Samsung UE-65JU7500 LED TV Yorumları

Samsung UE-65JU7500 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2016
    Beş Yıldız

    Yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum, ayrıca av alıcısına bağladım, dts ses, optik ses çıkışı çok faydalı oldu, ayrıca akıllı kumanda ele tam oturmasada çok işe yarıyor, 65 inch büyüklükte bir tv için alınabilecek en uygun televizyon, daha üst modellerde bile bu özellikler yok, akıllı kumanda bile yok, salona yerleştirdim yaklaşık 46 m2 ve son derece uygun ölçülerde izlenebiliyor daha büyük bile olabiilirdi, usb ve hdmi çıkış ve girişleri bağlayabileceğiniz kutu çok faydalı durmadan tv nin arkasına bakmanız gerekmiyor herhangi bir cihaz bağlarken, digitürk ile kullanıyorum birz kaliteli bir hdmi kablo ile görüntü süper, tv'nin kendi ses sitemi ayrıca yeterli subwoofer var, tv yeni etiketli olarak geldi demo teşhir ürünü değil.

  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2016
    helal

    ürün süper bu paralara değer alınır.samsung farkı ile

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2016
    Mükemmel Ötesi

    Tv nin tek kumanda uygulaması ile diji türk kumandası kullanmıyorum. Bir çok cihaz ile eşleşebilmesi için bir çok kumanda kullanmaya veda edebilirsiniz. Kumanda bluetooth özellikli olduğu için kapsama alanı çok geniş. Ses tatminkar.TV 1 sn gibi kısa bir süre de açılmasıyla büyüleyici. Görüntü kalitesi başarılı. spor moduna hızlı geçiş ile evi stadyuma çevirebilirsiniz. 1 adet kumandası çok pratik ve kullanışlı.2.5 Metre mesafeden izliyorum ve gözü Curved ekran hiç yormuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2016
    Samsung 65JU7500 65" 165 Ekran Ultra HD [4K] Uydu Alıcılı 4 Çekirdekli Smart [Tizen] Curved 3D LED T

    Ürün mükemmel almak isteyenler hiç düşünmeden alabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.03.2016
    harika

    Ürünü doganhan elektronikten aldim. ürünün paketlenmesinde hiçbir sıkıntı yok. firma da gayet ilgili. tv ye gelince tek kelimeyle mükemmel. içinde 3d gözlük çıkmıyor ama benim eski samsung tv min gözlükleri de uyuyor. 4 çekirdek olmasından dolayı çok seri çalışıyor. smart uygulamalari çok rahat kullanıyorsunuz.

  • NI1 aracılığıyla, 15.07.2015

    ürün tam istediğim gibi teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 23.04.2015
    teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung UE-65JU7500 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung UE-65JU7500 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat