Grundıg 55VLE6565 Led TV Yorumları

Grundıg 55VLE6565 Led TV yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 22.11.2018
    32dil3038

    ürünün eksikleri var. dahili uydu alıcısı ve dahili smart özelliği wi-fi özelliği yok. verilen uydu alicisiyla bunlar sağlanıyor. hediye edilen uydu alıcı bozulursa TV elimizde patlar

  • NI1 aracılığıyla, 13.10.2018

    Kesinlikle bu fiyata alınacak en iyib ürün ilgili satıcı teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.04.2018
    Oldukça iyi

    ürun bugun geldi. ses kalitesi mükemmel. smart tv olarak internet arayuzü cok iyi. youtube a direkt arayüz var. parlaklik ve canlilik cok cok iyi. 4k yok ama gerek te yok. 600 hz yenileme hizi ile 55 inc lik buyuklukte cok iyi performans sergiliyor. bluettoth var. akilli telefonunuzu direkt yansıtabiliyorsun. Servis te cok ozenli kurulum yaptı. Fiyat performans iliskisinde performansi fiyatinin uzerinde. Sadece alt ayaklari sabit. dönen tablali bir ayak sistemi olsaymis tam olacakmis.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2018
    4k istemiyorsanız f/p ürünü tv.

    Televizyon hastası değilseniz, amaç sadece tv izlemek ise alınabilecek en uygun tv. 4 k yayın olmadığını düşünürsek full hd çok da fark etmeyecektir. Tek problem tv açıldığında yaklaşık 10 sn hiç bir kumanda tuşu işlev yerine getirmiyor. bazen gece problem olabiliyor sesi kısmak zaman alıyor. bir de kumanda malzemesi çok kalitesiz. tuşlar çok hassas en ufak değmede kanal değiştirebiliyorsunuz. Onun dışında benim gibi tv ye çok takılmayan biriyseniz alınabiliecek en iyi tv. servis duvara montajını yaptı ücretsiz duvar askı aparatı da getirdiler. smart ekranı ve uygulamalar hızlı. netflix yok. ayrıca uygulama yükleyebileceğiniz bir store yok. uygulamaların tamamı yüklü geliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.01.2018
    netflix yok.

    ürün cok hizli ve sorunsuz geldi fakat urun gorsellerinde kumanda uzerinde Netflix tusu gorunuyor. böyle birsey yok. netflix uygulamasida yok ve yuklenmiyor. benim gibi netflix izleme hevesiyle alırsanız hayal kırıklığı olur. onun disinda tv fiyat performans olarak cok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.12.2017
    Beş Yıldız

    kargo hızlı ve tv çok iyi beklediğimden güzel çıktı tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.11.2016
    ses sisteminden fazla ses

    Ses kalitesi çok iyi bu yüzden tavsiye edbilirm

  • NI1 aracılığıyla, 30.05.2016
    very nice lcd :)

    kaçırmayın almayan pişman olur:)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundıg 55VLE6565 Led TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundıg 55VLE6565 Led TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat