Beoplay H3 Gümüş Kulaklık Yorumları

Beoplay H3 Gümüş Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(128 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    fiyat performans açısından son derece iyi. başka markaların fiyat olarak biraz daha üst segmentte olan ürünleri ile karşılaştırdığımda ses kalitesi ve kullanım rahatlığı konusunda gayet başarılı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Satıcı olarak okyanus elektrik'ten memnun kaldım gönderi hızlı paketleme iyi. Kulağa iyi oturuyor ve rahat. Malzeme kalitesi iyi düzeyde. Kablosu yumuşak değil sert karakterli sağlam duruyor. Ses olarak bas ağırlıklı, ekolayzer ayarı yapılmadığı takdirde midler sönük ve ses şiddeti düşük kalıyor ama basit bir ayarla bu dengelenebilir.Tizler ise dengeli basla birlikte duyulabilir kıvamda. Sahne genişliği fazla değil ama kulak içi bir kulaklık için beklenen düzeyde. genel ses kalitesi olarak normalden bir tık yukarıda daha fazlasını beklememek lazım. Ürün den memnun kaldım keyifli tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla

    Paketleme çok özenli. Ürün ile gelen uyarı kağıdı satıcının işine olan saygısını gösteriyor. Fakat fatura gelmedi. Kulaklığa gelince ses rengi ve şiddeti Samsung telefonlardan çıkan AKG kulaklıklarla benzer.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Fiyatına göre ses kalitesine değmez. Iphone ile eskiden verilen kulaklıklar daha iyi. Ses çok mekanik geliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    güzel kulaklık huzlı teslimat

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ses kalitesi elektonik müzik için başarılı ancak diğer müzik çeşitlerinde tatmin etmiyor. Baslar yeterince sıkı değil, yüksek seslerde özellikle orta frekans kafa yoruyor. Bunun yanı sıra kulaklığın sürücüleri ile kablolama arasında işçilik farkı dünyalar kadar. Daha ilk günden bağlantı ucu temazsızlık yapmaya başladı, yeniden kablolama kaçınılmaz görünüyor. Bu fiyat seviyesinde çok kabul edilebilir bir durum değil. Kablolar çıkartılabilir ve değiştirilebilir olsaydı bir nebze kabul edilebilir olabilirdi. Netice itibariyle muhtemelen shure, etymotic, sennheiser dahi bu fiyat seviyesinde daha mantıklı ürünler sunuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bass konusunda titiz iseniz veya kumandanin iPhone uyumluluguna onem veriyorsaniz almayin. Fakat bunun disindaki her turlu kriterden tam puan alabilir diyebilirim. Gayet dengeli ve temiz bir ses veriyor ve ergonomik acidan da yeterli.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü almadan önce çok araştırdım.Ve neden bu kadar düşük fiyata satıldığını anlamadım ancak ürün orjinal ve inanılmaz bir ses kalitesi.Kötü yorumları cidden anlayamıyorum.Ben ürünü Macbook Pro ve Note 5'te Spotify ın "En yüksek Kalite" opsiyonunda kullandım ve aldığım kalite kesinlikle Premium bir seviye.Kısa notlarım ise ; + En yüksek seste dahi çevreye çok az ses veriyor.Bence bu çok büyük bir artı + Bass'lar çok tok ve baş ağrıtmayacak düzeyde yumuşak + Kulağa çok rahat oturuyor.Gelen ek aparatlarla birlikte kesinlikle herkesin kulağına uyacağına inanıyorum +Inanın dış sesleri kesinlikle duymuyorsunuz.Sırf metrobüs veya metronun sesini bastırması için dahi müzik dinlemeden tıkaç olarak kullanabilirsiniz + En sevdiğim yanı kulak içi basınç hissi oluşturmuyor.Sanki hoparlörlerden dinliyor etkisi yaratıyor - Kablo kalitesi çok düşük çok hassas davranmalısınız. - Mic R ve L kulaklıklarının birleşiminin olduğu yerde sesiniz karşı tarafa zor gidiyor. - Sesin çok ayrıntılı olması ve tüm notaları dahi hissedebilmek Dubstep ve Rock şarkıların yüksek sesle dinlendiğinde zihninizi yorabiliyor. Umarım yardımcı olmuşumdur.

  • HepsiB. aracılığıyla
    iphone 7 8 10 X

    kulaklık iphone 7 ve üstünde çalışmıyor arkadaşlar bunu dikkate alın

  • HepsiB. aracılığıyla
    harika

    alan pişman olmaz harika ses tis bass on numara başka kulaklığa bakmaya gerek yok

  • HepsiB. aracılığıyla

    Metal müzik dinleyenlere asla tavsiye etmem.GSA,Jehan Barbur,Birsen Tezer türü sevenlere tavsiyemdir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı

    Ürün orjinal paketinde ve iyi şekilde ambalajlanmış olarak geldi. Teşekkürler. Kutudan çok karizma bağcıklı bir taşıma kesesi de çıkıyor. Yorumlar üzerine bir kaç farklı müzikle test ettim genel olarak tatmin edici fakat bazı tiz sorunları mevcut. Şarkıdan şarkıya değişiyor. Kulağıma tam oturdu. Jag girişini kullanmadan önce alkolle silin, yoksa cızırtı yapıyor. Bunun sebebini firma pakete bir not ekleyerek açıklamış; fabrika çıkışı oksitlenmeye karşı koruma sağlasın diye sürelen kimyasalın temizlenmesi gerekmektedir diye. Sorunsuz kullanırım umarım. Tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel

    Apple kulaklığın kumandası androidde çalışmadığı için bu ürüne geçiş yaptım. Beklentimi karşıladı ama fiyatının ürünü olduğunu unutmayın. Milyonluk bir performansı yok. İçinden çıkan silikon uçlar 4 farklı boyda ama bana uyan biri çıkmadı o yüzden ekstra uç sipariş etmem gerekecek. Almayı düşünüyorsanız kullanmadan önce jack girişini temizlemeyi unutmayın yoksa üzerindeki yağ statik sesi yapıyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Öncelikle kulaklık orijinal (LG by B&O lisanslı) ve Mobiloom ürünü tam zamanında kargoladı. Paketleme ürünü koruyucu nitelikteydi ve sağlamdı. Ürün sipariş verdikten 1,5 gün sonra elime ulaştı. Yurtiçi kargo da ürünü hızlı ve sağlam bir şekilde ulaştırdı. Kulaklık ise F/P kulaklığı diyebiliriz. Huawei Mate 20 Lite ile tam uyum sağladı. Müzikle uğraşan profesyonel bir kişi değilseniz günlük kullanan kişiler için çok ideal bir ürün. Ses yüksekliği ve müziğin kulakta duyuluşu çok başarılı, mikrofon ise telefon görüşmelerinde gayet başarılı oldu. Karşı taraf sesimi iyi bir şekilde aldığını söyledi. Tüm tuşlar benim telefonumda sorunsuz çalıştı. Kulaklık kablosu ince biraz dikkatli kullanmak gerekir. Ses ayarını sonuna aldığınızda dışarıya ses çıkışı az da olsa oluyor fakat çok rahatsız edici nitelikte değil. Son olarak kulaklık çok güzel gözüküyor :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hiç beğenmedim.verdiğim fiyata değmedi aldığım kulaklık,hayal kırıklığına uğradım resmen.jak girişi de bozuktu,üstelik sesi dışarıya aşırı fazla veriyor.sesler net anlaşılmıyor.zaten iade talebi oluşturdum.umarım iyi bi dönüş olur

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    iPhone X ile kullanmak için aldım ancak orijinal adaptörü ile denediğimde sanki kulaklık tam oturmamış gibi bir gürültü var, kullanılabilecek seviyede değil. Başka bir iPhone X ile denediğimde de aynı şekilde. Kulaklığı ayrıca Beoplay hi-fi dac ve macbook pronun kulaklık çıkışı ile denedim. Bunlarda iPhonedaki gibi gürültü yok. Ancak kulaklığın sahnesi oldukça dar, midler çok geride. Bass yoğunluklu bir kulaklık ama basslar da çok derinden ve kaliteli değil, yeteri kadar uzamıyor. Tizler ise boğuk geliyor ve bzen patlıyor. Rahat bir kulaklık da değil, alüminyum yapısı sağlam görünsede kulakta uzun süre kaldığında rahatsız ediyor. Kablosu çok ince, uzun dönemli kullanımda problem yaratabilecek gibi duruyor. Kısaca beklentimin çok altında kaldı, tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Aslında biraz pahalı ama gerçekten güzel bir kulaklık. Kulağıma tam oturdu, saatlerce kullanmama rağmen kulağımdan düşmüyor. Ses kalitesi benim için çok iyi. Hem bass hem de tiz sesleri iyi verebiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Artılar Ses kalitesi yüksek Tiz seslerde çok başarılı Eksiler Kablo kalitesi iyi değil maalesef Ve ses seviyesi çok yüksek değil Metal/rock için yeterli. Cks77x kadar tatmin etmese de, bir alternatif.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Yaklaşık iki yıldır kullanıyorum gayet güzel bir ürün sadece tuşlarında bazen temassızlık oluyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Mükemmel ürün hızlı kargo iyi paketlenmiş çok teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beoplay H3 Gümüş Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beoplay H3 Gümüş Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat