Philips SHP-2500 Kulaklık Yorumları

Philips SHP-2500 Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(129 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Bu cihazın eski modeli olan SBC HP250 modelini 10 seneden fazladır. Hafta iki üç sefer kullanan biriydim. Cihaz hemen hemen aynısı. Ses ayar düğmesini biraz daha iyisi olabilirdi, hiç değiştirmemişler. Ama sağlam, kaliteli bir ürün uzun mesafelerde iş yapanlarını işini gayet iyi görür. Yalnız ses kaynağı da iyi bir ses alınmak isteniyorsa güçlü olmalıdır.

  • HepsiB. aracılığıyla
    TV için ideal

    TV de kullanmak için aldım, sesi yeterli , kulağı tam olarak içini alıyor. Kulaklıkların etrafı sünger kaplı, kutusunda kullanım ömrü 3 yıl diyor, muhtemelen 4-5 sene sonra süngerler gevreyip dökülecek. Çok fazla bir beklenti içine girmeyin ihtiyacınız varsa alın fiyatına göre kalitesi iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    İdare eder.

    Kulaklığı 6 metre kablosu için aldım.Kulaklık kulağı tam çevreleyerek kapatıyor.Yani kulakları sıkıştırıp bi süre sonra rahatsız etmiyor.Ses diğer arkadaşların da belirttiği gibi max. seste çok yüksek bir ses performansı vermiyor.Ama ben tv. de kullanmak için aldığım için sorun değildi benim için.Samsung C5pro tel.'imde müzik açtığımda ses gayet düşüktü.Bunun için alacakların aklında olsun.Ses kontrol düğmesi de mevcut.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 09.07.2020

    Annemin kulakları ağır işittiği için aldım fakat televizyonun sesi ve kulaklık ses ayarı sonuna kadar açık olmasına rağmen ses düzeyi yetersiz kaldı kendim denedim kulak içi kulaklıkların 1/3 ü kadar iş görür

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.10.2018
    Çok iyi

    Çok iyi özellikle ses açma kısma düğmesinin olması çok iyi.

  • NI1 aracılığıyla, 13.09.2018
    Ses

    Ses düzeyi düşük

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.08.2018
    Bir Yıldız

    Pc ve telefonda kullanmak için alanlara tavsiye etmem ses fazla düşük sanki jack yerie oturmamısta ses cıkmıyomuş gibi televizyondada cok bır sey beklemeyin bu kadar dusuk bır ses seviyesi oldugunu bilsem almazdım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.07.2018
    Memnunum

    Paketleme gayet iyi, Teslimat gayet hızlı, kutu da herhangi bir sıkıntı yoktu. Kulaklık kalitesi fiyatına göre şarkılarda gayet iyi ses geliyor bass, tizlerin hepsi net anlaşılıyor ne fazla ne az ideal bir kulaklık. Kulaklığı kolon'uma bağladım kolondaki ses bilgisayara bağladığımdan daha iyi ve daha net ses geliyor. 6 metre kablo uzunluğu ile ps, xbox veya televizyona bağlamak için gayet yeterli ve uzun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.05.2018
    Almayın, kablo bir süre sonra birbirine dolanıyor.

    Sakın almayın. Çünkü kabloları belli bir süre sonra birbirine dolanıyor ve sürekli dolanan yerleri açmak zorunda kalıyorsun. Bu dolanma kendi kendine kıvrılma yoluyla gerceklestiginden çözmek kolay da olmuyor. Odadan veya tv den 3 metre uzağa bile uzaklaşamıyorsunuz kısaca...

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2018
    çok güzel bir kulaklık

    Fiyatına göre çok güzel bir ürün. daha öncede kullanmışdım teknosa ve mediamark da bulamadığım için internetden sipariş ettim. istanbul maslakda bir gün içerisinde ürünü teslim aldım. 6 m kablosu ile müzik dinlerken bilgisayar başında veya cihaza takılı iken ayağa kalkıp rahatlıkla istediginiz gibi hareket edebiliyorsunuz. Kulakları tam olarak kapatması dinlediginiz müziği size tam olarak duymanızı ve tamamen dışarısı ile bağlantınızı kesmenizi sağlıyor. dayanıklı bir kulaklık ve uzun süre kullanılıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.02.2018
    Beş Yıldız

    Çok İyi bir ürün

  • NI1 aracılığıyla, 09.02.2018
    Kablo yeterli ama ses yetersiz.

    Hızli ve sorumlu firma.

  • NI1 aracılığıyla, 06.01.2018

    fiyata gore iyi sayilir muazzam ses yok tabi. tv izlemek icin aldim işimi gorecek 6metre kablosu mevcut. kablosuz almak isterseniz fiyat farki çok.

  • NI1 aracılığıyla, 04.01.2018
    iyi

    kulağı tam kaplıyor, 6 metre kablolu, basları güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.11.2017
    Dört Yıldız

    Televizyon için iyi ancak ses düzeyi biraz düşük.

  • NI1 aracılığıyla, 08.11.2017
    Tam bir f/p ürünü

    Philips kulaklığı kablosu 6metre olduğundan tv icin aldım , ses kalitesi beklentimin de üstünde çıktı, baslar-tizler sinemada gibi hissettiriyor, kablosunda ses ayarı düğmesi de düşünülmüş, kablosu dayanıklı görünüyor. Kulaklıklar kulağınızi iyi sarıyor , dışarıdan pek ses duyulmuyor. Sadece tv değil , iPhone ve iPad ile de denedim, güçlü ses veriyor. Sonuçta yapılış amaçlı tv icin on numara bir ürün . Kablosuz pahalı kulaklıklara hiç gerek yok. Tek negatif yanı alışkanlık yapabilir, normal tv hoparlörü tat vermemeye başlar.

  • NI1 aracılığıyla, 06.09.2017
    Güzel

    kargo hızlı paket zarar görmemişti ve herkeze oneriririm

  • NI1 aracılığıyla, 07.08.2017

    sadece televizyon dinlemek için.

  • NI1 aracılığıyla, 30.07.2017
    is gorur

    ben tv izlemek icin aldim zaten piyasada uzun kablolu 2 model var. biri hama thomson digeri de bu. ikisini de kullandim. bunun sesi viraz az ama daha tok ve doyurucu. yalniz bu hamaya gore sesi biraz disari fazla veriyor. sonuc olarak is gorur ama performans istiyorsaniz aize uymaz

  • Media Markt aracılığıyla, 28.06.2017
    Kulaklık işinizi fazlasıyla görür

    Avantajlar : Ses kayıt için ideal , Uzun kablosu
    Dezavantajlar : Telefona bağlanıldığında az ses çıkması
    Amatör ses kaydında kullanmak için aldım, zaten o amaçla üretilmiş muhtemelen. Telefona bağladığınızda sesi kısık çıkabilir fakat bilgisayara bağlayıp 6m lik kablosu sayesinde yatağınızda yatarken filmleri rahatlıkla izleyebilirsiniz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips SHP-2500 Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips SHP-2500 Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat