Vestel 55UA9300 LED TV Yorumları

Vestel 55UA9300 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(36 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 29.04.2018

    Merhaba, Vestel tv mi alalı 2 gün oldu, satıcı firmanın ve servisin ilgisi muhteşemdi, hepsini yürekten kutluyorum..ben Vestel 43 ud 9300 modelini tercih etmiştim, çok uzun yıllar sony tv müşterisiydim 2014 yılında aldım kdl-x 8505 b modelinin arızasından sonra yaşattıkları mağduriyetten sonra sizler gibi yerli ürünü tercih etme kararı verdim, fakat üretici firmaya bilmelerini istediğim bir gözlemimi iletmek istedim. 25 yıl önce aldığım tüplü televizyonum bile bu televizyondan daha keskin resme sahip, ulaştığı renk sayısıda öyle, bu nasıl bir uldra anlayışı inanın şaşkınım, kontras açamazsınız resim çatlar, kapatırsınız tamamen bittiğine inandığım bir resim kalitesi, hatta bir arıza olduğuna inandığım seçilecek kanala kumandada ilerlediğinizde sinyal yok der, ana sayfasına döner tıklarsanız şaka gibi buradayım der gibi gülümser, yarın servis ile irtibat kurup olayı paylaşacağım, yorumlarda gördüğüm Vestel in müşteri memnuniyetine gösterdiği saygıyı görmeyi diliyorum...ve üretimdeki teknik personelin nerelerde eksikleri olduğunu üst yönetimlerine iletmeleri en büyük dileğim.. tüm Veste li seçmiş benim gibi müşterilerine saygılar sunarım..

  • NI1 aracılığıyla, 08.04.2017
    Aradıgım halde bilgi ve donus yapılmadı

    Urun inceledim ve cok beyenerek aldım

  • NI1 aracılığıyla, 18.03.2017
    İlgi ve memnuniyet

    Öncelikle Vestel ve çalışanlarına ilgileri ve özenli çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Ürünü 2 gün içinde arayıp getirdiler ve tüm detaylarını anlatıp kurdular. Ürün yanında 4 adet 3D gözlük ve 2 adet çift ekran gözlüğü geliyor. Kumandası da iki adet. Biri standart, diğeri mouse özellikli Kumanda. Ayrıca duvar asma aparatı da geliyor. Tv şık ve görüntü kalitesi iyi. Renkler canlı ve doğal. Ses sistemi de iyi denebilir. Kanal geçişi daha hızlı olabilirdi ama çok yavaş da değil. Çift ekran özelliği Kumanda kapma savaşlarının sonunu getirecek gibi duruyor :) biri dizi izlerken diğeri başka birşey izleyebiliyor gözlük desteğiyle. Menü geçişleri hızlı. Genel olarak kaliteli ve beklentileri karşılayan bir ürün diyebilirim. Teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 16.03.2017
    cok hizli

    urun cok iyi.piyasanin cok altinda satin aldim 😂

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2017
    harika

    hizli ve sorunsuz teslimat için yeşeküler ürünü hakkında küllandıktan sonra yorum yapacam yerli olduğu icin ne olursa olsun iyidir

  • NI1 aracılığıyla, 09.03.2017
    vestel

    hesaplı uygun fiyat

  • NI1 aracılığıyla, 09.03.2017
    ürün fiyatına göre üst

    ürün güzel ve anlatıldığı gibi ve alışverişte hiç sorun yaşamadım teşkkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2017
    IPS PANEL

    2016 dan sonra uretilen modelin paneli ıps anakart mb120 pasif 3d gözlük dts eklenmiş.ben 2015 de almıştım panel va idi.dts yoktu 1 yıl kullandıktan sonra panel konusunda kucuk bir leke ile servise başvurdum.vestel musteri memnunuyeti ön planda tutarak değişim sagladılar ve gelen tv model aynı olmasına karsın yukarıda saydıgım özelliklerle beraberinde geldi.yani 2016 yılının modeli geldi.servis konusunda diger markalara asla guvenmeyin vestel gercekten musteri memnuniyeti konusunda 1 numara. görüntü kalitesi lg den farkı yok var diyen yalan söyler.aynı panel aynı görüntü gerçekten mükemmel

  • NI1 aracılığıyla, 02.03.2017

    Evet beğendik ama kargo ulaşımını hızlandırılma yönünde başarı düşük

  • NI1 aracılığıyla, 01.03.2017
    Çok iyi

    Tek kelime ile mükemmel. Kargom geldi, kutuda ezik vardı, DemirhanlarAVM den, Fulya hanıma durumu bildirdim, hemen Vestel servisini arayıp yönlendirdiler, onlar onay verdiler, kurulumu yaptılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2017
    TEŞEKKÜRLER HEPSİ BURADA

    ÜRÜN SPARİŞİ ARDINDA 3. GÜNDE ELİME ULAŞTI. ERTESİ GÜN MONTAJ İŞLEMİ TAMAMLANDI. ARAŞTIRIP SEÇİM YAPTIĞIM BİR ÜRÜNDÜ. SPRİŞTEN MOMTAJA KADAR HİÇ BİR SORUN İLE KARŞILAŞMADIM. FİYAT OLARAK VESTELİN KENDİ MAĞZALARINDAN AŞAĞIDA BENDE HERKES GİBİ TEŞEKKÜRLER HEPSİBURADA DİYORUM

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.01.2017
    Kargoyu saymazsak herşey mükemmel.

    Kargo geç gelmesi dolayısıyla bir yıldız eksik veriyorum,bunun dışında ürün mükemmel kurulumu yapılıp 3 yıl garantisi tanımlandı,araştırmış biri olarak aldım;bu fiyata bu özellikte alabileceğiniz bir ürün yoktur vestel in kendi mağazasında bile 3300tl.Saygılarımla.

  • NI1 aracılığıyla, 23.01.2017
    Hızlı teslimat

    Ürün gayet güzel, başarılı. En önemlisi yerli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.01.2017
    ısrarla tavsiye ederim

    çok güzel ve kaliteli sadece geçişler 3 saniye biraz yavaş olabilir youtube den dilediğiniz filmi izleyebilirsiniz takılma sıkıntı yok kesinlikle tavsiye ederim en önemlisi yerli malı...!!!

  • NI1 aracılığıyla, 21.12.2016
    süper süper

    çok hoşuma gitti.salona çok yakıştı.

  • NI1 aracılığıyla, 18.12.2016

    Siparişi salı günü verdim cuma günü tv mi izlemeye başladım . Sipariş verdikten sonraki her aşamada gerekli bilgilendirmeleri yaptılar ve yardımcı oldular. Mağazaya ilgili ve nazik davranışlarından dolayı teşekkür eder, hayırlı kazançlar dilerim.TV mi herkesin kullanabileceği menüsü ve harika görüntü kalitesi var .

  • NI1 aracılığıyla, 24.11.2016

    Eveet hiçbir sıkıntı yok

  • NI1 aracılığıyla, 21.11.2016
    guzel ürun

    urunu cekinerek aldim ama guzel hosuma gitti tek hosuma gitmeyen yani air mause. one oyle yaw igrenc kullanirken insanin koluna kramplar giriyo genel Anlamda guzel urun tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2016
    çokiyi

    evet tam istediğim gibi bravo vestel

  • NI1 aracılığıyla, 07.11.2016
    Harika urun

    Cok sık ve 4k full hd cozunurluk super 4k ve 3d birarada cok iyi olmus

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel 55UA9300 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel 55UA9300 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat