Sony KDL-48WD655 LED TV Yorumları

Sony KDL-48WD655 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 23.06.2017
    Bu Mağazayı Herkese Öneririm.

    Ürün Sony kalitesini yansıtıyor. Fiyatı ve kalitesi dengeli.

  • Media Markt aracılığıyla, 31.05.2017
    Berbat

    10.ay bozuldu .. Belcikadan parca bekliyoruz 17 gundur tv siz oturuyoruz .. parcalari bile Turkiyede yok.pisman olursunuz Sony tv den uzak durun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2016
    cok cok mukemmel

    alin kaliteli sony kalitesi pisman olmazsiniz servis geliyor tek tek anlatiyor daha ne olsun bu fiyata

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.12.2016
    mükemmel değil, kötü de değil

    Bir kaç eksiği dışında tavsiye edebileceğim bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2016
    Sony diye

    Bu televizyonda internet tarayıcı yok.. Opera uygulama mağazası var sadece. Türkiyede işinize yaramayacak bir sürü uygulama var içinde hepsi ingilizce. Hoporlörlerin ses kalitesi çok kötü. İstediğiniz kadar ekolayzır ayarlaması yapın bas sesler tenekeye vuruyormuş gibi geliyor. Screen mirroring (ekran yansıtma ) uygulaması stabil çalışmıyor, sürekli bağlantı kesiliyor. Bluetooth yok. Kumandası çok basit fakat işlevsel değil. Bir kelime yazıp aratmak için uğraşmalısınız. Kanal geçişlerinin yavaşlığı, acaba kanal gezsem mi diye düşüncenizden hemen vazgeçiriyor. Photo Sharing diye bir uygulama var o da stabil çalışmıyor. Avuç dolusu para veriyorsunuz Sony diye. İçinde internet tarayıcı yok...Görüntüsü güzel. Para vermeye değer mi ? düşünmeli...

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.11.2016
    memnunum...

    buradan almadım bir mağazada indirime denk geldiği için aldım. ertesi gün kurulumu yaptılar araştırmadan aldığım bir ürün oldu. fakat servis kurulumu sırasında bayağı öldüler. şuan kullanıyorum sadece kanal geçişleri biraz yavaş ( dahili uydu alıcılı olduğundan dolayı diye ilk basta bilgi verdi servis) bide netflix ve YouTube dışında smart özelliği bulunmuyor. smart tv olması önemli diyorsanız diye bilgi olsun. ben smart tv almayı düşünmüyordum ve wifi bağlantısını kurmadım hdmı ile kullanacağım aksi halde arka planda wifiyi sürekli kullandığından internet performansını düşüreceğine dair bilgi vermişti servis.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.08.2016
    Sony kalitesi...

    İtiraf etmeliyim ilk defa Sony marka televizyon aldım, çok da iyi yaptım. Haftalarca araştırdıktan ve dükkan dükkan, site site dolaştıktan sonra 2 köklü TV markası arasında kaldım. LED TV modelleriyle olduğu kadar cep telefonlarıyla da öne çıkan diğer 2 büyük markayı beğenemedim bir türlü. Sony kesinlikle BRAVİA serisini büyük bir başarıyla devam ettiriyor. Bu TV'nin özellikleri tüm beklentilerimi karşılıyor. Ayrıca Sony servisi de sorunsuzca kurulumu yaptı ve beni bilgilendirdi... Hepsiburada.com her zamanki gibi en uygun fiyat ve hizmeti sundu...Teşekkürler!

  • Teknosa aracılığıyla, 13.08.2016

    Çok güzel bir led tv ince tasarım ve şık görünüm ekran ideal cok beyendim tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 17.07.2016
    Teşekkürler

    ürünü beğendim sony görüntü ve ses kalitesi tartışmasız

  • Media Markt aracılığıyla, 14.05.2016
    48''

    Avantajlar : Uygun fiyat
    Dezavantajlar : Smart önemli diyenlere yetersiz gelebilir.
    Boyutu ve görüntü netliği çok iyi smart kısmı tabi android ve web.OS lara gore zayıf olsada bu fiyata alınabilecek en iyi televizyonlardan birisi

  • Media Markt aracılığıyla, 02.05.2016
    begendim

    boyut u ve tasarımı gayet güzel çok beğendim

  • Media Markt aracılığıyla, 26.04.2016
    begendim

    2 haftadır kullanıyorum ve çok çok begendim fiyat olarak da çok uygun.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony KDL-48WD655 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony KDL-48WD655 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat