Arçelik A40-LB-5533 LED TV Yorumları

Arçelik A40-LB-5533 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(38 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.11.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: televizyonun ilk kurulumunu ve çalıştırılmasını kendim yaptım. arayüz olarak çok anlaşılır ve kaliteli bir televizyon olduğunu belirtmek istiyorum. görüntüsü ve çalışması gayet güzel. çocuk odasına kurduğumuz bu televizyondan çocuklarımız Çok memnun kaldı ses düzeyi de gayet yeterli. Ürün tam fiyat performans ürünü.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.07.2021
    kaliteli

    Olumsuz yönleri: Arçelik marka olarak bu denli kaliteli olduğunu ve güzel çözünürlüğü olan televizyonun olduğunu bilseydim daha önceden siparişi verirdim. Üründen aşırı verim aldığımı verdiğim ücrete de sonuna kadar değdi. Güzel olduğu ve fiyatının da bu oranla düşüklüğünden önerebileceğim tek ürün. Almak isteyenler olursa ya da alacak olan varsa öneririm. Kargo da çok sağlam geldi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: televizyonum bozulduğu için yenisini almam gerekti. Arçelikten almak istedim. Beyaz eşyada kaliteli ürünler çıkarttığını duyuyorum. Zaten ürünün kullanıcı yorumları da oldukça başarılı. Benim için fiyat ve özellikler bakımından uygun bu ben hemen satın aldım. Kaçırmak istemedim. Televizyon kargodan oldukça hızlı bir şekilde geldi. Aynı zamanda da sağlam bir şekilde geldi. Televizyonun kalitesinden de memnunum. Beklediğimin üstü bir kalitede geldi. Almayı düşünenlere tavsiye edebilirim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Öğrenci evime aldığım ve bir daha vazgeçmeyeceğim televizyon diyebilirim. 40 inç olması oldukça iyi ve yeterli. Her türlü programı görüntü kalitesi sayesinde pür dikkat izliyorum. Çözünürlüğü de bir o kadar iyi. Ses kalitesi bakımından da hiçbir sıkıntı yaşamadım, her ses oldukça net algılanıyor. O kadar memnunum ki televizyon alacaklara tavsiye etmeden geçemeyeceğim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.04.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: televizyonumuz evde küçük bebek olduğu için sürekli çiziliyor üstünde araba sürüyor bazen vuruyor bu yüzden bu televizyon koruyucusunu aldık ve çok hızlı bir şekilde elimize ulaştı. siparişşimizden çok memnunuz ürün zarar almamıştı kolayca tv nin üstüne yapıştırabildik teşekkür ederiz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.09.2020
    İyi televizyon

    Olumlu yönleri: Ürünü babamı da ikna edip üniversite evim için satın aldık. Fiyat olarak ikna edebildiğim televizyon bu oldu, daha pahalısını isteme dediği için bende mecbur bunu aldırdım. Full hd bir çözünürlüğe sahip. Smart tv olmaması beni biraz üzmüştü en başlarda ama ona da ekstra bir çözüm bulduğumuz için sıkıntı olmadı. Ses seviyesini de beğendim çok yüksek kullanamıyoruz zaten ev kira olduğu için. Görüntü doygunluğu ve renk tonları oldukça ideal özellikle ps bağlayıp oynadığımız zaman renk performansı benim baya hoşuma gidiyor. İyi ki aldırmışım valla bir önceki televizyon küçücük bişeydi ve çözünürlüğü de düşüktü.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.05.2020
    .

    Olumlu yönleri: görüntü kalitesini çok beğendim. 40 inçlik büyüklüğü görüntüyü gayet iyi yansıtıyor. Tek kötü yanı 50 hz tepkimesi olması. Onun haricinde gayet iyi bir tv. Fiyatı özellikleri performansı falan gayet güzel.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.05.2020
    .

    Olumlu yönleri: 40 inç full hd 20 w ses çıkışlı çok harici disk yada usb bellek ile yayın kaydebileceğiniz güzel bir televizyon. Evet çok çok gelişiş özelliği yok ama alıpda pişman olacağınız bir üründe asla değil. 2015 yılında üretilen bir teleziyon modeli zaten

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.12.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumsuz yönleri: ürün kırık geldi yaptığım alışverişten hiç memnun kalmadım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.10.2019
    .

    Olumlu yönleri: Orijinal ürün geldi paketleme cok sağlam yapılmış satıcı tarafından. Satın aldım bu tvyi kargoyu hemen yolladılar iki gün içinde oldukça hızlı ve güvenilirler. Mağazalarda cok pahalı bu tür tvler bi de kaliteli mi değil mi insan tereddüt ediyor ama tv gelip kurulumu yapıldığından itibern tereddütüm falan kalmadı çözünürlük olsun ekran kalitesi olsun şahane resmen cok memnunum televizyonumdan şık tasarımlı bir de uzun ömür gider

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 15.10.2019

    Geçen sene 123 ekran beko Tv aldım bir ay öncesine kadar memnundum ekran bozulması var acıp kapatınca düzeliyor nereye kadar böyle devam ederse ne yapmalıyım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.10.2019
    .

    Olumlu yönleri: arçelik markasının bu kadar kaliteli ürünleri olduğunu bilmiyordum açıkçası aldıktan sonra farkına vardımben arçelik markasını orta seviye sanıyodum meğer se baya kaliteli ürünleri varmış grçekten bbundan sonra alacağım her şey de arçelik var mı diye kkontrol etmeyi planlıyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.10.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: 102 cm led akran full hd güzel bir televizyondur. Ses çıkışı 20 w olup oldukça memnun edicidir. Görüntü çözünürlüğü 1980*1080 olduğundan memnun kalmanız olasıdır evet. Çalıştığım mağazada çok sattığımız bir üründür. Video oynatma ve müzik çalma formatlarında sorunsuz bir çok sürümü desteklemektedir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.05.2019
    .

    Olumlu yönleri: full hd görüntüsü kalitesi çok çok iyi fiyat performansı güzel

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.09.2017

    görüntüler çok net gerçekten sinema hissi veriyor verdiğiniz parayı gerçekten hakediyor tavsiye ederim

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.08.2017

    LCD arçelikten alınır dedirten bir ürün çok beğendim uzun süreler evimizde bunu kullanmayı düşünüyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.07.2017
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Açılırken komşulara ziyarete gidin

    Olumlu yönleri: Arçelik servis güvencesi Olumsuz yönleri: Cihazın açılışında komşulara ziyarete gidip bir çay bile içebilirsiniz.

  • NI1 aracılığıyla, 18.05.2017
    Hasarlı ürün gönderimi.

    Televizyonun hali resimdedir.

  • NI1 aracılığıyla, 06.05.2017
    Neden vitrin fiyatı ile sipariş fiyatı farklı.

    Ewet beğendim...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.05.2017
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) A40LB5533 LED TV

    Olumlu yönleri: Normal standartlarda bir ürün,zaman geçtikçe kalitesi anlaşılacak. Olumsuz yönleri: bu fiyata içinde bazı özelliklerinde olması lazımdı..İnternet gibi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik A40-LB-5533 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik A40-LB-5533 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat