Atlanta HD Box Uydu Alıcısı Yorumları

Atlanta HD Box Uydu Alıcısı yorum ve tavsiyeleri

(22 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 15.11.2018

    işletim sistemi yavaş düzensiz görüntü kalitesi çok düşük ve cansız tavsiye etmem...

  • NI1 aracılığıyla, 17.03.2016
    Atlanta nin resmi bayisi

    Ürün tam istediğim gibi

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.11.2013
    Almayın.

    cıhazı alalı 2 ay oldu.. goruntu falan cok iyi.. hızı kanal değiştirme hızı düşük baya yavaş bir cihaz.. asıl sorun HD kanallarda, canı istediği zaman açmıyor.. başka kanallara geziyorum dönüyorum gene yok.. sonun da keyfi geliyor ve açıyor. ama sinir oluyorm. iyi marka cihazlardan birini alın ben cok pişmanım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.05.2013
    hd ve sd yayın kalitesi muhteşem

    arkadaşlar bu ürünü yaklaşık 2 senedir kullanıyorum..mükemmel..sd yayınları bile hd kalitesine yakın kalitede izletiyor..hd receiverlerin babası..ayrıca hızlı geçiş,biss şifreli ve paylaşım yayınlarına uyumlu harika bir cihaz..kaçırmayın..

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.09.2011
    Hd kalitesi

    Ürün çok sağlam ısınma vs yok.HD kanallardaki kalite çok güzel.Byoutlarının küçük olması da bir artı. Ürünle birlikte gelmesi gereken 3lü lnb apratı kutudan çıkmadı ama hdmi kablo vardı. Tavsiye edilir...

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2011
    Paranın karşılığı

    Çok uzun araştırma sonrasında HD ve HDMI özellikli uygun fiyatlı arama sonucunda bu cihazı aldım.Düşünen arkadaşlara Kesinlikle tavsiye ederim.Pişman olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2011
    Bu fiyata süper cihaz

    Bu ürünü kısa bir süre önce Hepsiburadadan aldığım 42" Philips FHD LCDim ile kullanıyorum. Gerçekten görüntü kalitesi çok güzel, yazılım desteği sunuluyor. Kendi kanal listenizi bilgisayardan yaratıp cihaza yükleyebiliyorsunuz. Emulator desteği de mevcut. PVR özelliğini flash bellekle denedim, özellikle HD kayıtlar felan çok beğendim. Yakın zamanda harici bir harddisk alıp öyle kullanacağım bu özelliği. Fakat araştırdığım kadarıyla FAT32 ve 160GBden fazla harddisk alanında sorun çıkarıyormuş. Fakat 1 TB v.b disklerinde 160GBlık FAT32 alan ayırıp kullananlar var. Kanal geçişleri hızlı, aşırı ısınma ve kilitlenme gibi bir sorunla da karşılaşmadım. Bence işi kaliteli yayın izleyip, sürekli cihazı kurcalamak niyetinde olmayanlar varsa (Dreambox gibi) bu cihazı kesinlikle öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2011
    Mükemmel bir ürün

    Ürünü 1 yılı aşkındır kullanıyorum. Çok memmnunum. Yazılım desteği mükemmel. sürekli üzerine + birşeyler ekleniyor. Direk cihaz üzerinden hazır kanal listesi yüklenebiliyor. İnternete bağlanma hızı iyi, fakat ethernet girişi biraz hassas enerji altında iken internet kablosunu çıkarıp takmamak lazım. Kullanımı ve görselliği ile tercih sebebi bir ürün. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.04.2011
    başarılı bir cihaz

    ürünü yaklaşık 6aydır kullanmaktayım.yazılım desteği şu an için çok iyi.sd ve hd görüntüleri tatmin edici.Klon cihaz almaktan daha iyi.tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.04.2011
    sabırsızlıkla bekliyorum....:)

    dün bu ürüne sipariş verdik bakalım gelince göreceğiz, ama forumlardan ve hepsiburada dan baktığım kadarıyla açıklamalar çok iyi. kullanmaya başlayayım ve 1 hafta içinde size net bir açıklama yapmayı kendime borç buluyorum. inş. beklediğimden daha da iyidir

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.01.2011
    Güzel Cihaz

    ben indirimli ve kart kampanyalı aldım. cihazın üzerinde kanal isminin mavi olarak yazılı olması çok güzel. ama benim bu bölüm biraz bozuk olarak geldi. çapraz duruyor fakat önemsemedim. cihaz her bakımdan kullanışlı ve güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.10.2010
    Harika dedikleri bu olmalı?

    Gerçekten harika ve kaliteli bir ürün.En önemlisi Firma yetkililerin satış sonrası destekleri araştırmalarıma göre yaklaşık 25 yıllık bir firma yazılımsal destek sürdükçe bu cihazı kullanmak keyif verici.Teşekkürler ATLANTA.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.06.2010
    Stabil ve kaliteli

    Ürün kesinlikle kaliteli. Kumandasını çok beğendim :) HD ve SD performansı, görüntü olarak çok başarılı ürün. Benim gördüğüm sıkıntı olarak; Ethernet kablo ve power adaptörün kablo ucu tam tutmuyor. Çok oynanmadığında sorun yok ancak her an çıkacakmış gibi görünüyor. Ürünü kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.06.2010
    Kısa Vadede Alınabilir.

    Donanım özellikleri yazılmamış ithal eden firma bile yazmamış;artı ürünün yazılımı açık değil yani ileride firmanın başına iş kalırsa paylaşım yazılımlarında yeni bir camd çıkarsa sözgelimi elde kalır.Sd kanallar mat gözüküyor.Hd ler iyi.1-2 senelik bir alet olarak alınabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.05.2010
    Görüntü süper

    Görüntü kalitesi SD ve HD olarak mükemmel. Isınma ve gürültü sıfır diyebilirim. Kanal geçişleri hızlı. İnfo ve guıde tuşları nedense tüm kanalları görmüyor. Kanal yayın akışını göremiyorsunuz. Kayıt için 160 GB lık hariçten disk destekliyor. Ayrıca almanız gerekmektedir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.05.2010
    tek kelime ile harika bir ürün

    kanal geçiş hızı A+ CCcam A+ PVR A+ menü kullanımı A+ HD görüntü kalitesi A++ gerçekten mükemmel bir ürün....... Herkese tavsiye edebileceğim bir cihaz Ama fiyat olarak hbde biraz pahalı.Piyasada daha ucuzları var.Ama HB güvencesi fazla....

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2010
    Daha güzel cihazlar var mükemmel değil ama bu paraya süper

    Cihaz çok güzel de PVR için takılan HDDnin fat32 olması iyi değil büyük kapasiteli hddlerde sorun yaratabilir. Benim gördüğün eksilerden biri bu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.02.2010
    tek kelime ile harika

    ürünü geçtiğimiz hafta aldım. uydu kanalları hd kanallar kadar güzel görünüyo. hd kanalları da yabancı platformlar için serverlar mevcut onları kullanarak izleme imkanı bulunuyormuş. dreambox hd 800 ün yarı fiyatına aldığınız üründen sonuna kadar memnun kalacaksınız. görüntü kalitesi gerçekten mükemmel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2010
    HdTV Keyfi arayanlara

    HD uydu yayını seyretmek isteyen ve fiyat/performansa önem verenler için ideal bir ürün. Görüntü kalitesi çok güzel. Kanal geçiş hızı çok iyi. Ürün güncellemeler ile kullanıcı dostu olma yolunda hızla ilerliyor. (Şu an özellikle kanal düzenleme ile ilgili bir takım eksikleri mevcut) Kısacası herkese önereceğim bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.01.2010
    En Son Teklonoji

    Uydu severlerin tanıyınca hayranı olacakları son teknoloji bir ürün. Menüsü kullanışlı, fonksiyonları çeşitli. Ben alacağım üründe olmazsa olmaz USB PVR özelliği ararken bir de full HD uyumlu olması tercih sebebim oldu...Herkese tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Atlanta HD Box Uydu Alıcısı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Atlanta HD Box Uydu Alıcısı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat