Axen 32" 81cm Kapadokya Siyah LED Televizyon Yorumları

Axen 32" 81cm Kapadokya Siyah LED Televizyon yorum ve tavsiyeleri

(97 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Muhteşem tv

    Yazın yazlığa beyaz rengini almıştık. Muhteşem çıktı. Şimdi ikincisini kIŞLIĞA aldık. Görüntü harika fiyat harika Uydu alıcısı içinde tek kumanda. Üstelik hepsi burada dan sipariş verdim ertesi gün öğlen evime geldi. Teşekkürler AXEN teşekkürler hepsi burada

  • Media Markt aracılığıyla, 26.09.2021
    Fiyatına göre idare eder

    Çözünürlüğü biraz düşük. Onun dışında güzel. Servis kurulumu ücretliymiş. Ben kutuyu açıp, kendim kurdum. Eğer üründe herhangi bir hasar olsaydı, garanti bunu karşılamayacaktı. Ürün hasarsız şekilde gelmişti bundan sonraki teknik arızalarda ürünümün garantisi devam etmekte bunu servisi arayıp teyit ettim. Kurulumun ücretli olması üzücü, onun dışında idare eder.

  • Media Markt aracılığıyla, 17.06.2020
    Axen 32” telelevizyon

    İki gün servis beklemenin ardından bu televizyonumu duvara monte ettirdim ve kullanmaya başladım.Şimdi gelelim memnuniyetime; televizyon parasına göre gayet güzel.Hatta çok çok güzel.Adaptörü fişiyle beraber.Onunda iyi tarafıda var,kötü tarafıda.Kötü tarafı görüntüsü.İyi tarafı ise arızalandığında kendin yenisini alır takarsın.Kanal geçişleri çok kötü değil.Görüntüsü çok çok güzel.Gönül rahatlığıyla alınabilinir.Ben Mİgros mağazasından aldım.Tek sıkıntısı servis çok geç geliyor.İki gün bekledim.70 lira servis ücreti alıyorlar.Kutusunu servis açacak Ve kurulumunu servis yapacak denildi.Diyeceklerim bu kadar.Sorusu olanlara cevaplayabilirim.

  • Media Markt aracılığıyla, 01.05.2020
    Fiyat/Performans verimliliği

    Kendi içinde uydu alıcısı var. Çift hdmı girişi, scart girişi var. Ci girişi var. SD uydu alicisiyla bile güzel bir renk görüntüsü var. Ses konusunda da oldukça iyi. Bana ayakları Abant olan modeli geldi. Sıkıntı yok. Beklediğimden iyi çıktı. Servisine çok kolay ulaştım telefonda.Kargo çok zaman aldı ama. 22.04de verdim siparişi 30.04de geldi ürün. Bu günlerde ses çıkarmam ama normalde böyle birşey olsa çoktan iptal ederdim alışverişi. Axen Sunny'nin ürünü. Açıkçası alın derim. Yani kendinden HD uydu alıcısı gelmesi bile çok iyi. Ci girişi biraz gelişi güzel kesilmiş. Keşke biraz ozent gosterilseydi ama gene de bu ücrete LED TV olması ve ekran boyutlarının 20 metrekarelik bir odaya yeterli gelmedi fiyat/ performans verimliliğini ön plana çıkarıyor. Kullanılan ayak malzemeleri sanırım plastik polimer karışımı. Bu arada TV gerçekten çok hafif. Kumandası güzel. Sevdim.

  • Media Markt aracılığıyla, 08.05.2019
    ekran çözünürlüğü ve görüntü kalitesi olağanüstü

    TV'nin ekran çözünürlüğü, görüntünün ve detaylarının netliği gerçekten olağanüstü. piksel sayısı ve kaliteli görüş alanı sayesinde gözlerimi hiç yormadan saatlerce film izliyorum. ses kalitesi gerçekten çok çok iyi. TV ince tasarlandığı için salonuma ayrı bir hava katıyor. kesinlikle tavsiye ederim. bu TV yi alırken benimle ilgilenen media markt çalışanlarına ve media markt ailesine çok teşekkür ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 08.05.2019
    kalitesine göre fiyatı çok çok iyi

    bu TVyi etrafımdaki çoğu kişiden duymuştum. ve media markt sitesinden sipariş verdim. beklediğimden çok kısa sürede elime ulaştı. kullanmaya başladığım ilk andan itibaren gerçekten çok memnun kaldım. beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. ses kalitesi olsun görüntü kalitesi olsun, gerçekten mükemmel bir TV. kalitesine göre fiyatı çok uygun kesinlikle tavsiye ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 08.05.2019
    görüntü kalitesi ve ses kalitesi gayet iyi

    uygun fiyatlı bir LED TV arıyordum. media markt sitesinde bu ürünle karşılaştım. görüntü kalitesi ve ses kalitesi fiyatına göre gayet iyi. bu ürünü bir yandan da çocuk güvenlik kilidi olduğu için tercih ettim. olası kazaları önlediği için gönül rahatlığıyla tercih ettim. kesinlikle tavsiye ederim. ayrıca sipariş verdikten sonra çok kısa sürede elime ulaştı.

  • Media Markt aracılığıyla, 08.05.2019
    tasarımı çok şık ve uygun fiyatlı

    bu TV'yi tercih etmemin en büyük sebebi, göz yormayan kaliteli görüş sunması ve çocuklarım TV'yi yakından izlese bile gözlerini yormaması ve gözlerine zarar vermiyor olması. ses kalitesi ve ekran kalitesi çok net. TV ince tasarladığı için yer kaplamıyor ve salonuma çok yakışıyor. ben çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim. media markt mağazasından çok uygun fiyata satın aldım.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 24.12.2018

    berbat kötunun kotusu

  • Media Markt aracılığıyla, 10.07.2018
    32" sınıfı için ideal

    ürünü anneanneme aldım, yerel yayın dışında kullanmıyor, 32 inç sınıfı için uygun bir ürün, görüntü kalitesi beklediğimden daha iyi çıktı açıkçası.. marka takıntınız yoksa ürün başarılı.. servisi de iyi, randevu verdiğim güne gelip kurulumu yapıldı.. sadece çerçeve kasası kalın biraz, eski plazmalar gibi ama bu fiyata en giriş seviyesi model sonuçta.. oyun konsolu veya sinema için alacaksanız beklentinizi çok yüksek tutmamanızı öneririm..

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2018
    hesaplı ve kaliteli

    harika bir televizyon aynı marka 4 adet televizyonumuz var.kardeşlerde.memnunuz servis de mükemmel.elektrik kesintisi nedeniyle televizyon bozulmuştu hiç bir ücret almadan tamirini sağladılar 2015 ten beri kullanıyoruz.hdmı bağlantısı var ve iyi derece.çok büyük ekran olmasada fiyat olarak çok hesaplı diğer marka aynı özellikler 2 kat pahalı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.01.2018
    Güzel

    Ses sistemi bağlantısı olmaması nın dışında güzel tv

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2017
    güzel ürün iyi fiyat

    ayın 27 sinde sipariş verdim.bu tv den müşteriye verecem zahmet olmassa kargo süreci hızlanırsa sevinirim efe elektronik şimdiden teşekkür ederim.umut derse ümit mobilya mersin tarsus bilgilerim

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2017
    fiyatına göre çok iyi

    669 tl ye sldım burdan Yüzde 10 da psraf puan gelicek 600 yl ye mal oldu sesi ve görüntüsü çok iyi kurulumu kolay tavsiye ederim 600 tl verip lüx beklemek olmaz ne kadar ekmrk o kadar köfte fiyatına göre mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2016
    ses özelliği

    Ses düzeyi yeterli değil.Hoperlör sistemi zayıf.Çok açınca cızırtı yapıyor.Görüntü kalitesi iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.09.2016
    Genel anlamda iyi

    Ürünün görüntüsü iyi ; kalite fiyat dengesi iyi denebilir. Teslimat da sıkıntısız gerçekleşti . Fakat sesi fazla açınca zırıltı tarzı bir ses oluşuyor . Hoparlörler küçük geliyor sanırım.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 16.08.2016

    kurulumunu servise yaptırdık çok hızlı bi şekilde kurdular sağolsunlar kullanmaya başladık ve çok memnun kaldık ekran kalitesi gayet iyi

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 13.08.2016

    aldık kullanıyoruz ama kanalların yerini değiştiremiyorum. Bunun haricinde bi sıkıntı yaşamadım memnunum .

  • Teknosa aracılığıyla, 10.08.2016

    Ürünlere fiyat/performans olarak da bakmak lazım. Fiyatına göre bakıldığı zaman gayet başarılı bir ürün. İşinizi fazlası ile görür. Uydu alıcısı arkasında portatif olarak durmak ta ve kesinlikle fazla bir aparat olarak gözükmemekte. Kanal geçişleri oldukça hızlı.Ses yeterli seviyede. Montajı çok kolay ben kendim yaptım. Tek eksiği duvar askı aparatının olmaması. Türk malı olması da ayrıca bir gurur verici.Tavsiye ederim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 31.07.2016

    bu fiyata alınabilecek en iyi televizyonlardan biri budur herhalde biz aldık 1 aydır kullanıyoruz çok memnunz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Axen 32" 81cm Kapadokya Siyah LED Televizyon kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Axen 32" 81cm Kapadokya Siyah LED Televizyon yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat