Goldmaster HD-1200 Spark Uydu Alıcı Yorumları

Goldmaster HD-1200 Spark Uydu Alıcı yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    urunü almayın..

    bu urunu sakın almayın cihazın yazılım destegi goldmaster 2 yıldır desteklemedğini söyledi ne internet youtube nede diğer uygulamaları desteklemıyor sadece turtsat 4a bılgıleri eklersenız hd göruntüsü var..

  • Trendyol aracılığıyla, 19.03.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok geç açılıyor ve açılınca da görüntü dönüp uydu kendini resetliyor ardında tekrar açılıyor ve 1-2 dakika izledikten sonra görğntümyine dönüyor ve resetleme yapıyor 2-3 defa bunu yapıyor çok sıkıntılı bir durum sanırım yazılımında problem vardı ancak ben uğraşmak istemediğimden geri iade ettim

  • Trendyol aracılığıyla, 08.02.2022
    (Ürünü satın aldı)

    ürünü iade ettim. bunun içindir ki yorum yapma şansım yok. teşekkür ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 02.02.2022
    (Ürünü satın aldı)

    aldığım uydu bozuk çıktı 298 tl boşa gitti bunun hesabını veren yok ne güzel dünya

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 24.11.2021

    Goldmaster ismine güvenerek aldığım Gold Master spark 1200 HD ürün özellikleri ile hiçbir alakası yok. Ürün tam bir fiyasko tavsiye etmiyorum

  • Trendyol aracılığıyla, 01.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün süper satıcı süper sıfır kutu fabrika mühürünü elimle açtım teşekkürler tedarikci trendyol hızlı kargo teşekkürler yutiçi kargo

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    ÜRÜNÜ 2020 OCAK AYINDA ALDIM.. ÜRÜN ARIZALI.. GOLDMASTER ÜRÜNÜ BİZE GÖNDER DEDİĞİ İÇİN ONLARA GÖNDERDİM. ÜRÜN İŞLEM GÖRMÜŞ "YAZILIM YÜKLENMİŞ TEST EDİLMİŞ" OLARAK BANA GERİ GÖNDERDİLER. AMA ÜRÜNDEKİ AYNI ARIZA DEVAM EDİYORDU.. GOLDMASTER YETKİLİSİ İLE İRTİBATA GEÇTİM. YETKİLİ BANA ŞUNU SÖYLEDİ. "ARKADAŞLAR YAPACAK BİRŞEY YOK DİYOR AMA İLLAKİ ÜRÜNÜ BİZE GÖNDERMEK İSTİYORSANIZ KENDİ İMKANLARINIZLA ÜRÜNÜ BİZE GÖNDEREBİLİRSİNİZ" PEKİ NEDEN? DEDİM.TATMİN EDİCİ BİR NEDENİ YOK.. BEN HAKKIMI HAKEM HEYETİNE BAŞVURU YAPARAK ARAMAYA DEVAM EDECEĞİM. ÖZETİ: GOLDMASTER GARANTİ KAPSAMINDAKİ ÜRÜNÜNÜ SAHİP ÇIKMIYOR. GOLDMASTER DAN ÜRÜN ALMAK İSTEYEN KİŞİLER GOLDMASTER IN BU YÖNÜNÜ BİLSİN İSTEDİM. İYİ ÇALIŞMALAR.

  • Trendyol aracılığıyla, 17.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürün arızalı geldi ve firma iade kabul etmiyor. tüketici mahkemesine başvuracağım. kutunun üstüne siyah çöp poşeti gibi bi naylon yapıştırmışlardı.

  • Trendyol aracılığıyla, 09.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kanallar otomatik yüklü değil ancak kurulumu basit. Kanallar arası geçişte donma yapmıyor. Kargolamada da sıkıntı yaşamadım, özenliydi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bozuk çıktı satıcıya göderdim

  • Trendyol aracılığıyla, 06.10.2020

    Gayet iyi kanal geçişleri iyi görüntü kalitesi süper

  • Trendyol aracılığıyla, 21.09.2020
    (Ürünü satın aldı)

    uydu alıcısı geldiginde kanallari göstermiyordu. modeli eski oldugu icin internette güncellemesini cok zor buldum ve usb ile guncelledim. ama yinede kanallarda donma oluyor. yuotube hic acilmiyor ve donuyor aliciyi kapatip acmak zorunda kalıyoruz. internette de bircok sey açılmiyor. malesef iade edecegim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Bazen açılıyor bazen açılmıyor. Açıldığında da çok geç açılıyor. Görüntü netliği iyi olsa da sizi huzursuz edecek bir ürün. Bence hiç bulaşmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla

    İğrenç ötesi bir cihaz Aldık bir kere deyip 4 yıldır kullanıyorum. Ben yandım siz yanmayın. İlk defa gold master ürünü aldım. Bir daha zor alırım. Bendeki jer şeyi bitirdi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2019
    Ben yandım siz yanmayın. Almayın kardeşim. Çok kötü bir cihaz.

    İğrenç ötesi bir cihaz Aldık bir kere deyip 4 yıldır kullanıyorum. Ben yandım siz yanmayın. İlk defa gold master ürünü aldım. Bir daha zor alırım. Bendeki jer şeyi bitirdi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.07.2018
    Ürün

    Ürün yeni aldım . Ne kanallar ayarlı ne internete giriyr ne ip tv açılıyr nede enigma 2 yüklü bilginize

  • NI1 aracılığıyla, 26.03.2018
    beklentinin çok altında

    ürün beklentiyi karşılamıyor, görüntü kalitesi güzel ancak kanal geçişleti yeterince iyi değil, internet vs. özellikleri çok yavaş, kabal geçişlerinde veya seyrederken ara sıra ekrana opera mini eeb tarayıcının simgesi gelip kayboluyor. flash bellekten film seyrediyorsanız 720p veya 1080p filmleri donuk oynatıyor pek beğenmedim ürünü.

  • NI1 aracılığıyla, 23.07.2017
    enigma2 yüklü değil zor kuruluyor

    kullanıma hazırı almak varken programları kurmak güncellemek zor oldu

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Goldmaster HD-1200 Spark Uydu Alıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Goldmaster HD-1200 Spark Uydu Alıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat