Sony KDL55W807C LED TV Yorumları

Sony KDL55W807C LED TV yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.11.2019

    55807c modelini 2 senedir kullanıyorum. Nazar değmesin TV'de yok yok. Renk, ses, akıcılık, sağlamlık, görüntü vs vs vs. Android olduğundan istediğim programı USB ile yüklüyorum. Şiddetle tavsiye ederim

  • Media Markt aracılığıyla, 31.01.2017
    Tek kelime ile muhteşem. Japon farkı

    Ürünü aldığınızda iyi ki SONY almışım diyeceksiniz. Renkler ve parlaklık muhteşem. Gelen misafirler renkleri ve güzelliği karşısında hayran kalıp gidiyorlar. Önce SONY vardı. Diğerleri sonra geldi. Bravia motoru müthiş. Renkler son derece koyu ve güzel iken ten rengi bildiğin ten rengi bibi. Hiç bir kızarma yok. Kore mallarında renkleri açınca insan yüzleri ya mor ya kırmızı ya pespembe oluyor... Doğaya ters işte.Ama o BRAVIA nasıl bişeyse insan tenini olduğu gibi bırakıyorken diğer tüm renkler koyu yoğun. izlerken kendimden geçiyorum. Dsmart ile HD izlemek ayrı bir keyif. Baklava Antepten yenirse, TV de SONY den alınır nokta :)

  • Media Markt aracılığıyla, 18.01.2017
    Sonyandroid muhteşem ötesi

    Ürünü 1senedir kullanmaktayım 0hata sony yine ustalık ötesi teknolojiyi gözlerimizin önüne sermiş keşke yerli firmalarda bu muhteşem eserleri ülkemize kazandırsa paralarımız ülkemize katkıda bulunsa��

  • Media Markt aracılığıyla, 10.01.2017
    SONY KALİTESİ YİNE HARİKA

    merhabalar bu ürünü uzun zamandır araştırıyorum kesinlikle tavsiye ediyorum. Ürünün andorid olması hafızasının yükseltilebilir olması güzel. ayrıca hiç 4k olayına takılmayın sony zaten farkını her zaman ortaya koyuyor. web browser desteği olsun sony telefonla direk ekran yansıtma özelliği süper . ama en çok beğendiğim özellik ses kalitesi harika cidden. alacak olanlara özellikle metal kasa almalarını tavsiye ediyorum üründen çok memnunum media markta ayrıca bu ürünü uygun fiyata sattığı için teşekkürler. sony anlatılmaz yaşanır. not olarak 3d özellğide çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2016
    Düşünmeden alın

    Başka bir siteden aldım. Evet 4k yok ama inanın renkler görüntü süper tarayıcısından pc gibi film izleyebilirsiniz. Smart özelliği ise android ve Kodi yeter. dünyadaki bütün kanallar internetten elinizin altında samimiyetle öneririm.

  • Media Markt aracılığıyla, 23.09.2016
    SONY KALİTESİ

    TV 9 EYLÜL 2016 2799TL YE ALDIK. FULL HD ÇOK KALİTELİ EKRAN. İÇİNDE DAHİLİ UYDU ALICISI OLMASI ÇOK İYİ . EV 2 KATLI WPN ÖZELLİĞİ OLDUĞU İÇİN ALT KATTADA İNTERNET FULL ÇEKTİRİYOR ÇOK İYİ ÖZELLİK .WEBBROWSER FİLMLERİ ÇOK İYİ ACIYOR .

  • Media Markt aracılığıyla, 23.07.2016
    Çok iyi bir ürün

    ürün 4 günde elime geçti 2999 e indirimli fiyatla aldım 4k çözünürlükte tvlerin hayatımıza entegresi daha uzun sürer diyip full hd tvlere yönelen insanlara kesinlikle tavsiye ederim piyasadaki çoğu 1080p tvden kaliteli bir panele sahip düşünmeden alabilirsiniz

  • Media Markt aracılığıyla, 24.06.2016
    Başarılı

    Ürünü almadan önce belki de onlarca televizyon markaası ve modelini araştırdım. 4K televizyon önerilerini, forumları, yorumları, ürün incelemelerini okudum. Full HD bir televizyonda karar kıldıktan sonra Sony'nin bu modelinin fiyat performans olarak en iyisi olduğuna karar verdim. Gece kuşu kampanyası ile 2899 TL'ye aldım, ertesi gün teslim ettiler ve bir sonraki gün de SONY servisi gelip televizyonu kurdu. Tüm testlerini yaptım, 0 ölü piksel ve sıfır banding/clouding sorunu ile televizyonumu gönül rahatlığı ile kullanıyorum. Hızlı gönderi için Mediamarkt'a, hızlı ve güler yüzlü servisi için Sony servisine teşekkür ederim. Televizyonu alacaklara bir tüyo: Bilgisayarı bağlayıp film dizi vs izleyecekseniz, görüntü ayarlarının altından otomatik contrast ve otomatik ışık ayarını kapatın, aksi taktirde ışığı altyazılara göre ayarladığı için sürekli bir karanlık bir aydınlık oluyor izlerken. :)

  • Media Markt aracılığıyla, 21.06.2016
    Sony her zaman farkını ortaya koyuyor

    Bu zamana kadar kullanmadığım marka çok azdır. Sony'i kötüleyenlerin bir kez daha haksız olduklarını bizzat yaşadım. Bu televizyon Full HD olmasına rağmen şu an piyasada satılan 4K Ultra HD olup ( isim belirtmek istemiyorum ancak kore grubu markalar dersem anlarsınız ) markaları çok açık net söylüyorum ezer geçer. Kasası gri olan model sadece mediamarktlarda(807 kodlu) satılmakta olup üretim yeri Japonya olan ender Sony'lerdendir. Biliyorsunuz artık Türkiyede satılan çoğu sony tv avrupa üretimi olup japonya üretimliler neredeyse hiç Türkiye pazarına girmemektedir. Ancak size tavsiyem fiyatını iyi takip edin sağolsun mediamark bu ürünü 2 gün önce 3.199 Tl ye satarken dün gece bir anda 2.799 Tl ye indirip sabahına 3.449 TL ye çıkarabilmektedir. Ben 3.199 Tl ye alıp ertesi gün 2.799 Tl ye görünce içi acıyanlardanım :)

  • Media Markt aracılığıyla, 20.09.2015
    Çok başarılı bir ürün.

    Ürün android olmasının yanısıra arayüzü ve dahili hafızasıyla tam donanımlı bir cihaz haline gelmiş durumda bence.fiyatına nazaran kesinlikle rakibi bulunmuyor.üstelik görüntü iyileştirmesi ve renk paletindeki kusursuzluğuda cabası.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony KDL55W807C LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony KDL55W807C LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat