Samsung UE-48J6370 LED TV Yorumları

Samsung UE-48J6370 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 19.08.2016
    harıika

    Tv yi satın aldıktan bir gün sonra elime ulaştı normalde bulunduğum yere 3 iş günü içinde geliyor kargalar. hızlı gönderi için hepsi buradaya ve gönderici firmaya sonsuz teşekkürler. Tv ye gelince gayet sık ve görüntü kalitesi mükemmel boyut olarak tatmın edici 102 ekran düşünüyordum fiyat farkı pek yoktu bu ürünü aldım iyiki de almışım alacak arkadaşlar kesinlikle tavsiye ediyorum kurulumu 10 dk filan sürdü

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.06.2016
    tughan

    ürün cok şık ve cok kullanışlı internete bağlanması cok hızlı kanal geçişleri mükemmel telefonun wifi si ile bağladım cok başarılı buldum hic takılma donma olmuyor herkese tavsiye ederim..kargoda cok hızlı geldi teşekkurler hepsiburada:))

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.06.2016
    ürün harika

    ürünü aldım gercekten harika kenar tarafınada otursanız tam karşıdan izliyor gibisiniz internetiniz hızlı ise youtube yada internet tarayıcından hızlı geçişler yapabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.05.2016
    levent

    ürün harika çok herkese teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2016
    doktor

    Ürün zamanında geldi. Teşekkürler. hb

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.02.2016
    Güzel ürün

    yorumlara bakarak aldım. fazla kullanmaya fırsatım olmadı ama gayet şık ve özellikleri de güzel görünüyor. kuruluma gelenler de beğendi tavsiye etti.Insaallah bi ariza falan da olmadan yıllarca kullaniriz ??

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2016
    Bu fiyata inanamadım

    Hepsi burada dan yüzde 10 daa düşük fiyata almama rağmen bu fiyat bu kaliteye çok cazip..Tv yi anlatmama zaten hiç gerek yok.10 numara 5 *

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.09.2015
    Uygun fiyattan alinabilir

    10 gündür kullanıyorum. Gayet memnunum. Fiyat araştırması yapılarak alındığında 4*4luk bir TV.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.08.2015
    gayet iyi

    ürünü geçen hafta aldım. Kanal geçişi biraz yavaş. bunun haricinde kötü bir yorum yapamam. çok hızlı açılıyor. görüntü kalitesi çok iyi. ses yeterli. arayüz çok şık ve kullanışlı. 25 metrekare salona çok iyi oldu. Flash bellek kullanısı rahat.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.07.2015
    Çok Güzel Tv

    Artıları görüntü kalitesi çok güzel fullHD olduğuna bakmayın 4K ya yakın. Büyüklüğü ve kavisli olması çok güzel. Özellik olarak yeterli bir donanıma sahip Eksilerine gelince Tizen altyapısını kullanıyor ve flash player yok bu nedenle internette bazı video ve oyunları açamazsınız silverlight desteği de yok yani TiviBu yüklenemiyor ama dsmart var ve film akıcı ve net bir şekilde izlenebiliyor..akıllı etkileşim yok ama bu soun değil bir maus klavye seti olayı çözüyor. Sesi yeterli ama müzik ve sinema izlemek isterseniz bir ses sistemine ihtiyacınız olacak. Sonuç 3 haftadır kullanıyorum çook memnunum herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.07.2015
    Mükkemmel

    Samsung bu işi yapıyor arkadaşlar .pişman olmazsınız

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung UE-48J6370 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung UE-48J6370 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat