AKG Y50 Siyah Kulaklık Yorumları

AKG Y50 Siyah Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2018
    Yetersiz

    Yorumlara bakarak ve birazda araştırarak aldım fakat ses seviyesi gerçekten düşük kulaklığın sahip olduğu ses kalitesini yüksek seste dinleyemiyorum açıkçası üzen tarafı bu oldu. Parasını haketmiyor bu hali ile. Yapılan abartılı yorumlara da sadece pes! diyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.10.2017
    Parasını sonuna kadar hakediyor

    Ürün geldiğinde biraz şüphelendim. Paket son derece özensizdi ve yırtıklar vardı. Neyse deneyelim bakalım diyerek ürünü cep telefonuma taktım ve ilk kullanımda ben bunu iade ederim dedim. Çünkü ses seviyesi gerçekten çok düşüktü. Spotify üzerinden bir kaç müzik dinleyip eski kulaklığıma geçince gerçek farkı anladım. Arada dağlar kadar fark vardı. Biraz araştırma sonunda ücretsiz ses yükselten programları denedim ve gerçek kalite o zaman hissedilir oldu. Okuduğum tavsiyeler üzerine FLAC formatında bir albüm edinip tekrar denedim. Bahsi geçen sahne deneyimini gerçek anlamda yaşıyorsunuz. Pırıl pırıl müzik dinleme zevkini yaşıyorsunuz. Ekolayzer ile kaliteyi daha da üst seviyelere çıkarabilirsiniz. Kusur bulmak gerekirse, ses seviyesi düşük. Mobil amfi veya güçlü bir çıkışı olan cihaz ile kullanmanızı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.10.2017
    Parasını Haketmiyor

    Hayal kırıklığı ses az geliyor ses kalitesi orta yastıkları kaliteli sadece bu parayı haketmez bence çalgı aletlerine takılması uygun değil mesela benim orgum var sesi çok az çıkarıyor bide ürün reklamında yüksek ses özelliği yazmışlar çok enteresan

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.10.2017
    Alınır

    Daha önce Q460 ve K451 modellerini kullanmış biri olarak, Y50'nin biraz daha büyük olduğunu belirteyim. Diğer ikisi kulağın üzerinde kalırken, Y50 kulak kepçesini içine alıyor. Bu da dış ortamdan epey bir izolasyon sağlıyor. Ne içeriye ne dışarıya ses geçişi oluyor. Ses seviyesiyle ilgili internetteki yorumlara katılıyorum. Son seste dinlerken Q460 ve K451 kadar yüksek bir ses vermiyor ama benim için pek sorun değil zaten bu. Malzeme kalitesi açısından Q460 ve K451'den daha kaliteli görünüyor. Özellikle üst çerçevesi daha dayanıklı gibi duruyor. 379 tl belki biraz fazla fakat indirim falan denk getirebilirseniz kaçırmayın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.08.2017
    Denge ve Kalite

    Piyasadaki cogu diger pahali kulakliklardaki gibi sadece bass agirlikli -mid ve tizleri yutan- ses profili vermek yerine, tum frekanslari dengeli veriyor. Ha basslar mukemmel otesi degil, ama gayet yeterli. Her turlu muzik tarzinda dinleme yaptim ve cok memnunum. Muzikteki tum detaylar kulagimda. Ayrica kablosundaki mikrofon da cok kaliteli. AKG kalitesini konusturmus.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.05.2016
    Dengeli

    Kulaklık çok rahat, zaten ayarlanabiliyor. Malzemesi çok kaliteli. Yanında çantası ile geliyor, günlük çantanızın içinde taşırken, korunması için gerekli olduğunu düşünüyorum. Uzun süre kulağınızda kaldığında biraz yakma durumu var. Sesi gayet dengeli. Fakat dinlediğiniz kaynaktan sesi biraz açmanız gerekebilir, çünkü bazı kullanıcılar için sesi düşük gelebilir. Bir Hi-Fİ kulaklık için fiyatına göre çok başarılı. Fakat referans için kullanılmasını önermem çünkü belli bir karakteri var. Diğer taraftan Flat bir EQ ile dinlediğimde bir çok kulaklıkta karşılaştığım tizlerin çok yukarda olma durumu, ya da dengesiz mid ve bass frekansları bu kulaklıkta yok. Dışardaki ortam sesini çok büyük ölçüde kesiyor, ayrıca dışardan da neredeyse hiç duyulmuyor. Kablo sağ kulaklığın altından bağlanıyor, üzerinde bir mikrofon ve bir tane kontrol butonu var. Kulaklık üzerindeki giriş 3.5tan daha ince, diğer ucu standart 3.5 ve kutunun içinde bu tarafı büyüğe çevirmek için altın kaplama bir converter çıkıyor. Bir gitar anfisine bağladığımda iyi bir sonuç alamasamda, günlük müzik dinlemek için çok başarılı bir kulaklık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2016
    kesinlikle değer

    Büyük bir teknoloji mağazasındaki onlarca kulaklığı denedim. İki kat fiyat farkı olan kulaklıklardan daha kaliteli ve dengeli ses veriyor. Cidden çok başarılı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2016
    "Daha önce kulaklık kullanmamışım" diyeceksiniz..

    Gidip başka markalara para israf etmeyin. Evet, çok ucuz değil ama gerçekten de "daha önce kulaklık kullanmamışım, müzik dinlememişim" diyeceksiniz. Tabii ki iyi bir kaynak ile beslemeyi unutmayın. Dışarıdan sesleri çok iyi izole ediyor, benzer şekilde dışarıya hiç ses kaçırmıyor. Turkuaz renkli olanını kullanıyorum ve çok memnunum. İlla kusur aramak gerekirse, kafası çok büyük olanlarda üst çerçevesi sınırda kalabilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
AKG Y50 Siyah Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. AKG Y50 Siyah Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat