Philips SHQ1300PK Pembe Kulaklık Yorumları

Philips SHQ1300PK Pembe Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 11.09.2017
    Gayet iyi

    vallahi 10 numara. hele bu paraya 100 numara

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.05.2017
    İndirimdeyken alınabilecek harika bir ürün !

    Renk stoğu olmadığından indirime girmiş olduğunu düşünüyorum. Kaliteli ses veren kulağa iyi oturan dışarı rahatsız edecek düzeyde ses vermeyen bir kulaklık. Pembe rengi sorun etmeyecekseniz düşünmeden alabilirsiniz. Tek eksiği bir kontrol tuşu olmaması. Mikrofon ve açma kapama tuşu olan modelini indirimde bulursanız o çok daha iyi olur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2017
    Dört Yıldız

    BEN BİR ÜST MODELİNİ DE ALMIŞTIM,KULAKLIK KABLOLARININ AYRIM YERİNDEKİ PLASTİKTE PHİLİPS YAZIYORDU.BUNDA İSE CHİNA YAZIYOR.SES İYİ,RENK GÜZEL,ÇABUK GELDİ.ÇOK KULLANIŞLI BİR MODEL.KULAĞIN İÇİNE GİREN SİLİKON BAŞLIĞI OLMADIĞI İÇİN KULAĞI RAHATSIZ ETMİYOR VE BU YAPI ŞEKLİ NEDENİYLE KULAK ZARINA SES DİREK İLETİLMEDİĞİNDEN İŞİTMEDE DE ZAMANLA KAYIP YAPMAZ,KULAĞI KORUR.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.04.2017
    Beş Yıldız

    Çok güzel sağlam ses güçlü kulaktan düşmüyor Kaliteli

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.03.2016
    Memnunum

    kulağa oturuşu rahat ve görüntüsü şık. dışarı ses vermiyor ve ses kalitesi de gayet güzel. tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.09.2015
    Mukemmel

    Hem ses hem renk olarak cok begendim. En yuksek seviyeyken ses duzeyi cok fazla, dikkat etmek lazim ) kulaklik uclari kulaga oturacak sekilde dizayn edilmis. Kesinlikle kulaktan dusmuyor. Cok memnunum, iyi ki almisim) tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips SHQ1300PK Pembe Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips SHQ1300PK Pembe Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat