Kawai KW-6680 Mini Uydu Alıcısı Yorumları

Kawai KW-6680 Mini Uydu Alıcısı yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 08.01.2017
    Süper

    Hd olarak çok net görüntü küçük yer kaplamayan ve kanal geçişleri iyi tak kullan daha ne isteyebiliriz. Ki

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.11.2016
    güzel

    Ürün gayet iyi. Bu fiyata uygun, tavsiye ederim. Benim aldığım satıcı biraz geç sevketti ürünü,tek olumsuz tarafı buydu.

  • NI1 aracılığıyla, 30.10.2016
    kw6688

    İdare eder, hd yayınlarda zaman zaman ses bozulması oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.10.2016
    fiyat-performans iyi

    film izlerken altyazıyı ayarlama seçeneği yok, altyazı çok küçük kalıyor, gözlükle bile zor görünüyor uzaktan. onun dışında fiyatına göre iyi iş çıkarıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2015
    Oldukça başarılı..

    Cihazdan pek fazla bir beklentim yoktu ancak umduğumdan ve düşündüklerimden daha iyi bir sonuçla karşılaştım.. USBden medya işleyebilmesi büyük bir artı gerçekten. Kanal geçişleri, anten ayarları, çözünürlük seçenekleri vs. oldukça kullanıcı dostu.. HDMI kablosu 50cm olsaymış iyi olurmuş. Bir de, SD çözünürlük destekleyen Tv"ler için de bir kablo, jak, scart tipi aparatın da kutu içinde olması gerekir. Gönül rahatlığıyla alınabilecek bir ürün.. İleride ne çıkar bilemem.. Ömrünü test etmeğe başladık, bakalım birşey olduğunda servis desteği nasıl olacak..

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2015
    Az fiyata mükemmel kalite

    Çok az yer kaplıyor, aleti saklayıp parmak kadar kumanda alicisinin açıkta birakmaniz yeterli, cok memnunum, tavsiye ederim...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kawai KW-6680 Mini Uydu Alıcısı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kawai KW-6680 Mini Uydu Alıcısı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat