Samsung Gear Fit 2 SM-R360 Siyah Akıllı Bileklik Yorumları

Samsung Gear Fit 2 SM-R360 Siyah Akıllı Bileklik yorum ve tavsiyeleri

(168 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Bu saat daha doğrusu akıllı bileklik, sadece spor aktiviteleri için üretilmemiş. Bildirim özelliği de var ancak bu konuda yetersiz. En önemli iletişim araçlarından whatsapp uygulamasında, bildirimlerin sadece sonuncusunu gösteriyor. Ayrıca bilekliği saate bağlamadan kullanmak isterseniz, sadece içinde yüklü gelen saat arayüzlerini kullanabilirsiniz, kendiniz dışarıdan saat arayüzü yükleyemezsiniz. Telefon ile bileklik arasındaki bağlantıyı kestiğinizde, bileklik ekranında sağ üst köşede rahatsız edici bir ikon çıkıyor. Yani saate format atmak zorundasınız, o yüklediğiniz mevcut arayüz ile kullanmaya devam edemezsiniz. Bilekliğin içerisinde yüklü gelen arayüzler, uygulama mağazasındakiler kadar başarılı ve çeşitli değil.

  • HepsiB. aracılığıyla
    iyi

    Güzel bir ürün. Beni hayal kırıklığına uğratmadı.

  • NI1 aracılığıyla, 18.05.2020
    iyi urun iyi magaza

    basarili, kablosu vs kotu olanlardan degil..

  • NI1 aracılığıyla, 07.02.2020
    Samsung gear fit 2

    Daha önce gear fit kullanıyordum. Çok memnun idim. Buda çok güzel bir saat.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2019
    Bir Yıldız

    Orjinal kordon 1 senede ikinci kordon 6 ayda koptu.Kesinlikle tasarım hatası var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2019
    rezalet

    kötü yanları: * kordonları çok dayanıksız hemen kopuyor * şarj ünitesi ile temasi sağlamak icin baya bi uğraş veriyorsunuz * alt kısım paslanıyor *pil ömrü kısa iyi yanlari: *kolay kullanım *dayanıklı (zor çiziliyor) *koku yapmıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.06.2019
    aylardır kullanıyorum

    Bilekliği aylardır kullanıyorum her şeyi ile on numara

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2019
    güzel

    güzel ve uzun süre kullandım ancak artık eski bir ürün tavsiye edemiycem.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2019
    Beş Yıldız

    saati 1.5 senedir kullanıyorum gayet iyi ve sağlam size tavsiyem bir kaç kordon alın arada değiştirin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2019
    sorunsuz

    1 seneden beri kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok MAŞALLAH ??

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2019
    Almayın

    Ürünü bir süre kullandıktan sonra alt kısmı paslanıyor ve şarj olmamaya başlıyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 11.12.2018

    2 yıla çok yakın fit2kullanıyorum. Müzik dinlerseniz 1 güntelefona sürekli bağlı çok fazla kurvalamazsanız 2 gün rahat gidiyor. 1 veya en çok 1`5 saatte full doluyor. Şsrjı baya hızlı. Adım sayar biraz yüksek ssyıyor ancak diğerleri gayet doğru kesinlikle memnunum ve tavsiye ederim.normalsaat alıcaktım... İyiki fit2almışım.telefonmesaj mail gelince titriyorgayet rahat hissediliyor. Telefon ve mesajları hiç kaçırmıyorumsürekli telefona bağlı ve 2gün çok rahat gidiyor. P arasını sonuna kadar hakediyor bence

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2018
    Bir Yıldız

    görünüm olarak güzel ancak bir seneden az kullandıktan sonra kordon kopması ve firmanın kordon kopması garanti kapsamı dışında dayatma vs. ıvır zıvır saçmalıklara muhatap kalarak hem paranızdan hem sinir sisteminizden olmamanız için kesinlikle ve şiddetle ALMAMANIZI tavsiye ederim, ayrıca bu firmanın diğer tüm sorunlu ürünlerine yaklaşımı ne yazık ki, çok olumsuz. Bu ürün puan verilemeyecek kadar kötü bir üründür.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2018
    Bir Yıldız

    su geçiriyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2018
    İki Yıldız

    Bu ürünü aldım ancak bir iki ay sonra şarj problemi yaşamaya başladım . Daha sonra ekranı görüntü kayboldu. Servise gönderdiğimde su teması olduğunu söylediler . Bu ürünün IP 68 belgesi var ayrıca yüzme yapmadım sadece banyo ve spor yaparken kullandım . Ürünün reklamı yapılırken spor ürünü olarak gösteriliyor ancak özellikleri spor yapmaya uygun değil .

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.10.2018
    Güzel

    ilk gün telefonun şarjına bağladım şarj olmadı 2. gün yorumları okuyup bilgisayara bağladım şarj olmaya başladı şimdilik bir sorun yok gibi tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2018
    Şık, kullanışlı ama uyumluluk sorunlu

    Fiyat/performans olarak son derece güzel bir ürün. Aynı zamanda şık ve rahat. Kolunuzda olduğunu çoğu zaman hissetmiyorsunuz. Uygulamaları Apple Watch kadar çeşitli ve kaliteli değil ama temel işlevlerini yerine getiriyor. Sabah şarjdan alıp akşam yatarken tekrar taktığınızda yaklaşık yüzden 35'e düşmüş oluyor. Fakat zamanla pil performansı daha da düşecektir. iPhone uyumlu olduğu yazıyor ama iPhone'a bluetooth'tan bağlanmak dışında çok fazla bir uyumluluk göremedim. İçindeki uygulamalarla ve Apple Health ile uyumlu çalışmıyor. Nabızı ölçtürüp bir türlü uygulamalarla senkronize ettiremedim. Benzer şekilde Samsung'taki uygulamların tamamıyla da uyumlu çalışmıyor. Mesela en çok kullanılan uygulamalardan biri olan Nike Run Club uygulaması da saati görmüyor. Saatin tüm fonksiyonlarını sadece Samsung donanımlar ve yazılımlar kullanabiliyor sanırım. Ayrıca Samsung AppStore dışında Google Play'den de uygulama indirip kuramıyorsunuz sanırım ya da ben bulamadım. Apple Watch bana çok şık ve ince gelmiyor. O yüzden alternatif ve daha küçük saat arıyordum. Ama Apple Watch kadar telefon ve telefon üzerindeki uygulamalarla entegre çalışabilen bir saat değil. iOS'ta zaten pek çalışmıyor. Samsung Android telefonlarda da her uygulama görmüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.04.2018
    Tavsiye ederim

    Çok kullanışlı, aldığım için çok memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.04.2018
    Beş Yıldız

    Mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.04.2018
    Güzel

    Görünüşü güzel. Şarjı 2 gün gidiyor sürekli telefon bağlantısında. Kullanımı kolay. Bağlantı koptuğunda titreşim var. Yaklaşınca otomatik bağlantıyor Ancak titreşim biraz zayıf. Bildirimler aramalar kolunuzda. Saate bakmak istediğinizde bazen uyanmıyor. İlla eliniz aşağı yukarı yapmak gerekiyor. Ekran kalitesi süper. Spora teşvik ediyor. Genel olarak 4 yıldız sonuna kadar hakediyor. Alın pişman olmazsınız. Ama indirimdeyken.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung Gear Fit 2 SM-R360 Siyah Akıllı Bileklik kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung Gear Fit 2 SM-R360 Siyah Akıllı Bileklik yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat