Navitech LDS-3255 LED TV Yorumları

Navitech LDS-3255 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(26 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 28.09.2019

    Yorumlar olumlu olunca bügün mediamark mağazasına gidip ürünü görsel incelemek istedim. Teşhir de yayın yapan Avox, regal yada ismini ilk kez duyduğum markalar bile ekran çözğnürlüğü navitech den daha canlı duruyor. Kumandası bile piyasada satılan yan sanayi ürünleri gibi duruyor. Bir kaç ay kullan kumanda üzerinde simge kalmaz diye düşünüyorum. Çalışanlara özellikle bu teşhir Ürün insa ları ve yazıları neden ekranda daha net göstermiyor, bu tv de mi sıkıntı var yada geneli mi bu dedim. Bu marka çözünürlüğü böyle dediler. İyiki görsel bakma fırsatım oldu. Kesinlikle alınmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.12.2016
    Üç Yıldız

    ürünü işyerim için aldım.memnunum işimi görüyor. teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2016
    Yanıldım iyi TV sahibi oldum :)

    Diğer markalardan farkı yok gibi. Tam istediğimiz özellikte ve bütçemize göre uygun fiyata. Hemde bu özellikte bir TV. Teşekkürler HB hızlı kargo için. Teslimat akşam 18 ile 23 saatleri arasında dendi ve bu saatler arasında kargo geldi. Tebrikler HB.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.12.2016
    Beş Yıldız

    Bir haftadır kullanıyorum. Görüntü kalitesi iyi, kanal geçişler bence iyi, miracast iyi, telimde yüklü olan asphalt 8'i tv ekranına yansıtarak oynadım, ufak tefek pürüzler dışında bence o da iyiydi. Bunun dışında tel ekranını sağlıklı bir şekilde tvye aktarabiliyosunuz. Bir hafta boyunca youtube üzerinden film izledim hiç takılma olmadı ve bu bağlantıyı wifi ile sağladım. Eğer malzeme kalitesinde sıkıntı yaşamazsam( ki sanmıyorum ) çok karlı bir alışveriş oldu. Eşek yüküyle para vermek yerine bu fiyata bu özelliklerde bir ürün, bence çok iyi...

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2016
    Tavsiye ederim

    HD ready bir TV. Ama goruntu gayet iyi. Android olması cok guzel. Wifi ye baglamak cok kolay. Fiyat kalite performansı yuksek. Kucuk bir odada kullanacaksanız cok iyi iş gorecektir. Tavsiye ederim. Bu arada siparişin ertesi gunu, TV elimdeydi :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2016
    çok güzel

    bende korkarak aldim general mobile telefonlar gibi marka yok ozellik cok insallah uzun sure götürür bizi

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2016
    kaliteli bir ürün

    sorunsuz ve görüntü çok güzel kablolu interneti wifiye göre daha yavaş ama iş görür

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2016
    Renk ayarı Yok

    Smart tv olarak kullanışlı ancak Üründe kullanıcının renk ayarına müdahalesi kapatıldığı için müdahale edilemiyor. Renk ayarı yapılamadığı içinde insanların yüzleri gölgeli, siyaha yakın renkte oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2016
    Beş Yıldız

    HIZLI VE GÜVENİLİR ALIŞVERİŞ İÇİNTEŞEKKÜR EDERİM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2016
    gayet güzel...

    ürün bu fiyata çok iyi.. sadece program açılışları biraz uzun sürüyor. Diğer fonksiyonları gayet iyi...

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2016
    muthis

    yorumlara bakarak alsam da ucuz olfugu icin endiselerim vardi..basta goruntu kalitesi kotu zannettm ama 1080i ye gecince uydudan fena olmadigini gordum..malzeme kalitesi iyi tasarimi sik wifi cok iyi baglaniyo cok memnunum cok arastirdim almadan bu fiyata kacmaz diyenlerdenim..kargo da ertesi gun geldi tesekkurler

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2016
    Beş Yıldız

    Cihaz gayet güzel hem tv hemde ekran olarak kullaniliyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2016
    Parasına değer

    4-5 gündür kullanıyorum. Görüntü kalitesi iyi , ses çıkışı gayet iyi , android 4.4.4 sürümü yüklü üzerinde.microcase adlı akıllı tv kumandasını almanızı öneririm bu ürünün yanında. monitör olarak da kullanabilirsiniz. Her türlü özelliğini denedim henüz bir sorunla karşılaşmadım. F/P canavarı :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2016
    Dört Yıldız

    Tavsiye ederim bu fiyata smart tv cok guzel tesekkurler

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2016
    Üç Yıldız

    Başarılı

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2016
    Beş Yıldız

    urun elime ulasti gayet basarili tuner girişi olsaydı daha iyi ourdu tesekürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.11.2016
    Başarılı bir ürün

    Yorumlara güvenerek aldığım bir ürün. Çözünürlüğünün kötü olmasından korkuyordum fakat gayet güzel bir çözünürlüğe sahip. bütün özellikleri sıkıntısız olarak çalışıyor. bu fiyata alınabilecek kaliteli bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2016
    Kalite olarak beklentimin üzerinde

    Uzun araştırma neticesinde birazda risk alarak (buradaki yorumlara bakıp) sipariş verdim. Malzeme kalitesi aynı fiyat bazındaki özelliksiz markalardan 2-3 gömlek üstün. Wifi ve miracast özelliği sorunsuz ve verimli calisti. Görüntü kalitesi hd uydu alıcısı ile beklentimin cook üzerinde. Aynı özellikte ledler 1200 civarı. Miracast özelliğini kullanırken telefonun ekran ayarlarından özelliğini açmanız lazım yoksa benim gibi bozuk hissine kapılar bilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.10.2016
    Kaliteli malzeme, donanımı yüksek fiyatı uygun

    önce ürünü açıkçası babama hediye alacağımdan fiyatı uygun geldiği için sipariş ettim. iyi bir alışveriş yaptığımı ürünü teslim aldığımda anladım. malzeme kalitesi zaten ambalajından daha kendini gösteriyordu. kaliteli malzeme, ürünü kurduğumda ise dahili wi-fi gayet başarılı, ekran çözünürlüğü muhteşem, smartı kullanışlı vallah bir tane de kendi evime sipariş ettim. Navitech ve Hepsiburada ya teşekkürler, bu alışverişlerimden çok memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.10.2016
    bu fiyata bu ürün kaçmaz

    wifi bağlanma hızlı, görüntü kaliteli ekran çözünürlüğü yüksek. smart özelliğinden dolayı tercih ettim ve gayet başarılı. fiyatına göre çok çok kaliteli tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Navitech LDS-3255 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Navitech LDS-3255 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat