Sony MDR-XB400B Kulaklık Yorumları

Sony MDR-XB400B Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beğenmedim

    Ürünü hiç beğenmedim,tek özelliği bass'ların güçlü olması,ses kalitesi vasat, tatmin edici değil ve en kötüsü ses seviyeside yüksek değil resmen paramın boşa gittiğini düşündüm, o derece beğenmedim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2019
    SAĞLAM

    5 sene evvel aldım hala kullanıyorum, kablo yapısının düz olması kaplonun dolanmasını önlüyor, sesi orta seviye ne çok az nede fazla. kulaklık süngerini kaplayan deri çok ince bu sebeple 1. seneden sonra döküldü altında siyah renkli kumaş var onunla devam ediyorum pek bir farkı yok zaten, genel analamda deri kaplama hariç çok sağlam evde 4 çocuk 5 senedir kıramadı yada bozamadı diyelim...alınır mı alınabilir ama fiyat 150 tl den fazla olmamalı bence...

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.05.2018
    Efsaaanneeee

    frekanslar birbirine karışmıyo,kulağı rahatsız etmiyo,ses kalitesi çok iyi,bassları saymıyorum bile.Hiç düşünmeden alın bence

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2018
    Başarılı, Önerilir!

    ürünü ikinci alışım. ilk alışımda uzun yıllar kullanmıştım. yeni bir kulaklık baktım ama yine aynı kulaklığı aldım. gerçekten çok başarılı. dışarıdan ses alımı en düşük seviyede. dışarıya ses vermiyor. dünyayla bağınızı koparıp müziği hissetmenizi sağlıyor. aynı şey film izlerken de geçerli. yeni bi dünyaya giriş yapmak isteyenler çekinmeden alabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2016
    Beş Yıldız

    bu fiyata alınabilecek en iyi kulaklıklardan bi teknoloji markette yaklaşık 70 e yakın kulaklık deneyip buna kara vermiştim hem birbirinin üstüne çıkmayan sesler hemde mükemmel sarsıcı alt frekanslar

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2016
    Anlatılmaz Yaşanır

    Bass a çok düşkünseniz aşık olabilirsiniz..

  • NI1 aracılığıyla, 22.04.2016

    Fiyatına göre çok sağlam bir kulaklık. Herkese tavsiye ediyorum..

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.05.2015

    alışılagelen kulaklıklardan farklı olarak renklerinin cıvıl cıvıl olması en büyük artılarından bir tanesi. ses çıkışlarındaki netlik ve kalitesinden de bahsetmeden geçemeyeceğim. evde okulda iş yerinizde ya da sokakta rahatça kullanabileceğiniz bir ürün bence.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.02.2015

    Ürün Sony’nin sporcular için geliştirmiş olduğu en güzel ürünlerden bir tanesi. Hem ses kalitesi hem de konforu sayesinde ses kalitesinden ödün vermeden oldukça net ses alabiliyorsunuz. Fiyat performans üzerinden değerlendirmek gerekirse neredeyse grubunun lideri.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.02.2015
    Dengeli bir kulaklık

    Bu kulaklıkla TVdeki dijital müzik programları ve filmleri izletmek büyük bir zevk. Bilgisayarla ve mp3 ile de çok iyi performansa sahip. Dışarıya ses sızdırmıyor, kulaklık yastıkları çok rahat ve en önemlisi Xbas özelliği olmasına rağmen tüm sesler çok dengeli.

  • NI1 aracılığıyla, 29.01.2015
    Sony MDR-XB400

    Ürünü yeni aldım beklentimin altında bir ürünmüş. Kısmen terletıyor ve bası abartmıslar tizi zayıf kalmıs.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony MDR-XB400B Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony MDR-XB400B Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat