Pioneer SE-MJ721-W Beyaz Kulaklık Yorumları

Pioneer SE-MJ721-W Beyaz Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 07.07.2022
    9 yıl sonra tekrar satın aldım

    9 yıldır vazgeçemediğim bir kulaklık. Sahip olduğum kırmızı renkli se-mj721-r kulaklık 9 yıl sonra kırıldı, hâlâ çalışıyor ve pedleri haricinde seste bozulma yaşamadım. Kendi imkanlarımla tamir ettim, gittiği yere kadar kullanırım. Şansım varmış amazzonda beyaz renkli tek adet kalmış onu da problemsiz teslim aldım ve yedeğe attım. Kendi kulvarında çok iyi iş çıkaran bir cihaz. Teslim alana kadar herhangi bir problem yaşamadım.

  • Amazzon aracılığıyla, 25.06.2022
    Fiyet performans ürünü

    Çok pahalı başka kulaklıkların yanında özellikle tercih ederek kullandım, amatör müzik kayıtlarımda bile en iyi sesi aldım ama zamanla kulak pedlerinin suni deri kaplaması dökülmeye kulaklarıma yapışmaya başladı. Ömürlük olamaz elbette ama malzeme daha kaliteli olsa vazgeçilmez olurdu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.02.2019
    Beş Yıldız

    baş kısma gelen yerde sünger yok ama boşluk var ve köşeli kafanızı acıtır oraya sünger kesip koydum. sesine gelecek olursak efsane eğer bu kulaklıksa şimdiye kadar kullandıklarım neydi acaba

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2018
    Harika

    Müthiş bir ürün. ses kalitesi harika. basslar ve tizler çok iyi. oldukça yüksek ses veriyor. almayı düşünenlere tavsiye ederim. çok memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2016
    amaç

    kulağınıza gelen ses kadar, malzeme ve görünüş kalitesi malesef yok...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Pioneer SE-MJ721-W Beyaz Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Pioneer SE-MJ721-W Beyaz Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat