Samsung UE-48JU6570 LED TV Yorumları

Samsung UE-48JU6570 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 31.12.2016
    süper

    nisan 2016 da aldim hiç gözüm arkada değil mükemmel her isteğimi yapıyor 3D yok gerek te yok 3D izlenimi veriyor ışık olsa bile kendini ona göre ayarlıyor tv izlemek hiç bu kadar güzel olmamıştı bence tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.10.2016
    TEREDÜT ETTMEDEN ALIN!

    Öncelikle alırken teredut ettim ama sonradan almaya karar verdim 1 haftada elimde oldu hemen kurdum 4 k görüntü süper televizyon izlerken dediğim ilk şey ben nasıl televizyon izliyormuşum TUNER olması ayrı bir güzelik youtube gibi şeylere hızlıca ulaşıyorum akılı kumandası ve kumandasındaki dokunmatik bölüm süper aksamları karım ile korku filmi izliyoruz youtubeden 3d yi açıp tek kötü özelliği ise şudur kumandası bazen kendi kendine sesi açıp kısıyor ama tereddüt etmeden allın!

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.09.2016
    çok şahane

    tv'yi alalı 1,5 ay oldu gerçekten görüntüsü çok güzel zevkle izliyorum.curved olması başka bi güzell tavsiye ederim, samsungun servisinden de ayrıca memnunun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.06.2016
    harika

    bu tv yi aldıktan sonra önceki tvleri nasıl izliyormuşuz diye sordum kendime. TV gerçekten harika

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2016
    Beklentileri karşılıyor.

    Uzun süren bir kararsızlıktan sonra bu modeli aldım.Gayet hoş ve kullanımı kolay.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.05.2016
    Fiyat perfons için en iyisi

    Oncelikle tv nin ses ve goruntu kalitesi muthis ayrica yuksek çözünürlükte ki filmlerde gerçekten 3d derinlik hissi veriyor..Dzayn daha şık ve ince olabilirdi..Max.3-4 metre izleme mesafesi icin ideal boyut..

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2016
    idare eder

    cok asiri bisey beklenti icinde olmayin ve tv nize gunes isigi vurmuyorsa duz ekran tavsiye ederim herangi bi artisini goremedim

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.03.2016
    Canavar Maşallah

    Cihazı Ekim 2015te satın aldım lakin yeni vakit buldum yazmaya. Öncelikle 3 marka arasinda kaldim almak icin ilkinden goruntusu, digerinden de yazilimi daha iyi oldugundan bu urunde karar kildim. Birincisi bir televizyonun ana gorevi olan guzel gostermek işini çok iyi yapiyor. Detaylari cok iyi gosteriyor. İkincisi yazilimi da gayet stabil, gecisler hizli, net, sorunsuz. Ne isterseniz onu yapiyor. Kumandasinda mikrofon var konusuyorsunuz, yapiyor. İnterneti cok iyi bilgisayara gerek kalmiyor. Tek sorunu, cok iyi oldugundan, nazar değiyor :) Bunu alin sonra bana dua edin, iyi gunler :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.01.2016
    Bu en iyisi

    fiyatı şu an biraz yüksek fakat kusursuz bir tv kesinlikle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2016
    Çok iyi

    Samsung bu sektörün bana göre en iyisi tv kanal geçişleri falan süper internet hızı çok iyi normal bir pc kadar hızlı Tizen işletim sistemi bu segmentte en iyi en uyumlu İşletim sistemi UHD GATE uygulaması saniyorum başka markalarda yok içerisindeki Video larla 4K farkını bu uygulamayla daha iyi anliyorsunuz. Akıllı kumandası çok iyi eğer seyir halinde ortalıkta unutup dokunursaniz her şartta kanalı degistirebilirsiniz farkında olmadan. kumanda diğer digiturk, sound bar sisteme bağlı ne varsa hepsini kumanda ediyor ayrıca ses ile kumanda yapabilme imkanınız var. x box oyun konsolu ile kullandım görüntüde en ufak bir bulutlanma söz konusu değil aynı şey lig maçları için geçerli hareketli görüntülerde tüm ayarlarını yaptiysaniz kesinlikle donma ve çift görüntü bulutlanma yok kısacası ödeyeceğiniz parayı sonuna kadar hak ediyor pişman olmayacaksınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.09.2015
    Başarılı

    Ürünü hareketli aparatla birlikte kurdum gayet şık duruyor. Kanal geçişleri hızlı fakat bir kanalı açtığınızda önceki kanalla karışıp bozuk CD den video izler görüntüsü verip hemen düzeliyor. HD yayınları Full HD ye çevirmek gibi otomatik bir özelliğinin olması çok iyi. Görüntüsü kalitesi süper. Akıllı kumanda bazen basmadığınız yerleri açabiliyor fakat onun kullanımıda kolay ve kullanım kolaylığı sağlıyor. Ben çok indirimli aldım ve verdiğim parayı fazlasıyla hak ediyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung UE-48JU6570 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung UE-48JU6570 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat