Vestel 65FA8500 LED TV Yorumları

Vestel 65FA8500 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(38 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 08.01.2018
    tavsiye ederim!

    ürünü zamanında yurtiçi kargo ile teslim aldım kargodaki sorun şuydu bu kadar büyük ve hassas bir ürünü tek kişinin taşıması ya da taşımaya çalışması kargoların genelinde böyle bir sorun var maalesef. ürüne gelince ses ve görüntü çok güzel. duvara monte ettik salon büyük olunca yakıştı :) seyir zevki iyi. kanal geçişleri ve interneti de güzel.tv de 3d özelliği var fakat kullanamadım iyi değil sırf 3d si için alıyorsanız bilgi vermiş olayım gözlükleri attım bir kenara kullanamıcam 3d görüntü vermiyor. vestel servisi çok hızlı ve düzenli çalışıyor helal olsun diyorum gerçekten. ben cok memnun kaldım açıkcası. teşekkürler vestel .

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2017
    gayet iyi ve ekonomik

    65" Tv baya bi araştırdıktan sonra bunu buldum. Öyle ultra performans yok ama orta üstü bir TV. görüntüsü ve boyutları çok iyi. İnce kasası var. duvara monte kullanıyorum çok memnunum. diğer Tv lere +2000-3000 tl ödemenize hiç ama hiç gerek yok. Fiyatı ile olsun özellikleriyle olsun çok memnun kalacaksınız emin olun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2017
    çok memnunuz

    9 aydır kullanıyoruz..fiyati diğer markalara göre çok ucuz ...görüntü mükemmel ses kalitesi çok güzel ıyiki almışım...

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.08.2017

    çok avantajlı fiyatları yorumbudur.com sayesinde bulabiliyorum.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.08.2017

    Bu fiyata inanılmaz kaliteli görüntü ve büyük bir ekran. Wifi bağlantısının olması da güzel ancak kanal arası geçişlerde biraz bekletiyor

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.08.2017

    vestel konusunda kafam karışıktı. Led tv de kontrast çok iyi samsun yada lg düşünüyordum. Fakat Türk malı bir çok parça dışarıfda yapılıyor. Diğer çok kaliteli aldığımız markalarında içleri çinde yapılıyor. Ayrıca servis konusunda da iyiler bu nedenle vestel tercih ettim. Çok pahalı bir şey almaktansa yerli malını yurdumun malını alırım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.03.2017
    HDMI problemini Vestel yazilim ile cozdu

    Bu urunden satin aldim. Kurulumu Vestel teknik servisi duvara monte ederek ucretsiz olarak gerceklestirdi. TVnin ozelliklerini test ederken 4 adet HDMI baglantisindan da goruntu alamadik. Daha sonra yazilim guncellemesi ile sorunu cozduler. TV oldukca guzel, memnunum.

  • NI1 aracılığıyla, 15.02.2017
    VESTEL 65 inch TV

    Benim beklentimi karsiliyor. Akilli kumandasina alismak gerekecek. wi-fi baglantisi pek hizli degil, dogal bir surec.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.12.2016
    super

    Bende buradaki yorumları okudum. ve bu ürünü almaya karar verdim. Manisada yaşanan Lg tv. ile ilgili vatan bilgisayarın önündeki yaşanan videoyu izledikten sonra yerli marka tercih etmem gerektiğini hissedip bu ürünü aldım. bazı yorumlarda sesin az olduğu falan yazıyordu. ancak su an izlediğimde ses düzeyinin yeterli olduğunu söyleyebilirim. ekran boyutu muhteşem. kablosuz internet çok iyi.ha birde kutudan masa üstü standı + duvar askı aparatı + 2 adet pilli 3D gözlüğü var.Bilginiz olsun. 3 yıl vestel garantisi var. Daha ne olsun. Diğer markalara onca para dökmeye ne gerek var. Gururla yerli... Her zamanki gibi Hepsiburada ailesine teşekkürler. hız ve ilgi ve güvenli alışverişin tek adresi bence...

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2016
    Fiyat/Performans tam puan

    Görüntü kalitesi ve özellikleri çok iyi. Sadece smart tv performansı biraz zayıf (biraz yavaşlıyor ve çok keyif vermiyor) Genel puanına 4 verdim ama fiyat/performans olarak kesinlikle 5.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 13.12.2016
    hızı dışında problemi yok

    televizyon çok yavaş arkadaşlar. ne bir kanal geçişi düzgün ne de internette hızlı hareket edebiliyorsunuz. bunlar dışında görüntü ve ses olarak güzel diyebilirim. odayı da daha şık gösteriyor ayrıca.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 13.12.2016

    televizyon çok yavaş arkadaşlar. ne bir kanal geçişi düzgün ne de internette hızlı hareket edebiliyorsunuz. bunlar dışında görüntü ve ses olarak güzel diyebilirim. odayı da daha şık gösteriyor ayrıca.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.11.2016
    Beş Yıldız

    Bu televizyonu alırken hiç düşünmeyin inanın başka markalara fazla para vermeye hiç ama hiç gerek yok mükemmel bir televizyon.

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2016
    Mükemmel satıcı süper hizmet

    Ürün harika ve başarılı bu fiyata daha iyisi olamaz

  • İnce Hesap aracılığıyla, 14.11.2016
    gururlanıyor insan

    bu gururu gerçekten yaşatıyor televizyon vestel olunca. hiç yabancı markalara fazladan para vermeye gerek yok. televizyon efsane alın kullanın rahat olun. en uygun büyük ekranlı televizyonlardan birisi piyasada şuan.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.09.2016
    Vestel

    VESTEL GERÇEKTEN HELAL OLSUN GURURLA YERLİ !!! ARKADAŞLAR GERÇEKTEN EFSANE BİR TELEVİZYON ALIN KULLANIN RAHAT OLUN EFSANE BÜYÜK VE KALİTELİ VE PİYASANIN BENCE EN İYİ 165 EKRAN TELEVİZYONU :d

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.07.2016
    Fiyat performans ürünü

    Bu fiyata alınabilecek tek ürün

  • NI1 aracılığıyla, 18.06.2016
    Güzel Ürün

    2 katı 3 katı para verip pahalı ekran almayın bu ürün sizi tatmin eder.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2016
    Dev ekran

    Ürün bu fiyata alınabilecek en keyifli tv hepsi burada farkı ile tşk

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.04.2016
    Vestel bir harika yerli malı

    Televizyonun kanal geçişleri biraz yavaş ayrıca internetten film izlerken mause çok kasılıyor onun dışında bu paralara alınabilecek en iyi tv, karizma bir duruşu var ayrıca diğer markalara 2 katı para vermek pekde akıllıca değil!!!teşekkürler HB teşekkürler VESTEL

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel 65FA8500 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel 65FA8500 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat