Hiremco Worker Uydu Alıcısı Yorumları

Hiremco Worker Uydu Alıcısı yorum ve tavsiyeleri

(59 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    çok iyi

    gerçekten kaliteli ve kanal geçişleri hızlı. ancak tkgs sistemi olduğuna emin değilim. kutuda veya ürün özelliklerinde tkgs uyumlu olduğu yazmıyor. kanallar ayarlı geldi ama otomatik güncelleme olmayabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel

    urun elime ulaştı başarılı bir şekilde hd kalitesi oldukça iyi 1080i_25 ile hd kanallar tatmin edici SD kanallar da hd ye yakın kanal geçişleri gerçekten hızlı fakat tek sorun var kanal değiştirdiğin de 1 saniye kadar donma oluyor sonra yayın geliyor buda sorun edilecek bisey değil kanal geçiş hızı bunu kapatiyo tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    TAVSİYE EDİYORUM

    Ürün aynı gün elime ulaştı. HD kanallar ilk sıralarda yer almakta. Daha sonrası kanallar özelliklerine göre sıralı haber spor müzik vs. IPTV özelliği ile internet bağlantısı ile sayısız tv kanalını izleyebiliyorum. Youtube ben kullanamadım. Ayrıca benden mi kaynaklı bilmiyorum. TRT nin hd kanalları maalesef açılmıyor. Sadece TRT kanalları. Ürünün görüntüsü ve kanal değiştirme hızı oldukça iyi. Tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel

    aldığım uydu korkarak aldım fakat kullanışlı güzel tavsiye ederim. çok özelliği var tam çözemedim

  • HepsiB. aracılığıyla
    almaya deger

    artilari 1. menü ve kanal geçişleri hızlı. Diğer makineler gibi adamı çileden çıkarmıyor. 2. ince oldugu icin tvnin arkasında istediğiniz yere gizleyebiliyorsunuz. 3. kanal sirasini gösteren led gösterge cok güzel. 4. 3g usb bundle (vinn, jet vd) ile internete girebilirsiniz. Youtubedan video izledim. gayet hızlı, menü de işlevsel. tabi once ağ ayarları yapılmalı menuden. 5. kanallar hazir ve hd olanlar öncelikli olmak üzere geliyor, yani tak kullan. ayar yapmaya gerek yok. 6. çift usb girişi var ama usb fonksiyonlarını test etmedim. eksileri 1. kumanda kötü. tuşları küçük. tv yi de kontrol edebilecek akıllı kumandalardan değil. 2. wireless yok. 3. hdmi kablosu azicik kisa. 20-30 cm kadar. biraz daha uzun olabilirdi. ben cok satan bir markayı satin almıştım ama memnun kalmadigim icin iade edip bunu aldim. cok iyi yapmışım. son derece memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    HD YAYIN LAR İYİ

    Slm lar ürünün kanal geçişleri çok hızlı hd yayınlar bence süper ama aynı kaliteyi sd yayınlar için söyliyemem çok tecrübeli degilim belkide hd yayından sonra bana öyle gelmişte olabilir kumanda tuşları oldukça sert fakat başka yöne tutulsa dahi çalışıyor saygılar...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika bir cihaz

    Cihaz çok iyi, yazılımı mükemmel, Hepsiburadaya çok teşekkür ederim. Alacaklara tavsiye ederim. Ben çok menmunum

  • HepsiB. aracılığıyla
    KALİTELİ EN UCUZ HEPSİ BURADADA

    Kanal geçişleri hızlı kanal listesi oluşturmak ve taşımak çok kolay TV nin arkasına çok küçük olduğu için saklıyabiliyorsunuz wıfı internete bağlanabiliyorsunuz böylece tvniz smart tv gibi kullanılabiliyor.Eksileri kumanda tuşları çok sert tam uydu cihazının gözünü görmez ise çalışmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel

    birkaç gündür kullanıyorum. Eski alıcım HD değildi. Bunu takınca özellikle HD kanallar çok fark ediyor. Çok net. Kanal geçişleri iyi. Kumanda tuşları o kadarda sert değil. Güzel bir ürün. Sadece adaptör girişi temassızlık yapıyor galiba, bazen kapanıyor, adaptör girişine dokununca geliyor. Bunu servis ile görüşecem. Genel olarak fiyatına göre gayet güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok başarılı

    Cuma günü sipariş verdiğim ürünü salı günü teslim aldım. Araya hafta sonu girmesi sebebiyle biraz gecikti. Yaklaşık 4 aydır mini uydu araştırıyorum. En sonunda bu ürüne karar verdim. Hem mini, hem alıcı gözün numaraları ve saati göstermesi, hızı ve görüntü kalitesi benim tercih etmemin sebebiydi.Tek eksiği kumanda tuşları biraz sert. Ancak nereye tutarsan tut algılıyor. Üründen çok memnunum, en kısa zamanda annemlere de alacağım. Teşekkürler hepsiburada.

  • HepsiB. aracılığıyla
    normal

    bu ve boss sanki hiremcoya özel cihazlar değil, - kıytırıktan bir iptv listesi mevcut hani iş olsun denilenden, - kanal geçişleri hızlı değil, - kumandasının tuşları sert değil, gayet normal. - kumandaya ne olduğu belli olmayan piller konmuş, - ir alıcı kısmını meslek lisesi elektronik öğrencileri daha güzel yapardı. - cihaz üzerinde normal ses çıkışı yok yalnız av çıkışını ince ayarla ses çıkışı olarak kullanabilirsiniz. - şuan için internet üzerinde azda olsa yazılım desteği mevcut, - belirtilmesede cccam özelliği mevcut, - ne olduğunu kimsenin bilmediği " iks " diye bir özelliği var - emu çalışıyor, - sıfır wifi alıcı almadan önce elinizdekileri deneyin, - iptv ile tv seryredecekler yayınlanan hd kanalların sıkıştırma ve kalitesini bilmiyorum sadece 1 saatlik hd kanal testinde cepten 800mb ile 1gb arası veri kullanıldı Açıkcası mutfak için aldığım ürün ve fiyat konusunda da fena değil.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hiç fena değil

    8 yıldır kullandığım alıcı arızalandığı için yerine bu cihazı sipariş ettim, çok kısa süre içerisinde geldi, takar takmaz da hiç bir ayar yapmama gerek kalmadan hemen çalıştı. Görüntü ve ses kalitesi oldukça iyi. Ek özellikler de fena değil. Kumanda tuşları biraz küçük ve sert ama rahatsız edici değil. En çok kullanılan tuşlar daha büyük olabilirmiş. Isınma meselesi çokça yazılmış ama eski cihazım da en az bunun kadar ısınıyordu, bence sorun değil ama hava dolaşımının rahat olduğu bir yerde durmasında fayda var, başka cihazların üzerine, çekmece, dolap vs içine ya da TV üzerine koymamalısınız. Sonuç olarak aldığı paranın karşılığını fazlasıyla veriyor, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu fiyata bu kadar

    Ürün kanallar kurulu bir biçimde geldi. Fakat yazılımı Aralık 2014 e ait. Yeni yazılımı (Temmuz 2015) hiremcoteknik sayfasında mevcut. Oradan indirip flash bellek ile güncelleme yapabilirsiniz. Kablosuz ağa bağlanmak istedim, olmadı. Üretici firmaya ulaştım. wi-fi adaptörünün tr5370 chipset e sahip olması gerekiyormuş, yoksa bağlanmıyor. Çok çabuk ve özellikle usb den izleme yaparken çok fazla ısınıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.10.2016
    Fena değil.

    Cihaz güzel fakat hala youtube girilemiyor. Firmware güncellemeleri profesyonel değil. USB'den film seyretmek güzel.

  • NI1 aracılığıyla, 25.08.2016

    ürün kaliteli.Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.08.2016
    youtube çalışmıyor.......

    Ama iptv ve yetişkin kanallar ile belgesel kanallar istemediğin kadar var....

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.08.2016
    vasat

    görüntüde kayıplar oluyor arada kapatıp açmak gerekiyor 3 yıldız eder anca. kumanda çok kötü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2016
    Fena değil

    Artılar 1- Görüntü kalitesi güzel. 2- Kanal geçiş hızı iyi 3- Harici harddiske güzel kayıt yapıyor. Ayrıca kayıt yaparken aynı frekanstan yayın yapan diğer kanalları seyredebiliyorsunuz. Eksiler 1- Kumanda alıcısının çekim alanı dar. Direkt karşıdan alıyor ancak çaprazlardan almıyor. 2- Kabloları kısa. IP TV ve kayıtları bilgisayardan izleme gibi yeteneklerini henüz deneme fırsatım olmadı.Benim aldığım zamana göre fiyatı biraz artmış. O yüzden fiyat/performans oranı şu an için çok cazip değil.

  • NI1 aracılığıyla, 05.08.2016
    gayet iyi

    mutfak televizyonum için almıştım. Memnun kaldığım için anneme de bir tane daha aldım. Görüntü bence gayet iyi, HDMI özelliği de başka bir artısı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.08.2016
    WİFİ

    Ürünü aldım, beklentilerimi karşıladı. wifi ile bağlanmaya çalıştığımda ağ bulamadığını fark ettim. internetten yaptığım araştırma sonucu wifi ye bağlanmak için başka bir aparata gerek duyulduğunu öğrendim. eski bilgisayarımda bir tane wifi dongle um vardı. onu bağlayıp gene bir ara deneyeceğim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hiremco Worker Uydu Alıcısı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hiremco Worker Uydu Alıcısı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat