan HDD bağlayacaklar için söylüyorum özellikle adaptörlü çoklayıcı almaları lazım. Genel olarak iyiki LG almışım diyorum. Ben memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.05.2017
    ucuz degil

    daha ucuzu var. diger sitelere bakin

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.05.2017
    Gayet net

    Ürün gayet güzel, PS4 pro için almıştım. görüntü yok ama ses vardı. LG de yazılım güncelleme yapıp sonra ayarlardan HDR aktif ettim ve çalıştı. ps4 pro ile uyumludur.

  • Media Markt aracılığıyla, 27.05.2017
    GUZEL URUN

    MEDIA MARKT FIRMASI CALISANLARINA TSK.EDERIM.URUN HIZLI VE SAGLAM OLARAK ALDIM..URUN GAYET GUZEL VE FONKSIYONLU.AKILLI KUMANDASI YOK AMA LG APLIKASYONU CEP TELEFONUNA INDIRINCE HIC GEREK KALMIYOR..GORUNTUSU.SES SISTEMI ,WEBOS UYGULAMASI,

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2017
    BAŞARILI

    çok iyi bir televizyon.Ancak daha önce sitenizden almış olduğum LG 42LA660S modelinin görüntü renk tonları ile aynı olmadığını gördüm.Bunun dışında gayet başarılı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2017
    Beş Yıldız

    ürün kalite lg marka zaten. görüntü ses kalitesi güzel. internet wifi ile kesintisiz seyir çok iyi. tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 15.05.2017
    sorunsuz geldi

    Evet beğendim faturam da isimi yanlış olmasa iyidi

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.05.2017
    süper

    mükemmel ürün cok iyi.4k cok iyiii görüntü

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.05.2017
    ÇOK BAŞARILI

    Fiyatına göre alınabilecek en iyi 4K TV. Ses sistemini özellikle çok beğendim. Spotify'dan ne zaman bir müzik açsam iyi ki almışım diyorum. Bu böyle ise üst modellerdeki Harman Kardon üretimi olanları çok merak ettim doğrusu :) Ayrıca 4k olmayan hd yayınları da upscale ederek normalden daha net, sahte 4k denebilecek bir netlikte gösteriyor. Full hd tv'lerden gerçekten farklı. Parlaklık olarakta led olmasının avantajlarını büyük ölçüde görüyorsunuz. Hatta genelde güneşin direkt olarak ekrana vurmadığı anlarda minimum güç tasarrufunda kullanıyorum, yoksa göz yoracak düzeyde bir parlaklık verebiliyor, geceleri de göz rahatlatma modunu açtığınızda mavi renk filtresi ile çok daha rahat izleyebiliyorsunuz. Bunun bir de OLED panelli olan modeller var onlar çok daha keskin ve detaylı bir görüntü gösteriyor diyebilirim. Xbox one s gibi bir oyun konsoluyla da zaten harikalar yarattı. WebOS 3.0 zaten neredeyse eksiksiz çok iyi bir sistem. Televizyonda artık olmazsa olmazım diyebilirim. Android telefonlarla o kadar uyumlu ki; telefonunuzu ister akıllı kumanda olarak ister touchpad olarak isterseniz de müzik, video veya film paylaşımı yapmak için wi-fi direct veya bluetooth ile bağlayabiliyorsunuz. Sade ve hızlı kullanımı ile youtube, netflix, spotify, puhutv gibi uygulamaları basitçe kullanabiliyorsunuz. Bu kadar artısı var, hiç mi eksiği yok? gözüme çarpan tek husus yandaki hdmi girişi dışındaki diğer tüm girişlerin tv'nin arkasında olması. Yan tarafa yakın ancak arkaya doğru olduğu için biraz zorlanabiliyorsunuz. Özellikle ben harici diskimi film izlemek için takmaya çalıştığımda mecburen tv'yi askıdan indirip öyle işimi halledebildim. Usb kablosu tv ile duvar arasında baya büküldü ve zorlandığını hissettim. Eski 106 ekran LG televizyonumdan kalan askı aparatını kullanıyorum bir sorun yok uyumlu ama belki servisin önerdiği bir model kullansam bu sorunla karşılaşmazdım, bilemiyorum. Sonuç olarak fiyatından ne beklenirse daha iyisini verebilen bir model. TV'de LG'den şaşmam.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2017
    BEĞENDİM

    ÜRÜN İNTİKALİ, VE SERVİS KURULUMU HIZ VE HİZMET OLARAK OLUMLU, İLK GÜNKÜ KALİTE İZLENİMİ DE GAYET MEMNUNİYET VERİCİ, ÇOK GEREKLİ OLMASA DA DAHİLİ HAFIZASI BULUNSA 10 NUMARA OLURMUŞ.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG 49UH610V 49 inç 124 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG 49UH610V 49 inç 124 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat