Creative MA-2400 Kırmızı Kulaklık Yorumları

Creative MA-2400 Kırmızı Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(22 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Kaliteli Ürün

    Açıkçası bu kadar temiz ses vereceğini ummuyordum. Mid ve baslar bu fiyata göre çok çok iyi. Kulaklıktan az çok anlarım. Bir çok marka kullandım. Görmeden bu kulaklığı dinletseler, pahalı bir ürün derdim. Oğluma almıştım. Kendimede almayı düşünüyorum. Fiyata göre kıyaslıyorum. Kesinlikle alınır. Pişman da olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika

    Ürünü oğlum için aldım. Muhteşem. Çok beğendi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2019
    İki Yıldız

    Kulaklığı alalı 5 ay oluyor ve sağ taraftan hiç bir ses gelmiyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2019
    kalite beklentiniz olmasın

    Ses kalitesi olarak fiyatina gore guzel fakat malzeme kalitesi cok kotu, 6 ay kullanimdan sonra çöp oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2019
    İş görür

    Fiyat performans açısından değerlendirildiğinde sizi üzmez ama yorumlardaki gibi de başarılı bulmadım. Yorumları okuduğumda büyük beklenti içine girmiştim ama öyle olmadı. Öncelikle ses kısık geldi, basslar ise çok başarılı değil. Keşke kulağımı komple saran bir kulaklık alsaydım diyorum. Ayrıca kulaklık çok küçük, kafanızı oldukça sıkacaktır. Benim kafam küçük olduğu halde rahatsız etti. Muhtemelen yeğenime vereceğim. Tavsiyem, başka kulaklığa bakın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.01.2019
    uygun..

    7 yaşındaki çocuğa alındı. memnun. benimse sağ kulağımı ağrıttı. ses kalitesi fiyatına oranla iyi. kablo da sağlam görünüyor. küçükler ve küçük kafalılar için tavsiye edebilirim. kargo 2 günde ulaştı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.10.2018
    GÜZEL AMA ARIZALANDI

    Ürünü alalı 1 ay bile olmadı. Çok güzel görünüyordu fakat çocuğum 2 ya da üç defa okulda kullandı, hemen arızalandı. Çok şaşırdım. Ne yapacağımı bilmiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.08.2018
    KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM

    NETTEKİ UZUN ARAŞTIRMALARIM SONUCU DOĞRU BİR KARAR VERMİŞİM BASLAR GERCEKTEN HARİKA BEN YEŞİL RENGİNİ ALDIM ( RENK TONU ÇOK HOŞ )

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2018
    Başarılı

    Fiyatına göre çok iyi diyebilirim. Tiz ve Basslar yeterli. Kızım için aldım. Kendimde Sony ZX660 var bununla arasında 200tl var yinede baya başarılı. Yetişkin birinin başına oturmayabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.09.2017
    fiyatına göre gayet iyi

    yorumlara bakarak aldım gerçekten bassları ve sesi gayet iyi dışarda rahat kullanılabilir mikrafonu ve ses arttırma azaltma kısmı ve müziği durdurup devam edebilir telefon içinde kullanabilir görüşme yapabilirsiniz müzik içinde gayet tatmin edici özellikle bass

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.08.2017
    Muhteşem & Rahat

    Sadece sesi dışarı veriyor onun dışında güzel, rahat kulağı acıtmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.06.2017
    creative hitz ma2400

    gönderi hızlıydı teşekkür ederim.kulaklik ise fiyatini sonuna kadar hak ediyor. sony mdr xb450 extra bass olmasina rağmen bu kulakligin ondan daha iyi bi bass vurgusu olmasi beni şaşırttı.sony tiz ve midlerde kötü ama bu kulaklık tiz ve midlerdede tatmin edici basslari iyi olmasina rağmen. kesinlikle parasıni hakediyor tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.06.2017
    çok iyi ses kalitesi

    Crative hitz ma2400 modeli gerçekten fiyat performansın hakkını veren en iyi kulaklıklardan biri, ses kalitesinden çok memnun kaldım, ses kısma yeri çok fonksiyonel olmuş beğendim, kullanılan malzeme fena değil bu fiyata ancak bu kadar olur güzel bi indirimle aldım kargo gayet hızlıydı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.04.2017
    Dört Yıldız

    yeşil rengini aldım gerçekten çok hoş bir renk tonu yapmışlar. süngerleri rahat . malzeme ve kablo kaliteli. tek eksik gördüğüm yönü sesi daha güçlü olabilirdi. bana düşük geldi..

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.03.2017
    Çok iyi

    Kablosu gayet gzel ,bu paraya alabileceğiniz en iyisi...

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.02.2017
    Ürün Mağaza

    Reset Teknolojiye hızlı gönderisi için teşekkürler Siparişi verdim ertesi gün aras kargo ile kapıma geldi. Ürün bu fiyata bulunmaz fırsat uzun zamandır takip ediyorum indirimli fiyatından aldım. Creative kalitesi tartışılmaz. Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2017
    GG-WP

    Ürünün 15HZ~20KHZ Frekans aralığına sahip olması basslarını gayet güzel hissettiriyor, tizlerde zaten ortalama bir değere sahip. Ayrıca kablosu üzerinde sesin şiddetini ayarlayabileceğiniz tuşu olması pratiklik vermiş. Eksi denilebilecek tek nokta yüksek seslerde dışarı ses gidiyor. Rahatlıkla tavsiye edebileceğim ürün. Cs go oyuncularına: Double doordan, mid kapıdaki adamı duyabiliyorsunuz :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.01.2017
    Fiyat/Performans Ürünü

    Ürün elime 2 günde ulaştı gerçekten hızlı gönderi yapıyorlar, teşekkürler.Ürünün ses kalitesi hakkında istediğimi aldığımı söyleyebilirim sesi temiz şekilde iletiyor ayrıca basları oldukça kuvvetli zaten Creative Hitz serisinde en iyi bas veren modelin MA2400 modeli olduğuna dair internette incelemeler var ,bakabilirsiniz.Ben kulaklık uzatma kablosuyla kullandığım için sesi telefon ve normal direk altın jack girişli takmaya göre daha az ses veriyor ki bu da normaldir bunun nedeni ise bence uzatma kablosunun girişinin altın uçlu olmaması. Rahatlık konusunda arkadaşların dediği gibi gerçekten çok konforlu kulağı iyice sarıyor ve bu sayede sesi kulak içinde iyice hapsedip kaliteli ses çıkmasını sağlıyor tabi uzun süre sonra kulakta biraz ağrı oluşuyor.Ayrıca kulaklığın döner başlıklarını çevirme sırasında çıkardığı ses rahatsız ediyor. Kısaca fiyatının hakkını veriyor ve fiyat/performans ürünü olmayı hak ettiğini söyleyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2016
    Beş Yıldız

    Flyat performasin cok iyi bir urun Guclu ses guzel ses

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2016
    Harika!

    Urun oldukca kaliteli, Creative kalitesini kesinlikle yansitiyor. Ses kalitesi harika, ozellikle baslar cok yeterli. Ben yesil renk aldim, mukemmel gorunuyor diyebilir, rengin tonunu cok hos secmisler. Kulaklik kisminda cok yumusak malzeme secmisler, bu sayede hem disardan gelecek sesleri hem de kulakliktan disariya gidecek sesleri cok iyi sekilde izole ediyor. Baslik kismi iddia edildigi gibi kalitesiz, kirilacak bir malzeme degil. Tutup ayirmadikca kirilacagini sanmiyorum. Kulaklikta kalitesiz malzeme yada materyal yok. Fiyatina gore mukemmel diyebilirim. Iphone ile tam uyumlu, deneme firsatim olmadi ama androidlerle de tam uyumlu oldugunu dusunuyorum. Artilari: - Ses kalitesi oldukca iyi - Akilli telefonlarla uyumlu (Mikrofon, ses kontrol, arama cevaplama tusu) - Tasarimi oldukca dikkat cekici ve guzel - Kablosu asla dolasmiyor - Ses izolasyonu cok iyi - Mikrofon ile ses ayar kismini ayirmislar ve mikrofon agziniza daha yakin. Eksileri: - Tizleri biraz daha guclu olabilirdi - Ses ayari butonlu olabilirdi. Ayar tusunu yukari kaydirinca ses yukseliyor, asagi kaydirinca azaliyor. - Uzun sure takinca cok siki kavradigi icin biraz agri, rahatsizlik yapiyor ve terletiyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Creative MA-2400 Kırmızı Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Creative MA-2400 Kırmızı Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat