Goldmaster HD-1045 Uydu Alıcı Yorumları

Goldmaster HD-1045 Uydu Alıcı yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2015
    uydu olarak evet

    uydu olarak evet ama üzerindeki özelliklerin hemen hemen hiçbiri yok YouTube arka arkaya iki video izleyemiyorsun donuyor tek USB girişi var hem Wi-Fi hem internete girmeye yarayan belleği takamiyorsun illa kabloyla baglanacaksin oda donuyor bu arada USB her filmi okuyor ama bi 3-5 dakika donuyor sonra çok geç açılıyor goldmaster böyle bir urun çıkardığına inanmıyorum özellikle hepsi burada da daha iyi ürünler var hem fiyat hem internete bağlanan uydularda dikkatli inceleyin derim

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 06.04.2013
    Goldmaster

    Adı gibi çok güzel bir uydu alıcısı herkese tavsiye ederim. Alın kullanın memmun kalacaksınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2013
    bu uydu alıcısını alırsak,....

    bu uydu alıcısını alırsak, ayrıca birde kartmı almamız gerekiyor, gerekiyorsa nasıl temin edeceğiz? almayı düşünüyorum ama kart olayı nedir? hepsi burada com dan temin edebiliyormuyuz, alan arkadaşlarımdan bir cevap alabilirsem sevinirim, iyi alışverişler.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 14.12.2012

    fiyatına göre kıyaslarsak çok başarısız. Artıları : smart özelliği ve HD performası iyi, Eksileri : SD yayınlar da çok kötü görüntü veriyor, 40 tl lik uydu kadar başarılı değil, SD için alacaklara tavsiye etmem.,

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2012
    sıkıntısız, kullanışlı, hatasız

    Uzun uzun özelliklerini yazmayacağım, uzun yıllardır Goldmaster uydu alıcılarını kullanan biri olarak, bu uydu alıcınında güzel bir dizayn, program ve işlemciyle yapıldığını söyleyebilirim, hepsiburada.com alalı yaklaşık 5 ay oldu, oldukça memnunum, HD görüntüler mükemmel ötesi, SD görüntülerde de sıkıntı yok, sadece sürekli olarak 1080p yapmanız yeterli görüntü ayarınızı.Bunun yanında dijital platform firmalarında hepsiburada.com un sahibi olduğu firmanın kartını alıp kullanırsanız 25 HD kanalla uydu alıcınız ve HD tv nizden daha memnun kalırsınız.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Goldmaster HD-1045 Uydu Alıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Goldmaster HD-1045 Uydu Alıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat