Samsung UE-55JS7200 LED TV Yorumları

Samsung UE-55JS7200 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 28.02.2016
    yeni aldım 55js7200

    arkadaş tavsiyesiyle aldığım samsung 55js7200 tv den çok memnunum fiyat performans açısından çok iyi bir ürün 3d özelliği dışında bütün özellikleri mevcut smart 4k çözünürlük dahili uydu alıcısı olan bu fiyata alınabilecek en tvlerden biri

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.02.2016
    güzel televizyon

    ürün biraz gecikmeli olarak elime ulaştı. fakat yıllardır hepsiburada dan alışveriş yapan biri olarak hepsiburada platformuna güvenim tam. teşekkürler. ürüne gelince uzun zamandır tv yi inceliyordum. telefonumdan görüntü aktarmak ve tv deki görüntüyü telefona aktarma konusunda çok başarılı. tv ekranını ikiye bölebiliyorum. bir tarafta tv ekranı bir tarafta internet vb. başka uygulamalar. ayrıca tv de 4 gb hafıza var. play store dan yada başka yerlerden uygulama indirebiliyorsunuz. sorun olarak sadece kanallarda hızlı değişim yapmak istediğimde bazen tv kilitleniyor. tv yi tekrar başlatınca düzeliyor. tv işletim sistemi update lerinde ilerleyen zamanlarda bu sorunu çözerler diye düşünüyorum. tv de 3D yok. bence gerekli bişeyde değil zaten. şimdilik denediğim özellikler bunlar. almayı düşünenlere tavsiye ederim. puanım tam olarak 5 değil verebilseydim eğer 4,5 vermem daha doğru olurdu.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung UE-55JS7200 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung UE-55JS7200 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat