Pioneer SE-CL751-L Mavi Kulaklık Yorumları

Pioneer SE-CL751-L Mavi Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(17 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2016
    Dört Yıldız

    Bas hastası olanların rahatlıkla tercih edebileceği bir kulaklık. Kulaklarınızı titretiyor ciddi ciddi. Buna bir nevi kulak zarı masajı da denilebilir. Bunun ne kadar sağlıklı olduğuna da siz karar verin. Yüksek seste dışarıyla ile irtibat kesiliyor. Öte yandan ben naçizane alt frekans kalitesinden, şiddetinden, kıvamından, cartından curtundan anlamam sadece dımtıs olsun yeter bana ama bunun verdiği bası, baskafalara sıklıkla önerilen İE80 vermiyor. Tiz ve orta sesler ise vasatın bir tık üstü. Fiyat/performans ürünü değil maalesef. Ben güzel bir indirimle sahip oldum. Teşekkürler HB.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.11.2016
    Gercekten çok iyi

    1998 Yılından beri profesyonel olarak dj lik yapiyorum bir cok ust sekment kulakligim var sony, stantion, pionner ve monster gibi ama bu çapta ilk küçük kulakligim bu oldu ses kalitesi mukemmel bass konusunda ve orta ses kalitesi gerçekten başarılı tabiki telefondan dinlemek biraz sacma olur ban mac book pro da logic programinda denedim gercekten cok basarili bir ses verdi. Pionner kalitesini gene göstermiş oldu baska bir kulaklik arayışına girmenize gerek yok. Tabiki bu tarz kulak içi kullaklik kullanıyorsanız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2016
    bass king

    Bir kulaklıkda duyabaileceğiniz en iyi bass deneyimi. Buna en yakın bass çalan kulaklık bile , çeyreği kadar ancak bass verebilir. Ekolayzer'dan 125 ve 250 hz ayarları düşürüp, daha derin basslar alabilirsiniz.

  • Media Markt aracılığıyla, 16.11.2016
    tasarım

    tasarımı hoş bi kulaklık görünüşle önem verenler için tavsiye edilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.11.2016
    pişman olmazsınız

    bass ını sevdim cok cızırtıda yapmiyor oyle kulagina vuran değilde derinden gelen bass sevenleri memnun edicek bi kulaklık

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2016
    Seste Pioneer Kalitesi

    Ürün gerçekten çok kaliteli bass veriyor subwoofer etkisi çok belirgin, buna rahmen hiç bir şekilde tiz ve midleri boğmuyor ve bozmuyor. Sanırım burn in olduktan sonra daha oturaklı ses olacaktır. Yalnız şöyle bişey var bilgisayarım(toshiba) ve android telefonumda tam performans vermiyor fakat ipadde tam netice alabiliyorsunuz alacak arkadaşların bunu göz önüne alması gerek.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.10.2016
    gerçek anlamda bağımlılık yaratıyor

    Kulaklığı yaklaşık olarak 6 aydır kullanıyorum ve gerekse kalite gerek malzeme her açıdan insanı doyuran ayaklı bir ses sistemi. Bütün sesleri en ince ayrıntısına kadar duymamı sağlıyor ki zaten bass ına denilebilecek en ufak bir kelime yok. Gerçek anlamda kulak içi kulaklıkların fiyat performans lideri

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.10.2016
    Inanilmaz kalite fiyat iskalasi

    Fiyatina gore kalitesi muthis, bu kulakligi almadan once sennheiser kulaklik kullaniyordum kopegim isirip parcalayasiya kadar. bundan sonra pioneer. kullanirken bas vuruslarini elinizle dokunup hissedebilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2016
    On numara bass

    Resmen minyatür bir subwoofer gibi bass hissini çok iyi veriyor.Tiz ile ilgili yorumlar olmuş fakat, bass tiz i yutmuyor, yalnızca bass yüksek olduğundan kimine öyle gelmiş olabilir, kalitesiz ürünlerdeki gibi müziğin bass lı kısmında tiz den bir eksilme olmuyor. Buarada bass test etmek isteyenler için Nomine-Blindman dinlemelerini öneririm, düşük frekans bass içeren bir parçadır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2016
    Kesinlikle alın!

    Bu kulaklık ile bir müzik dinleyin, hayatınızda hiç hissetmediniz bir ses duyacaksınız. Neden mi?, Bass o kadar iyi vuruyor ki kulağım sallanıyor, kulalık bildiğin subwoofer etkisi veriyor. Bas konusunda rakipi kesinlikle yoktur. Çoğu kişi tizleri kötü falan demiş ancak ben o kadar kötü bir tiz hissetmedim. Kulağıma tam oturdu, kulaklık ağır ve dayanıklı hissettiriyor insana. Malzeme kalitesi çok iyi. Kablolar biraz kolay karışıyor, yani o konuda eksiği var diyebilirim. Bu kulaklığı kesin alın ancak iyi bir ses kartı ile müzik dinleyin, (Örn. ben telefon ile bilgisayarda sesleri karşılaştırdım açık ara bilgisayarda daha fazla çıktı.) Ben aldım memnunum ve alacak kişilere de kesinlike tavsiye ederim, sırf bass sevenler bile alabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.08.2016
    fena değil

    bas lar iyi eğer kulağında durursa takma şekline alışmak lazım! ped ler okadar iyi değil bu sebeple kulak ağrısı yapa bilme ihtimali var. görüntü olarak biraz işin kaba tarafina kaçıyor kulak içi olarak. Eğer alacaksaniz bundan daha iyi kulaklıklar var. sonra benim yaptığım gibi hediye olarak elinizden çıkarırsınız..

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.08.2016
    cok iyi

    iki gundur kullaniyorum.bundan oncee htc m9 icinden cikan kulakligi kullaniyordum cok memnundum.bu kulaklikta bass mukemmel.tiz vs siradan.siradan olmasinin sebebide basslarin mukemmel olmasi. bassli muzikler sevenler icin mukemmel

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.07.2016
    HARİKA

    Çok farklı bir kulaklık. Ses kalitesi mükemmel ve basslar gerçekten müthiş, bazı şarkılarda bass müziğin önüne geçebiliyor ama ekolayzırdan ayarlarsınız, zaten tek derdiniz o olsun :D, alanların ilk önce Spotify dan Weeknd - The Hills şarkısıyla denemelerini ve o bassı hissetmelerini öneriyorum :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.03.2016
    Öneririm..

    1: Ergonomi: kulağa tam oturuyor, ağrı/rahatsızlık vermiyor.kulak üstünden kablosu geçirilerek takılırsa düşme sorunu da olmaz diye düşünüyorum (11 gr ağırlığı nedeniyle)..kabloları kaliteli herhangi bir dolaşma olmuyor.. 2:Yalıtım: söze gerek yok çok iyi. 3. Bas: sadece bas için bile alınabilir o derece.. 4:Mid: bence tatminkar ancak bas kadar değil. 5:Tiz: iphone ekolaylayzerı kapalı halde kullanınca daha iyi verim aldım yoksa ya ön planda yada sönük kalıyor.. Sonuç:F/p da bundan iyisi bence yok...

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.03.2016
    subwoofer

    Sesi çok iyi bass için 10 numara

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.02.2016
    Mükemmel ses

    Mükemmel bir ses kalitesi ve subwoofer efekti var. Sanki bir araç içerisinde dinliyormuşçasına basların vurduğunu hissettiriyor. Ayrıca kulağa mükemmel oturuyor. Klavuzda gösterildiği gibi takmanızı tavsiye ederim şayet ben ilk geldiğinde klavuza bakmadım ve kulağımda o hissi yaşayamadım. Ters takılması gerektiğini kendim farkettikten sonra klavuza baktım ve sonuç mükemmel oldu. Teşekkürler HB ailesine.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.02.2016
    Kulak içi subwoofer

    Ürün bugün elime geçi gerçekten harika bir ses kalitesi var gereksiz çızırtılar yok dış ses yok bunun yanında harika hissettiren bassları ve tizleri var bass isteyen düşünmeden alsın derim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Pioneer SE-CL751-L Mavi Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Pioneer SE-CL751-L Mavi Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat