Philips 55PUK7100 LED TV Yorumları

Philips 55PUK7100 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 04.02.2019

    Bu yorum net şekilde bu ürünü aldanıp alan benim pişmalık anıtım olarak sizlere uyarımdır Asla ama asla philips marka tv almayın hatta bedava verseler almayın Kumandası çoğu zaman çalışmıyor tv servisten geri gelmiyor anakartı bile değiştiler hala aynı servis berbat sıfır cihaZın çerçevesini zedelediler Cihazı ekrana görütüyü yarım ve yeşil renkte veriyor tek çözüm gücü kesmek Cihaz çoğu zaman açılmıyor yine fişi çekmek gerekiyor Bazen ses gelmiyor ayrıca iade almıyorlar cihazın ekranında gölgelenme oluyor servis mühendisi denen şarlatan soy ismi mumcu mu büyük mumcu mu nedir şikayetim karşısında yakından izlemesin diye dönüş yaptı anlıcağınız bu yukarda yorum yapanlara aldanıp paranıza yazık etmeyin 55puk7100/11 kullanıcısı

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2017
    en şık tasarıma sahip tv

    tasarım çok iyi fakat görüntüye gelince bi altı olan model 6501 bundan çok çok iyi derim.

  • NI1 aracılığıyla, 20.03.2017
    Süper

    55 inç süper boy. Süper fiyat. Android olması çok iyi

  • NI1 aracılığıyla, 06.03.2017

    Fiyat performans açısından son derece başarılı bu segment ürünler arasında.

  • NI1 aracılığıyla, 24.02.2017
    Philips kalitesi

    Her zaman aldığım hiç bir philips ürününden pişman olmadım. Bu da gayet güzel bir ürün. Görüntüler çok doğal, ses kalitesi mükemmel, android olması artısı.

  • Media Markt aracılığıyla, 16.11.2016
    İlgi Cekici Başarılı

    ürün gercekci bir görüntüye sahip bir tv led ekran ve slim olmasıda cabası

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.04.2016
    4k tv ama 4k video oynatamiyor.

    neden bilmiyorum ama 4k video oynatamiyor. trt4k gozukmuyor. Bu kadar para verdim ama hayal kirikligina ugradim. Teknik detaylarina dikkat etmeyenler icin dis gorunusu cok şık ama eklemeden gecmeyeyim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2016
    Güzel Bir Android deneyimi

    Güzel bir android deneyimi Phlips android tv ile smart tvlerde bambaşka bir çığır açmış. herkes mouse desteğinden bahsediyor ama bu tv de ve android uygulamalarında mouse gereksiz. haber eğlence uygulama ne istersen google play storedan indir ve yükle diğer smart tvlerle karıştırmayın bu tvyi. google play storedaki kodi uygulamasını mutlaka yükleyin ve film dizi maç olayında son nokta olsun. İsediğiniz her türlü filmi diziyi belgeseli maçları kendi kumandası ile rahatça izleyin.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips 55PUK7100 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips 55PUK7100 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat