Sennheiser PX 200 Siyah Kulaklık Yorumları

Sennheiser PX 200 Siyah Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 21.05.2017

    en çok bas seslerinin netliğini beğeniyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2017
    10 numara 5 yıldız

    bu ürünü yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum deri yüzeylerde minik soyulmalar haricinde hiç bir sıkıntı yaşamadım. ben satın aldığım zaman senayzer henüz türkiye pazarında bu kadar yaygın değildi. ben ABD den gelen mallardan almıştım 70 TL ye :D satın almak isteyenlere bu ürünü kesinlikle tavsiye ederim. :D ileride bi kulaklık lazım olsa yine bu tarz ama kablosuzunu alırım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.02.2017
    Üç Yıldız

    Uzun süre kullandım. Kulaklıktan performans olarak memnundum ama geçenlerde aniden sağ kulaktan ses vermemeye başladı. Servise götürdüm, 2 yıllık garanti süresi dolduktan sonra bu ürünün servisi yok dediler. E ne yani çöp mü oldu bu şimdi dedim, onayladılar. 2 yıl kullanıp atarım diyorsanız güzel ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.02.2017
    Hafif, Küçük, Tatmin Edici Ses

    Efsane Sennheiser serilerinden biridir. 2. kere aldım açıkçası. Çünkü oldukça hafif ve küçük bir kulaklık. Benim gibi biraz daha fonksiyonel bakanlara da çok uygun bir kulaklık. Ses kalitesi de beni oldukça tatmin ediyor açıkçası. Açık ara tavsiye edebileceğim bir kulaklık olur.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sennheiser PX 200 Siyah Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sennheiser PX 200 Siyah Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat