Telefunken 43TF6060 LED TV Yorumları

Telefunken 43TF6060 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 11.05.2017
    fiyat-performans ürünü

    Telefunken sahip olduğu Augen teknolojisi sayesinde piyasada isim yapmış birçok kalburüstü markadan daha iyi bir görüntü kalitesi sunuyor. Tabi bunları aynı özellikteki ürünler açısından söylüyorum. Şu ana kadar 4 tane televizyon aldım. Hepsi Telefunken. Bu ürün de gerçekten çok net. Fiyat olarak da çok güzel. Bu segmentte bir ürün almayı düşünüyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. 3 yıl garantisi var. Servisine Vestel bakıyor. Kesinlikle kaliteyi gözlerinizle göreceksiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.04.2017
    Beş Yıldız

    Oturduğun apartmanda ortak uydu var.Hiç bi sorun yok, bütün Türksat hd,SD yayınlar var ve çok akıcı.donma kopma yok.Sizin sorununuz muhtemelen uydunuzdan kaynaklanıyor. Bu arada TV sen çok memnunum beklentilerimi fazlasıyla karşıladı, görüntü telefunkenin alman teknolojisi "augen" ile çok canlı ve gerçekçi.Özellikle bu görüntü teknolojisi sebebiyle seçtim bu tv'yi.ilk TV im LG 42Lm620s idi. LG görüntüsüde harika ama telefunken bi tük daha gerçekçi ve doğal görüntü veriyor.tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 30.09.2016
    harika magaza

    fiyat performans harika harika!!

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.09.2016
    UYDU ALICISI ÇOK KÖTÜ

    DAHİLİ UYDU ALICISI cihaza entegre fakat uydu alıcı , için çok güçlü sinyal seviyesi olması gerekiyor. sinyal seviyesi düştükçe yayın gidiyor, üreticinin ve almayı düşünenlerin dikkatine.harici uydu alıcı kullanmak zorunda kaldım.

  • NI1 aracılığıyla, 18.04.2016
    DAHILI WIFI VAR DİYORLAR. YOK !!!!! AYRI APARAT İSTİYOR

    Dahili WIFI olduğu şeklindeki yanıltıcı bilgi dışında güzel ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 20.01.2016
    memnunum

    ürünü daha önceden kullandığım için bilerek aldım. güzel.

  • NI1 aracılığıyla, 09.11.2015
    Memnuniyet

    Üründen gayet güzel memnunum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Telefunken 43TF6060 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Telefunken 43TF6060 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat