Trust Urbanrevolt 19878 Siyah Kulaklık Yorumları

Trust Urbanrevolt 19878 Siyah Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    1 haftadır kullanıyorum, sorun yok, ses iyi. Kablosu dayanıklı. Tam bir fiyat/performans ürünü.

  • NI1 aracılığıyla, 25.06.2018
    Güzel

    Kulaklığı zaten daha önce kullanmıştım fiyat/performans bakımından memnun olduğum bir ürün olduğu için bu mağazadan sipariş verdim sıkıntısız elime ulaştı kutusuyla birlikte.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.04.2018
    f/p ürünü

    Öncelikle kargo güzel hazırlanmış. Ürün zamanında elime ulaştı. Kabolalarının kalın olması dolaşmasını engelliyor. Ses gayet temiz ve net geliyor. Puan kırma sebebim; 1- Bass ağırlıklı müzik dinleyen arkadaşların sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum. 2- Kulaklık üzerinde kontrol tuşları bulunmamaktadır. Bunlar dışında ürün gayet iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.10.2017
    Güzel bir ürün

    Önce ürünü gördüm, hiç yorum ve puan olmamasına rağmen aldım ancak pişman değilim. Güzel bir ürün. Tavsiye ederim. Ses efektleri de gayet güzel. Kulakta çok durunca biraz acıtıyor. Teşekkür ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 21.05.2017
    1 Ay kullandım

    1 Ay kullandım bozuldu sesi güzel ama bir ayda bozuldu parasını haketmiyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Trust Urbanrevolt 19878 Siyah Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Trust Urbanrevolt 19878 Siyah Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat