Sony MDR-XB50AP Mavi Kulaklık Yorumları

Sony MDR-XB50AP Mavi Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(67 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 06.09.2021
    Aradığım buydu gayet başarılı

    Beni tatmin etti inş üzmez diyordum 20 gündür deneme fırsatım oldu yeterince açtım kulaklığı güçlü ses çıkışı bozulmayan kalite beklediğimden bir tık iyi öyle sürekli kulaklık değişen birisi değilim kullandıklarım xiaomi hbrit pro ve cx.300 kullandım cx 5 sene götürmüştü yalıtım konusunda hakkını veriyordu ve dengeliydi bu Sony hiçte hafife alınacak bir kulaklık değil kulaktan kayma gibi problem de yok sağlam çıkıştan güzel bir eko ayarıyla istediğin gibi kullan hediye parça olarak buraya " Brandon Beal - Twerk It Like Miley 8D Bass Boosted " bunu bırakıyorum kronik bir sorun yoksa eğer uzun yıllar arkadaşım olacak.Diyeceklerim bu kadar hızlı ve sorunsuz teslimat için mağazaya sonsuz teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 17.07.2021

    Uzun süredir araştırıyordum, bass kalitesi çok iyi, tizler harika, memnun kaldım, tavsiye ederim. Silikonların mümkün olan en irisini kullanırsanız daha iyi sonuç alırsınız.

  • NI1 aracılığıyla, 28.05.2021

    Evet kalitesi tartisilmaz

  • NI1 aracılığıyla, 25.05.2021

    ürün güzel sesi hoşuma gitti kaliteli ve açılmamış kutusunda geldi.

  • NI1 aracılığıyla, 24.05.2021

    Evet beğendim süper

  • NI1 aracılığıyla, 22.05.2021
    sony kalitesi

    ilk başta kulaklik vasatti ama muzik dinledikçe 3 5 gün sonra performansı baya arttı. basslar daha tok ve guzel. zaten bilenler bilir burn in denilen olayi yaparsaniz daha iyi sonuç alırsınız. kulaklığa biraz zaman verin ve farkı göreceksiniz

  • NI1 aracılığıyla, 07.08.2020
    Ürün hakkında yorumum (Kişisel)

    Hızlı kargo ayrıca ürün paketi gayet güzel ve sağlam ayrıca garanti belgesi ve faturası kutu içerisinde geliyor. Bu kulaklık 3 ay öncesine kadar 160 TL’ye bulunabiliyordu dolardan mı bilemiyorum ama 240 yani 100 TL zam ne bileyim en uygun fiyatda burada en son gördüğüme göre 07.08.2020 Cuma 19.04 bu kulaklığı aynı gün sipariş verdiğim iPad Air 3’te kullanıyorum müzik dinlenir ama oyun konusunda size kulakiçi olacaksa illa HyperX Cloud 2 öneririm. Alana hayırlı uğurlu olsun. - 07.08.2020 19.06

  • NI1 aracılığıyla, 06.08.2020
    Güzel

    Ürün anlatıldığı gibi. Sıkıntı yok. Beğendım

  • NI1 aracılığıyla, 12.05.2020
    Süper

    Ses kalitesi harika. Yolculuk esnasında müthiş bir müzik deneyimi sunuyor. Tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 10.04.2020
    Sony Kalitesi

    On numara ürün, Sony kalitesi.

  • NI1 aracılığıyla, 07.04.2020
    Süper

    Süper teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 14.12.2019
    TEK KELİME İLE MUAZZAM

    Ürün elime ulaştığından beri kulağımda :)

  • NI1 aracılığıyla, 29.11.2019
    Rengi kalitesi hoş

    Baslar çok iyi tizler biraz zayıf ilk kullanımım falan çok iyi bi deneyimdi gayet başarılı. Ürün paketleme falan güzel.

  • NI1 aracılığıyla, 21.11.2019
    Urun gayet iyi

    ürün konusunda açıkçası şunu söyleyebilirim ki beklediğinin üstünde geldi ses kalitesi gayet iyi sadece belki çok yüksek ses bekleyenler olursa hayal kırıklığına uğramazsın çok yüksek ses yok ama kaliteli ses var yüksek bass mevcut tüm bunların dışında Kargo tam bir rezaletti 11 günde elime ulaştı bu kampanyadan dolayı sanırım Yurtiçi Kargo Tam bir fiyasko halinde bunu göz önünde bulundurun derim Kargo İstanbul içinde 11 gün sürdü tüm bunların dışında ürün olarak gayet iyi bu da memnuniyet verici bir durum

  • NI1 aracılığıyla, 20.11.2019
    Çok beğendiğim bir kulaklık

    2. defa aynı kulaklığı alıyorum gerçekten karakteristik olarak bana çok uygun kolay kolay kulaklık beğenmem ama bu kulaklık beni kendine bağladı resmen, bas tiz mid dengesi benim için çok iyi özellikle profesyonel ekolayzır kullanmayı biliyorsanız kulaklık banamisin demiyor bası da mid i de tiz i de fazlasıyla doyuruyor. ben hifi ddc ile kullanıyorum efsane bir kaliteye çıkıyor ses kalitesi. kesinlikle tavsiye ederim .

  • NI1 aracılığıyla, 09.11.2019
    efsanee

    ürün gerçekten bu fiyata alınabilecek efsane kulaklıklardan t500 seviyesinde daha basslı

  • NI1 aracılığıyla, 31.10.2019
    Gayet iyi

    Kulaklık beklediğimden iyi çıktı. Hem malzeme olarak kaliteli hissi veriyor hem de görünümü ve kulakta duruşu güzel. Sesi de gayet iyi.

  • NI1 aracılığıyla, 30.10.2019
    orta halli

    tıyA kandım orta halli bi kulaklık sadece ne iyi ne kötü

  • NI1 aracılığıyla, 19.10.2019
    Ekolayzır Ayarıyla Şahane Bass Kulaklık

    Eskiden sony mdr-Ex082 kulaklığım vardı. Çok arayıp bulamadığım bir üründü, fakat bu kulaklık onun sanki bir tık bası yüksek hali. Yok tizleri basıyor yok boğuk felan diyenlere aldırmayın. Bundan önce Honor am175 aldım, dengeli bir kulaklık fakat o kadar da öyle tizleri yok ediyor bastırıyor gibi durumlar yok. Fakat bass özelliği direk belli. Ekolayzır ayarlarıyla bu kulaklıktan istediğiniz verimi çok daha iyi alabilirsiniz. Sony nwz e463 çok eski walkmanim var, onda ayrı ses alıyorum telefonda ayrı ses. Herşey çok farkediyor. O yüzden dandik telefonlara takıp bu çalışmıyor gibi şikayetlerde bulunup alacak insanların kafaları karıştırılıyor. Cihaz 10 numara, walkmanimdeki clear bass özelliğini kullanarak dehşet bass alabiliyorum. Kulaklık içinden çıkan kulak içi lastikleri gayet rahat, üstünde bir çift, ayrıca kutuda 3 çift boy boy lastik çıkıyor. En büyüğü takınca daha iyi bass'ı hissedebiliyoruz. Am175 honor iğrenç bir şekilde kulağımı acıtıp, oturmayıp, sesi izole etmiyordu fakat şu an bu kulaklık sanki cuk diye kulağıma oturdu ve izolasyonu çok iyi. Kablosu kaliteli birşey, Kulaklık kulağa takılınca biraz boyutunun büyük olması dolayısıyla dışarda kalıyor. Eğer şikayetçi iseniz senheiser cx300 alabilirsiniz :). Fiyat performans olarak sony mdr xb50ap bence gayet iyi, sony'den şaşmamak lazım. Bu arada kulaklıklarda burning-in olayı var, belirli miktar kulaklık kullanıldıktan sonra verimi almaya başlayabilirsiniz. O yüzden direk kulaklığı karalamamak lazım. Saygılar

  • NI1 aracılığıyla, 02.10.2019
    Uzun yıllar kullanabilecek izlenimi veriyor.!

    Özenle paketlenmiş bir kargo teslim aldım. Ayrıca ürün jelatinliydi. Mavi renk sipariş verdim ama rengini pek beğenmedim açıkçası ama mağazanın bir suçu yok tabi ki 😊 Hızlı teslimat için teşekkürler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony MDR-XB50AP Mavi Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony MDR-XB50AP Mavi Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat