Sennheiser MX 475 Siyah Kulaklık Yorumları

Sennheiser MX 475 Siyah Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(32 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Hızlı ve sorunsuz geldi ürün gayet güzel. Sadece kulaklığa takılan yumuşak süngerler çıkıyo bazen ve kaybedebiliyosunuz o problem.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2018
    İki Yıldız

    öncelikle mx375 in daha iyi olduğunu söyleyebilirim. mx475 tizleri iyi ancak basları oldukça kötü bir kulaklık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.07.2018
    Böyle güzel sese bu kadar dandik kablo

    Ses güzel senheisser ses konusunda zaten iyi ama en sevmediğim yani bildiğin tel kablo 3-5 aya ya bi kulaktan ses gelmez yada cızırtı olur

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.06.2018
    Uzak durun.

    Bir apple earpods’un yanından bile geçemez. Baslar çok çok zayıf, tizler tatmin eder. Malzeme kalitesi iyi. En önemlisi ise “kötü ergonomisi”.... Uzun kullanımda kulaklarınızın ağrıyacağını garanti ederim. Tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2018
    1 Yıllık Deneyimim

    Bluetooth kulakliga gececegim icin yaziyorum. Sennheiser markasi altinda herhangi bir urunu alabilirsiniz. Kulaklik benim standartlarima gore cok iyiydi. Bir keresinde kendi ic aksami ile bir sorun olunca garantiye gitti. Marka farkini gostererek bana yeni bir kulaklik yolladi. Tas gibi bir alet. Tesekkurler Sennheiser.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.05.2018
    Kalite

    Kulaklığı beğenip beğenmemek daha çok kişisel tercih ve deneyimlerin bileşkesi olduğunu düşünüyorum.Özellikle bası eleştiren yorumlar yapılmış bu sizin kulaklıktan beklentilerinizle ilgili. Ülkemizde ne kadar bas olursa o kadar iyidir anlayışı var Ben seslerin dağılımını çok iyi buldum(2 haftadır kullanıyorum) daha çok Mid ve tiz sesler ön planda ama bas sesler de yeterli. Ayrıca kulaklığın sesi de çok çıkıyor kısık değil .Benim gibi kulak içi, kulak üstü kulaklık kullanamıyorsanız sizin için iyi bir seçenek olacaktır Daha önce MX271 modelini dört yıl kullandım.O kulaklığa göre biraz daha iyi bir kulaklık olduğunu söyleyebilirim.sonuçta altın kaplamalı jakı var.Son olarak Ürün orjinal bandrolleri var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.05.2018
    Tek kelime ile mükemmel tereddüt etmeden alın

    Daha önce Senheiser kullandım ama bu kadar kalitelisi kullanmadım. Ses mükemmel, bas mükemmel, son seste bile bozulma yok, sesi gayet yüksek. Düşünmeden alın. Sünger ve taşıma kılıfı ile geliyor. Kıkıfta gayet kaliteli.

  • NI1 aracılığıyla, 07.03.2018

    Güzel bir şekilde ürün zarar görmemesi için koruyucu poşet ile sarılmış ve zaman kaybedilmeden kargolanmıştı.Sürat kargoda hızla getirdi teşekkür ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.01.2018
    Dengeli ve kaliteli Ses arayanlar için

    Ürünün kargolanmasında falan herhangi bir sıkıntı yaşamadım her şey olması gerektiği gibiydi. Ürüne gelecek olursak ses detayı muhteşem ve basları kabul edilebilir düzeyde. Tiz ve midleri dengeli ve güzel. Kulaklık ergonomik bir yapıya sahip kulağınıza rahatça oturuyor. Yanında taşıma kesesi ve bir çift süngeri ile birlikte geliyor. Basit düzeyde müzik dinlemek için alınabilecek güzel bir ürün. Tek önemli eksisi dışarı çok fazla ses veriyor(kanal tipi olduğu için) eğer bundan rahatsız olursanız cx 300 ii gibi başka modellere yönelmelisiniz. Marka kalitesine zaten diyecek söz yok efsane...

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2017
    Bas yeterince guclu degil

    Indirimdeyken alinabilecek bir kulaklik. Diger departmanlarda sorunu yok fakat bas kisminda standartin altinda kaliyor bu fiyat araligi icinde, ilk defa boyle bi yorumda bulunuyorum kulakliklarla ilgili. Basi elestiren yorumlarin 'hayir' almasina da sasirdim. Keske daha ciddiye alsaydim o yorumlari. Bazilari 'kulaklik acma' evresinden sonra daha iyi olacagini dusunuyor sanirim, yeni ayakkabinin ayaga oturma evresi gibi. Aksi kanitlanana kadar kulak-ici kulakliklarda boyle birsey de yok, su ana ki kadar arastirmalarda oyle net bir kanit cikmadi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2017
    Dışarıya ses vermese çok iyi

    yorumlara bakarak aldım zaten sennheiser'e güveniyordum ama dışarıya çok ses veriyor otobüste vs. kullanmanız zor ben kütüphanede kullanacaktım eski kulaklığım kaliteli değildi biraz araştırdım cx300 serisi daha iyiymiş onu alacağım

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2017
    parasının karşılığını veren kaliteli bir ürün.

    çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2017
    Efsane

    Kulaklığı iki aydır kullanıyorum,gerçekten çok memnunum.Metal müzik için tonları gayet uygun.Basslar kabul edilebilir,tizler ve midler ise harika.Ayrıca sahne genişliği de muazzam.Fiyatını sonuna kadar hak eden bir kulaklık,Sennheiser kalitesini yine ortaya çıkarmış.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2017
    ah nerede o eski sennheiserlar

    yani tabii ki Sennheiser olmasindan gelen bir kalite var. Ses yuksekligi iyi. Kucuk bir kese ile geliyor kulaklik. 4 puan verdim cunku baslari cok etkileyici degil. Eskiden 7 yil bir cift sennheiser kulaklik sahibi olmustum. bu kulakligi da almamin sebebi tam olarak buydu fakat bu urunde eski mutlulugu bulamadim. 10 senede bazi degisiklikler olmasi normal sanirim ama gene de yazacagim. Genel olarak kalitede bir dusme var. kablo incelmis (ama hissiyati guzel). gene kulaklik kesesi plan bir model almistim ama kesenin de kalitesi dusmus. ben sahsen kulakligi sungersiz kullaniyorum ama bu kulakligi kullanamayacagim buyuk ihtimalle cunku pek iyi oturmuyor. bir de o eski baslar o stereonun kalitesi o 3 boyutluluk pek yoktu. iyi bir kulaklik istiyorsanız alin. ben indirimdeyken aldim. yoksa zaten alamazdim. tam fiyat vermis olsaydim puanim o kadar yuksek olmazdi. cunku 162 lira edecek birsey gormedim. umarim yardimci olabilmisimdir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.07.2017
    Dört Yıldız

    Herşey iyi güzel de 2 ay sonra sol kulaklık yüksek seste cızırtı yapmaya başladı.Verilen süngerimsi zımbırtıyı üzerine takınca baya büyük oluyor , kulagınıza girmeyebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.06.2017
    Tizler için evet, baslar için hayır.

    Düşük frekanslara (bas seslere) önem verenler uzak durmalı. Tiz sesler daha ön planda. Vokal sesleri oldukça parlak, enstrümanlar da temiz ve tane tane duyuluyor. Ancak bu tane tane duyulma hali bas seslerde yeteri kadar kuvvetli değil, davul kickleri ve bas gitarlar yeteri kadar duyulmuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2017
    ilk senheiser im geç bile kaldık

    tesekkurler senheiser turkiye itina ile kargolama dün siparis verdim bugün elimde şekerler için ayrıca Teşekkürler alınabilecek güzel bir kulaklik süngerlerden 1 çift daha olsa güzel olurdu

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.05.2017
    Beş Yıldız

    Hızlı gönderim ve sorunsuz alışveriş için teşekkürler. Önceki Sennheiser kulaklığım iki seneden sonra bozuldu, siparişi bu kadar hızlı göndermeseniz bu akşam yürüyüşe çıkamazdım :) Benim gibi ortalama bir kullanıcı için harika bir ürün. Ayrıca kutudan çıkan Sennheiser marka şekerleri yiyince kulaklarım daha iyi duymaya başladı :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2017
    Dört Yıldız

    iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2017
    harika

    çok iyi kulaklık. kutunun içinden ayrıca şeker de yollamışlar teşekkürker sennheiser türkiye <3

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sennheiser MX 475 Siyah Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sennheiser MX 475 Siyah Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat