Hometech HT 1050 Mini Uydu Alıcı Yorumları

Hometech HT 1050 Mini Uydu Alıcı yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 12.09.2015
    guzel

    urun gayet kıbar boyutu kucuk diğer yorumlar doğrudur bende onlara gore aldım.hdmı kablosu 15 cm falan ama kullanışlı tabii farklı yerlerde kullanmazsınız.ben kurarken sıkıntı yaşadım ama sanırım ben kaynaklıydı.genel manada iş göruyor inş. uzun ömürlü olur

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.04.2015
    Tavsiye etmiyorum

    bu telefonu almak hayatımın en büyük hatasıydı sanırım. suya düşer düşmez telefon tüm özelliklerini kaybetti. telefonlarda donmalar başladı ve ekran açılmaz oldu. telefon fiyatından çok oluşan hasara para ödüyoruz. malzemesi kaliteli olmadığı için bu sorunlarla karşı karşıyayız.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.03.2015

    Yeni ev kurarken arkadaşımın yoğun tavsiyesi sonucu bu ürünü satın aldım. minik bir yapısı var. kolayca takılıyor. menüleri çok kullanışlı ve basit. en önemlisi de hd yayınları artık sorunsuz net bir şekilde izliyorum. gayet kullanışlı.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 27.12.2014

    Ürün elime geçer geçmez hemen kurulumunu yaptım çok çok teşekkür ederim :) kurulumu da kullanımı kadar kolay ve başarılı , şık dizaynı da evime uyum sağlıyor gerçekten çok memnun kaldım .

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hometech HT 1050 Mini Uydu Alıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hometech HT 1050 Mini Uydu Alıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat