Samsung 40KU7000 Led TV Yorumları

Samsung 40KU7000 Led TV yorum ve tavsiyeleri

(181 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 25.11.2019
    Ekranda led izi

    Tv ekranında tek fon renklerde led aydınlatmaların izleri belli oluyor bu normal bir durummu. Yoksa arıza belirtisimi.

    Avantajlar : Gerçekçi renkler

    Ürünü öneriyorum

  • Media Markt aracılığıyla, 24.11.2019
    2 yıldır kullanıyorum.

    tizeni mahvettiler. güncelleme de vermiyolar. böyle saçmalık olmaz. Görüntü kalitesi iyi, dikey bandingler yok.

    Ürünü önermiyorum

  • Media Markt aracılığıyla, 13.10.2019
    Rezil bir lcd

    2 senelik tvde panel çizgisi enine ve dikine!!! oluştu üstelik toplamda ayda 40 saat seyredilen bir tvydi bu kadar rezil bir marka olamaz ben philipse kızarken samsung süper derken böyle bir seyle karşılaştım tam garanti bitti tv gitti!!!!

    Ürünü önermiyorum

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 02.01.2019

    Benim için hayal kırıklığı bir TV 2sene dolmadan let arızası verdi ve TVde bulutut yok kablosuz bağlantı olarak hiç birseyyok aynı senelerde çıkan sinema sistemlerinde bulutut var ayrıca Sound connect var bunlar kablosuz bağlantı yapılıyor ama TV koymamısla şok edici bidurum TV sadece ekran net 4k uydusu var zaten bunlar bütün TV lerdevar yani banagöre vasat çok büyütuyoz samsungu gözünüzde karar sizin

  • Media Markt aracılığıyla, 25.11.2018
    İnternet süper

    Bir sitede ses ve elle kontrol seçeneği görünüyor ama yok yada bizmi bulamadık bilen biri varsa yazsın sinirden bunaldım

    Ürünü önermiyorum

  • Media Markt aracılığıyla, 17.03.2018
    ürün müthiş

    ürünü aldıggımda hiç tereddüt etmedim cunkı 8000 de vardı ama bunun ozellıklerı daha agır bastıgı ıcın bunu sectım pısman degılım eger buyk bır tv ıstıyorsanı kacırmaayın derim ...

    Avantajlar : Gerçekçi renk, Parlak ekran, Dayanıklı

    Dezavantajlar : Çok büyük

  • Media Markt aracılığıyla, 01.03.2018
    Kaliteli ürün

    Çok araştırdım ama sonunda bu ürüne karar verdim fiyat ve özellikleri açısından en iyisi buydu. Ben çok memnunum hızlı, kolay menüsü var ve kumandası çok şık ve kullanışlı. Aradığım her özellik mevcut kesinlikle tavsiye ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 06.02.2018
    Bluetooth

    Ürün oldukça iyi görüntü kalitesine sahip ancak bluetooth özelliği yok. Bunu dikkate almanızı tavsiye ederim.

    Avantajlar : Gerçekçi renk, Parlak ekran

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.11.2017
    Beğendim

    Tv yi ağustos 2017de aldım ve indirimdeydi. Ne alırsam alayım çok uzun araştırma yaparım ve incelerim en sonunda bu tv de karar kıldım ve iyikide bunu almışım görüntü kalitesi hızı ve sesi fazlaca tatmin edici kumandası eski kumandalara nazaran farklı ve basit öğrenmesi kolay. Arayüzü ve smart özellikleri çok hızlı kullanışlı internete çok iyi bağlanıyor. Kablosuz bir mouse ve klavye ile harika vakit geçirebilirsiniz. Bence tek eksi yani duvara monte edildiğinde usb ve hdmi girişleri diğerleri kadar kötü olmasada jakları yerine sokmak hafiften zor biraz daha ulaşıma yakın yapılsa daha iyi olursa fakat yinede diğer iyi yanları ve bu eksi yanının çokta zorlamaması önemli değil eğer 40inç bir tv alınacaksa kesinlikle tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.10.2017
    başarılı

    2078 tl ye almıştım gerçekten çok kaliteli bir ürün zarif ve uydu alıcısına gerek yok pişman olmayacaksınız kumandası ayrı bir karizma.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.09.2017
    tesekkurler hb.

    goruntu kalitesi cok guzel, haporleri güçlü, kumandası çok şık ve narin (insallah sorun cikmaz). indirimde iken kargo ucreti de odemeden almistim. uzun sure kullanacagimi tahmin ediyorum. sorunsuz ve saglam kargo icin (yurtici kargo )tesekkurler

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.09.2017
    Çok iyi

    Merhaba, ürünün teslim sürelerinde satıcıdan kaynaklı gecikme yaşamam ve kurulum yapan servisin gecikmeli gelmesi dışında televizyon ile ilgili olumsuz bir yorum yapamam.Bununla ilgili gerekli şikayetlerimde de bulundum zaten, HB ilgisi ve hediye çeki için teşekkür ederim. Gecikmeli de olsa deneyimlediğim özellikleri bana gayet başarılı geldi. İlk defa akıllı TV kullanan biri olarak beni çok memnun etti, işletim hızı gayet güzel kullanımı basit, Samsung Smartview ile telefonunuzu akıllı kulanda gibi ve mause, klavye gibi kullanmanız çok hoşunuza gidecek. İnternet bağlantı hızı gayet hoş, youtube gayet akıcı... Bunun dışında 3. parti uygulamalarda üyeliğiniz varsa daha hoş bir hal alacaktır. Netfix gibi... Görüntü kalitesi güzel, ses tüm tv standart olsa da onu sunuş tarzı gayet başarılı, dolgun ve rahatsız etmeyen bir çıkışı var. TV ince olduğu için duvara asıldığında duvara neredeyse gömülüyor ancak arkadaki çıkışlarını biraz zorlanarak da olsa kullanabilirsiniz. Aldığımdan beri fiyatlar sürekli bir artış gösteriyor. Almayı düşünüyorsanız tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.09.2017
    Beş Yıldız

    Hizli gonderi icin tesekkurler

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.08.2017
    26 saatte teslimat müthişsiniz

    Cuma sabah 9:00 gibi sipariş verdim Cumartesi saat 11:00 gibi ürün evime geldi Samsung servisinden rica ettim Oda aynı gün kurulumu gerçekleştirdi. Hepsiburada dan yaptığım kaçıncı sipariş bilmiyorum hepsinde de onlara güvenimi boşa çıkarmadı televizyon a gelince 10 üzerinden 8 bu paralara alabileceğiniz en iyi televizyon düşünmeden alın pişman olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.08.2017
    Beş Yıldız

    Kaliteli ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.08.2017
    Süper

    Süper söylenecek hiç birsey yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2017
    Beş Yıldız

    söylenecek çok fazla söz yok, SAMSUNG bizim için herşeyi düşünmüş. televizyon bir harika herşeyi ile mükemmel. hiç başka bir marka araştırmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2017
    Dört Yıldız

    Bu televizyonu alma nedenlerimden biri tek ayakli desteginin televizyonu saga sola dondurmeye imkan taniyacagini sanmamdi. Maalesef oyle degilmis. Eski Samsung TV'm tek ayakli idi ve dondurebiliyordum. Ses ve goruntu kalitesi gayet iyi. Fiyat/Performans oraninin da tatmin edici oldugunu dusunuyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.08.2017
    Üç Yıldız

    Ürün hespiburada tarafından özenli ve sorunsuz bir biçimde tarafıma ulaştı. Yetkili servis ertesi gün gelip kurulumu yaptı. Televizyonun görüntü ve ses kalitesi güzel ancak arayüz maalesef kullanışlı değil. Aynı şekilde akıllı kumanda da kullanışlı değil ve çok küçük; uygulamalar arasında ve internette gezinirken imleç olmaması pratikliği baltalıyor. Monitör olarak kullanmak için ya da yalnızca tv kanalları izlemek için uygun. İnteraktif düzeyde yetersiz bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.07.2017
    Fiyat-Performans-Kalite Tavsiye Ederim.

    Bu fiyata alabileceğiniz 102 Ekran 4k ve uydu alıcısı içinde en iyi televizyon çok araştırdım.Kumandası harika çok az tuş var ama tamamen yeterli gereksiz tuşlar yok ayrıca kumanda çok şık duruyor.Bazı arkadaşlar kanal geçişleri yavaş demiş kendi uydu alıcısı ile kullanınca ufak bir yavaşlama oluyor takıntılı insanlar hariç kimseyi rahatsız etmez harici uydu alıcısı kullanıyorum herhangibi bir yavaşlık yok ama kampanyam bitince televizyonun uydu alıcısına geçiceğim boşuna para vermeye gerek yok.Markası zaten Samsung servis aynı gün geldi kurulumunu 10 dakikada yaptı.Fiyat olarakta en uygun Hepsiburada'daydı.Ben alırken kargo bedava değildi şuan kargoda bedava olmuş .Son olarak aras kargoya teşekkürler hasarsız ürünü teslim etti.Düşünmeden alabilirsiniz 20-25 m2 salonlar için uygundur.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung 40KU7000 Led TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung 40KU7000 Led TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat