Vestel 48FA7500 LED TV Yorumları

Vestel 48FA7500 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(32 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.12.2018

    pahalı bir süs. bence bir doğa resmi alıp duvara asın en azından daha ucuz olur. televizyon almak istiyorsanız televizyon alın yani samsung. oyuncak veya televizyonMUŞ gibi yapan markalardannuzak durun. ben durmadım pişmanım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2016
    GÜZEL TV

    :-):-):-)FİYATIYLA, KALİTESİYLE VE DE KARGO HIZIYLA; HER YÖNÜYLE MÜKEMMEL BİR ALIŞVERİŞ OLDU. HERŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM;-);-);-)

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.10.2016
    SES PROGRAMI

    Hepsi burada her zaman olduğu gibi 5 yıldız. Ancak televizyon, ses sistemi kulağa hoş gelmiyor ve en önemlisi harici hard disk ile seyredildiginde ,birçok filmde ses duyamıyorsunuz. Bunu açıp servise izah ettiğinizde firma olarak yani VESTEL olarak hiçbir sorumluluk almayıp problemi çözemeyecek lerini söylüyorlar.Oysa 4 sene evvel aynı problemi yabancı marka lider bir firmanın aynı problemi ,internetten destek sayfasından çok basit bir şekilde size bir program yüklettigini ve sorunu çözdüğünü anlatiyorum. Ama anlamamazliga geliyorlar. Yani her sekilde size yardımcı olmuyorlar.Ben bir daha bu marka ürünü satın almam . Ayrica resim takilmasida oluyor. Yani ne kadar para o kasar ekmek.bilginize

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.10.2016
    Sakın almayın sorunlu.

    İşyerim için aldım. WiFi ile laptop tan görüntü aktarmak için. Kesinlikle sorunlu. Wifi kesiliyor. Tekrar bağlanmıyor. mutlaka kapatıp açmak gerekiyor. hatta defalarca kapatıp açtığım bile oluyor. smart menülerde dolaşırken kesinlikle kilitlenip kendini kapatıyor. görüntü aktarmayı 1 kere başarabildim o da widi sürücüleri vs onlarca şey yükledikten sonra.

  • Media Markt aracılığıyla, 16.10.2016
    uygun fiayat

    ürün güzel gercekten dışarda 2200 lirayken burdan 1500 e aldım sıkıntısız herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.08.2016
    Beş Yıldız

    Ürün gayet iyi smart tv için çok ideal bir fiyat.boşuna Diğer markalara fazla para vermeye gerek yok. Başka marka smart tvim daha var bu ikincisi. Inanın internet hızı aynı.diğeri samsung marka.

  • Media Markt aracılığıyla, 27.07.2016
    Televizjyon

    Gerçekten çok güzel abime aldık görüntü kalitesi yüksek ve kaliteli bir marka yaşasın vestel ayrıca servis memuniyetinizde bi okadar hızlı teşekkürler

  • Media Markt aracılığıyla, 19.07.2016
    Güzel

    Tavsiye ederim. Gayet güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2016
    5 üzerinden 3

    görüntü kalitesi, kanal geçiş hızı bakımından sağlam ürün diyebilirim. fakat en önemli sorundan başlayayım. tv arada sırada kendini kitliyor ya ekran donuyor ya da kapanıyor. bu sorun sadece bendemi var yoksa genel bir durummu bilmiyorum. kimseyi yanlış yönlendirmeyeyim. internetten film izliycem die alan arkadaşlar varsa sakın düşünmesinler kesinlikle film izleyemiyorsunuz. işletim sistemi farklı olduğu için zannedersem. youtube kullanımı olarak internet kullanılabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.06.2016
    Gayet güzel

    Asılsız yorumlara bakmayın bu fiyata bu ekran mükemmel 3 aydır kullanıyorum gayet memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.06.2016
    MÜKEMMEL BİR ÜRÜN İÇTENLİKLE TAVSİYE EDİYORUM

    Vestele karşı ön yargıları olan biriydim ama bu TV., özellikle de bu model her şeyiyle mükemmel.Fiyatıyla, özellikleriyle, ekran boyutlarıyla tam bir fiyat performans ürünü. 48, 122cm., kablosuz internet, dahili uydu alıcısı, (3D yok ama bence gereksiz zaten) Bu ürünü almayı düşünenlere şimdiden hayırlı olsun. Saygılarımla.

  • Media Markt aracılığıyla, 05.06.2016
    VesteL

    Annaneme bugün aldık ve montajı yapıldı. Televizyonun görüntü kalitesi güzel ve herhangi bir bozukluk eksiklik gözlenmedi. Ses Kalitesi gerçekten oldukça yeterli başka forumlarda sesi hakkında yazılan olumsuz yazılara inanmayın. Vestele karşı biraz önyargılıydım ama 1 ay önce aldığımız 4k Lg 43uf6807 ile herhangi bir fark yok görüntü gerçekten net ve başarılı Umarım ömrüde ve servis kalitesi de güzel olur. Daha fazla para verip diğer markalaı alırım diyorsanız unutmayın Vestele verdiğiniz para hem daha az hem aldığınız teknoloji ve hizmet daha başarılı

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.05.2016
    iyi

    tv guzel ama tek eksiği kanal geçişleri yavaş

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.04.2016
    güzel tv güzel fiyat teşekkürler

    Ürün benim gözümde çok güzel hemi fiyatı hemi kendi hemi boyutu hepsi burada ya teşekkürler...

  • NI1 aracılığıyla, 15.04.2016
    tavsiye ederim

    mağazayı tebrik ediyorum ilgili ve güven verici

  • NI1 aracılığıyla, 13.04.2016
    vestelin yeni modeli

    vestelin bu serisi güzel almak isteyenler kaçırmasın uygun fiyat

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.03.2016
    parasına degiyor

    ürün batmanda bulunmama rağmen 1 günde elime ulaştı fiytina göre özellik olarak çok iyi memnunum kullanımı güzel öğrenene kadar biraz kurcalamak gerekecek... teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2016
    montaj ücretli

    ürün güzel üst seviye bir cihaz buna rağmen kurulumu servis ücretli yapıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2016
    görüntü ve ses vasat

    diğer led tv lere göre ses ve görüntü kaliteli değil. satın almadan önce iyi araştırın derim. ben biraz pişman oldum açıkçası.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2016
    VESTEL TV FLASH PLAYER YOK VİDEO FİLMDE YOK

    diğer markaların aksine vestel smart tvlerde flash player olmadığından youtube hariçhiç bir sitede video izlenmiyor.online film izleyemezsiniz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel 48FA7500 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel 48FA7500 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat