LG 60UF850V LED TV Yorumları

LG 60UF850V LED TV yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2016
    süper tv

    bazı kişiler renklerin iyi olmadığını söylesede aldırış etmeyin lg tv lerde paneli korumak ve renklerin gerçekçi görünmesini sağlamak amacı ile konulmuş bir plastik kaplama vardır samsungta olmadığı için sizlere soluk gibi gelebilir ancak renk optimizasyonunu yaptığınızda süper ötesi bir görüntü sağlanmaktadır lg webos u bırakıp androide geçse bence çok daha iyi olur

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2016
    cok cok iyi değil

    1,5 yıldır kullanıyorum, özellikle gündüz cok yansıma yapıyor. renkler bence cok iyi değil. ses sistemi iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2016
    ürün tek kelime ile harika

    arkadaşlar hepinize bu ürünü tereddüt etmeden almanızı tavsiye ederim.görüntü kalitesi mükemmel yani hiç olumsuz bir yönünü göremedim odanız 38 - 40m2 civarında ise normal ama küçük odalarda gözünüzü yorabilir.çetin küçük Gerze/sinop

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2015
    Çok güzel

    Büyük ekran isteyenler tereddütsüz alabilir. Görüntü kalitesi gayet iyi, yeni alanlar için internette lg smart tv ler için optimal görüntü ayarlarını bulup ayarlamalarını öneririm, görüntü çok değişiyor. Son olarak harman kardon ses sistemine sahip olduğunu belirteyim, sesi harika.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.07.2015
    Harika

    UF850 serisi bu yılın efsane modeli olacak gibi görünüyor görüntü teknolojisinde sınırlı zorluyor LG bu seride.Tereddütsüz tavsiye ederim görüntüler gerçek gibi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG 60UF850V LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG 60UF850V LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat