LG 65C6V OLED TV smart tv, wifi, 3d - 4k - 65 inc / 165 cm Yorumları

LG 65C6V OLED TV smart tv, wifi, 3d - 4k - 65 inc / 165 cm yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2018
    Yüksek fiyat ama değer

    Yaklaşık 8 aydır kullanıyorum. Renk kalitesi inanılmaz. Özellikle PS / Xbox oynarken renkler aşırı canlı ve parlak olduğu için misafirler evlerindeki TV'lerden soğuyor. + Renk kalitesi + Ekran büyüklüğü + Siyahların tamamen siyah olması (Ledler tamamiyle kapandığı için) + Smart TV özellikleri (Netflix vs.) - 3 HDMI benim için yetersiz - Dikey görüntülerin yatay hareketlerinde atlamalar gözle görülebiliyor - TV sabit olarak belirli kanalda açık kalırsa geçiçi olarak TV logosu ekrana kazınıyor. Kapattığınızda otomatik yıkama yaparak bunu yok ediyor. Veya kanalı değiştiriğiniz zaman bir süre sonra gidiyor. o yüzden TV yanlışlıka açık kalabilir veya unutulursa diye 4 saat sonra otomatik kapanmaya ayarladım. - Yüksek fiyat

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.04.2018
    HEPSİ BURADA GARANTİLİ SIFIR ÜRÜN.

    KIRMIZI ELMA TEMİZ ÜRÜN GÖNDERDİ.ÜRÜN HASSASİYETİNDEN DOLAYI KARGO ON GÜNDE GELDİ.ASLINDA BU DURUM GAYET NORMAL.4K 65İNÇLERDE MÜKEMMEL.HERKESE TAVSİYE EDERİM.TEŞEKKÜRLER.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG 65C6V OLED TV smart tv, wifi, 3d - 4k - 65 inc / 165 cm kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG 65C6V OLED TV smart tv, wifi, 3d - 4k - 65 inc / 165 cm yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat