Creative MA-2400 Beyaz Kulaklık Yorumları

Creative MA-2400 Beyaz Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(49 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Kaliteli Ürün

    Açıkçası bu kadar temiz ses vereceğini ummuyordum. Mid ve baslar bu fiyata göre çok çok iyi. Kulaklıktan az çok anlarım. Bir çok marka kullandım. Görmeden bu kulaklığı dinletseler, pahalı bir ürün derdim. Oğluma almıştım. Kendimede almayı düşünüyorum. Fiyata göre kıyaslıyorum. Kesinlikle alınır. Pişman da olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika

    Ürünü oğlum için aldım. Muhteşem. Çok beğendi.

  • NI1 aracılığıyla, 27.11.2020
    harika

    şık ve güzel seside guzel

  • NI1 aracılığıyla, 07.11.2020

    Fiyatına göre kalitesi iyi

  • NI1 aracılığıyla, 27.08.2020
    Kaliteli

    Üründen gayet memnunum. Bu fiyata bu ses gayet yeterli benim için.

  • NI1 aracılığıyla, 23.05.2020
    Creative hitz ma 2400

    Öncelikle şunu belirtmeliyim , ürün fiyatının üstünde bir ses kalitesine sahip. Creative firmasıda zaten ses sistemleri ve ürünlerinde kendini kanıtlamış bir firma.Özellikle kulaklığın performansı basslı ve elektronik müziklerde kendini belli ediyor. Ayrıca ekolayzer ayarlarına da tepkisi iyi olan bir kulaklık. Sahnesi oldukça geniş , yani tüm enstrümanların seslerini birbirine karıştırmadan çok net ve temiz bir şekilde iletebiliyor. Ses kalitesini ben çok begendim. Daha öncede EP 630 modelini kullanmıştım oda ses iletiminde oldukça başarılıydı. Kulaklıgın tasarımı da bence iyi kulaga ve başın üst kısmına gelen kısımları süngerimsi yapıda ve rahatsızlık vermiyor. Bazı yorumlarda kulaklığın küçük oldugu söylenmiş bana normal geldi. Kulaklıgın üst kısmında kafanıza göre ayar yapamıyorsunuz bu yüzden biraz sıkı ama pedlerini kulagınıza göre ayarlamanız için kızaklı ayar sistemi var , ve bir kez ayar yaptıgınızda kolay kolay yerinden oynamıyor ve kulagı çok güzel sarıyor hafif bir baskı var ama kısa sürede buna alışıyorsunuz. Kulaklığın sol tarafına gelen (L) kabloda ses açma kapama dügmesi var. Kısaca özetlemek gerekirse ses kalitesi ve dinlediğiniz müziklerden keyif almak istiyorsanız bu kulaklığı mutlaka öneririm.

  • NI1 aracılığıyla, 03.05.2020
    Kırmızısını da aldım

    Tek sorun Sürat Kargo rezaletiydi.

  • NI1 aracılığıyla, 18.04.2020
    Normal ürün normal fiyat

    Teşekkürler. Ne ürün pahalı, ne kalitesi mükemmel..

  • NI1 aracılığıyla, 17.04.2020

    İç kısımdaki bezler biraz dayanıksız.Haricinde iyi bir kulaklık

  • NI1 aracılığıyla, 02.04.2020

    tam resimlerdeki gibi. ses kalitesi gayet iyii.

  • NI1 aracılığıyla, 01.04.2020
    Fiyat performans orani iyi

    Baslar cok cok iyi tizler biraz az geldi bana. Yine de bi fiyat icin basarili diyebilirim. Paket icinden bilgisayar icin donusturucu kablo cikmiyor. Telefonda, tablette kullanirsiniz ancak masa ustu pc gibi mikrofon ve kulaklik cikisi ayri cihazlar icin ara kablo almaniz lazim.

  • NI1 aracılığıyla, 04.03.2020
    Kalite

    İyi yanları: kaliteli net yüksek ve dengeli ses. Kaliteli malzemeden yapılmış. Mikrofon, ses ayar ve tek tuş (play, pause, ileri(çift basma), Siri (basılı tutma) Kötü yanları: full seste dışarıdan duyuluyor. Bilgisayarda kullanmayacaksanız kablosu çok uzun. Ama tam bir fiyat/performans ürünü.

  • NI1 aracılığıyla, 22.11.2019
    Fiyat performans

    Kesinlikle tavsiye ederim. 8D parçaları muhteşem bir şekilde yansıtıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2019
    İki Yıldız

    Kulaklığı alalı 5 ay oluyor ve sağ taraftan hiç bir ses gelmiyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2019
    kalite beklentiniz olmasın

    Ses kalitesi olarak fiyatina gore guzel fakat malzeme kalitesi cok kotu, 6 ay kullanimdan sonra çöp oldu.

  • NI1 aracılığıyla, 22.04.2019
    Fiyat Performans Ürünü

    Fiyat ve performans kıyasına göre 5 yıldızı hak eden, "creative" markasına yakışır kalitede bir kulaklık. Almayı düşünen arkadaşlara bilgi vermesi açısından; Bas sesler konusunda performansı şaşırtıcı, ben çok memnun kaldım. Tiz seslerde de herhangi bir cızırtı v.b. rahatsız edici sesler duymadım. Maksimum seviyede verdiği ses benim için yeterli düzeyde, maksimum seviyede de seste herhangi bir bozukluk olmuyor. Tek kablo çıkışlı mikrofon ve kablo üzerinden ses ayarı mevcut ve iyi çalışıyor. Piyasadaki neyi düğü belli olmayan hemen hemen ayı fiyat bandındaki kulaklıkları almaktansa bu kulaklığı almanızı tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 20.02.2019
    Bass güzel

    Öncelikle şunu söyleyeyim, verdiğim 5 yıldız ürünün fiyat/performansına göredir. Ürünün elime ulaşması ve paketlenmesi gayet sorunsuzdu. Ürüne gelecek olursam da, tamamen bass ağırlıklı bir kulaklık. Benim gibi müziklerde basslara daha çok önem veriyorsanız kesinlikle pişman olmazsınız. Sesi yeterince temiz, bassları gayet hissedilir bir şekilde veriyor. Fiyatını fazlasıyla hakeden bir ürün. Mikrofonlu olması, kablodan ses ayarı olması, pedlerinin yumuşak ve sıkmayan cinsten olması gayet güzel.

  • NI1 aracılığıyla, 24.01.2019
    Kargo kötü

    ürün güzel daha öncede siyahı vardı,beyazını aldım

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2019
    İş görür

    Fiyat performans açısından değerlendirildiğinde sizi üzmez ama yorumlardaki gibi de başarılı bulmadım. Yorumları okuduğumda büyük beklenti içine girmiştim ama öyle olmadı. Öncelikle ses kısık geldi, basslar ise çok başarılı değil. Keşke kulağımı komple saran bir kulaklık alsaydım diyorum. Ayrıca kulaklık çok küçük, kafanızı oldukça sıkacaktır. Benim kafam küçük olduğu halde rahatsız etti. Muhtemelen yeğenime vereceğim. Tavsiyem, başka kulaklığa bakın.

  • NI1 aracılığıyla, 11.01.2019
    Hızlı Kargo Özenli Paket

    Ürünü henüz daha denemedim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Creative MA-2400 Beyaz Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Creative MA-2400 Beyaz Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat