Samsung LT28D310ES-UF LED TV Yorumları

Samsung LT28D310ES-UF LED TV yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 06.02.2017

    Çok iyi bir Tv. Ancak kanalların sırasını düzenleme veya kanal silme işlemleri nasıl yapılıyor ? (Çünkü otom. tarama yapıldığında, sanki D-Smart kanallarına göre sıralanıyor. )Bilgi verebilir misiniz ?

  • NI1 aracılığıyla, 22.12.2016
    Samsung Kalitesi

    28 inç olup alınabilecek en iyi TV diyebilirim. 178 derece geniş görüş açısı ile görüntüsü hep iyi. FullHD değil ama HD yayınlarda görüntüsü oldukça iyi. Mutfakta kullanmak için almıştım. iyi bir karar vermişim. Tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 15.12.2016
    güzel

    fiyat peeformans normal.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2016
    Mükemmel...

    Harika bi tv. cok beğendim gerçekten. görüntü kalitesi çok net. bu fiyata göre cok fonksiyonel bi cihaz. tek eksiği kanal geçişlerindeki yavaşlık diyebilirim. oturma odasinda degil ama mutfakta rahatlıkla kullanabilirsiniz. kutuda askı aparati yok. sipariş edecek olanlar askı aparatı da almayı unutmasınlar.

  • NI1 aracılığıyla, 27.11.2016
    ta

    tv gayet güzel görüntüsü çok iyi

  • NI1 aracılığıyla, 22.09.2016

    teşekkürler.......

  • İnce Hesap aracılığıyla, 15.08.2016
    kalitesine güvendim

    samsung olduğundan ben güvenerek aldım sadece. fiyatının biraz daha uygun olması daha iyi olabilir fakat yine de insan diğer ucuz markalara güvenemiyor işte. en azından alıp uzun seneler boyunca kullanabileceğim bir televizyonum olduğunu biliyorum şuan.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 15.08.2016

    samsung olduğundan ben güvenerek aldım sadece. fiyatının biraz daha uygun olması daha iyi olabilir fakat yine de insan diğer ucuz markalara güvenemiyor işte. en azından alıp uzun seneler boyunca kullanabileceğim bir televizyonum olduğunu biliyorum şuan.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.07.2016
    Güzel ürün.

    Ekran boyutu oda büyük değilse (4x5=20m2 den küçük) yeterli. Görüntü kalitesi çok iyi ve oldukça parlak, kanal geçişleri çok hızlı değil, sanırım dahili uydu alıcısından kaynaklanıyor ama yavaş da sayılmaz. Dikkat edilmesi gereken şey tüm dahili uydu alıcılı (bir-iki istisna dışında) televizyonlarda olduğu gibi biss ayarları yok, yani avrupa şampiyonası final maçını tv den izleyemedik. Harici uydu alıcınız varsa bu da sorun olmuyor ama bağlantıları tak-çıkar yapmanız lazım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2016
    SÜPER

    Her Şey İçin Teşekkürler.Sağolun .

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.08.2014
    süper ötesi

    Ovv bu fiyat düşüşü ne böyle bir televizyon fiyatına yakın bir fıyat düşüşü var ürün de oldukça iyi özelliklere baktığımda var kaçmaz bu ürün bu fiyata parası olan kaçırmasın derim alan herkese hayırlı olsun

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.08.2014
    1 numara

    ürün gerçekten beklediğimden çok iyi .Ürün fiyat ve kalite yönünden çok iyi. Sd kanalların görüntü kalitesi çok iyi. Neredeyse 4k yayın gibi. Enerji tasarufu seçenekleri çok güzel, Yalnızca ses kaitesi yönünden bir ses sistemi ile birlikte kullanılırsa mükemmel olur diye düşünmekteyim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung LT28D310ES-UF LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung LT28D310ES-UF LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat