Quadro Smart Watch S90 Siyah Akıllı Saat Yorumları

Quadro Smart Watch S90 Siyah Akıllı Saat yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 03.02.2017
    sadece saat

    üründen çok bişey beklemeyin 1 hafta önce elime geçti ancak pek fazla bişey yapmıyor kısıktı temalar play uygulaması yok sadece saat görünüm şık ama ben begenmedim iade ettim

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2017
    İki Yıldız

    Direk kötü yönünü söylemek istiyorum. Şarjı beklentimin altında hiç kullanmadığım halde bir gün zor dayanıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.01.2017
    fena değil

    fiyatına göre iyi alınabilir tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.01.2017
    Güzel...

    ürün gerçekten çok güzel. şarjdan çıkartalı 20 saat olduğu halde hala yüzde 50nin üzerinde sarjı var.dünden beri fazla kurcaladığım halde... Ama cihazı bluetoothla bağladığım zaman bluetooth ayarlarında 3 4 tane daha eleştirilmiş cihaz vardı ?? sanırım daha önce kullanılmış bir cihaz. kutusunun kenarları da biraz yıpranmış gibiydi.tek rahatsız olduğum konu bu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.09.2016
    Çok şık iyi batarya ama ios sıkıntı

    Merhabalar öncelikle şık bir tasarım gayet iyi ama saatten çok dijital bir saat gibi düşünün batarya süper diyecek bir sözüm yok fakat android olarak çok iyi ios ta camera sistemi desteklenmiyor alınırmı evet alınır saat takıntısı olanlar kaçırmasın derim pişman olunmaz çünkü Diğer saatler gibi uzay cinsi değil

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2016
    Çok iyi

    Ürünü iki gündür kullanıyorum. Diğer bluetooth cihazlara göre çok kısa mesafelerde bile bağlantısı kopuyor, odanın dışına pek çıkamıyorsunuz. Ancak bunun dışındaki özellikleri gerçekten iyi. Grafikleri başarılı, saat ara yüzleri çok şık. Türkçe kullanım menüsü de var. Fotoğraf çekme özelliği çalışıyor (Anroid 5.1.1 kullanıyorum). Şarj bağlantısı iyi tasarlanmış, Kurmaya başlamadan önce QR kodu okuyan bir yazılımı telefona yüklemiş olursanız, doğrudan verdiği linkle telefona yazılım indirmeniz kolay olur. Mesaj okumakta sorun yaşamadım ama yanıtlamak için kayıtlı standart cümleleri kullanmak gerekiyor. Mailleri de rahatlıkla görüntüledim, sadece whatsapp üzerinden gelen resimleri açmıyor, grup ve bireysel bildirimler sorunsuz. Mesaj, sms lerde, çağrı bildirimlerinde problem yok. Fiyatını fazlasıyla hak ediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.05.2016
    Güzel ürün

    Quadro s90 akıllı saat ile ilgili düzeltilmesi istediğim sorunlar var. 1-BT swach uygulaması kullanırken sık sık kopmalar oluyor. 2- Bazı uygulamaları kullanamıyorum. Mesaj okuma ve yazma vb. 3- Her türlü bildirim geliyor, bildirimleri seçme izni verilse çok iyi olur. 4- Önceden okuduğum bildirimler bağlantı kopup geri geldiğinde tekrar geliyor. 5- Önceden gelen okuyamadığım bildirileri peşinden gelen bildirimi yakaladığımda sadece o bildirimi ekranda görüp eskileri remote notifier uygulamasından baksam daha iyi olurdu. İyi çalışmalar dilerim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.05.2016
    Güzel ürün

    Ürün çok hoş bir tek kusuru ekranı altından bölen dokunmatik ekran onuda böyle birşey yapmak yerine bir tuşla bu fonksiyonu koysalarmış çokdaha iyi olurmuş ekran geçişleri çok iyi bu fiyata alınabilecek bir saat birde bağlantı kopmalarına bir çözüm bulunsa çok daha iyi olucak beyenerek kullanıyorum almak isteyen arkadaşlara önerebilinecek bir saat çok hızlı kargoyla geldi iki günde saat elime ulaştı hafta sonu olmasıns rağmen.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2015
    Etkileyici.

    Saat güzel kullanışlı. İPhone 6 Plusda kullanıyorum.özelliklerini tam olarak kullanabilmek için BT Swatch programı kurdum. Lakin yinede yazılan her özellik kullanılamıyor. Mesala uzaktan fotoğraf yakalama özelliği yok. Üstelik bağlantı sürekli kopup geri geliyor. Telefonun kurmuş olduğum BT Swatch programı ile ilişiğini kesince düzeldi. Bildirim özelliği o program sayesinde aktif oluyor ama bu seferde gelen bir bildirim sürekli olarak geliyor. Son söz olarak aldığım için pişman Değilim büyük bir zevkle kullanıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.12.2015
    Güvenilir alış veriş sitesi.

    Çok hızlı gönderildi ve yazılan özelliklerde bir saat. Tek anlayamadığım mikrofon işaret ediliyor ama yok olsa ne işe yarayacağı belli değil. Güvenlikli ve çok hızlı gönderdiğiniz için teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2015
    herşeyden önce kaliteli bir alışveriş sitesi

    Güzel bir ürün şık tasarıma sahip..

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.11.2015
    Elegan ve Modern

    Pekçok akıllı saat kullandım ancak bu fiyat performans bakımından çok ileride. ilk geldiği anda işyerinde arkadaşlarım etrafımı sardı ve hep birlikte denedik, hem IOS 9 da hemde androidde çok iyi iş çıkardı. bir önce versiyon quadro akıllı saatimde var bu sefer çok iyi iş çıkarmışlar. hafifliği, şarj süresi, elagan tasarımı ve menülerdeki rahat geçiş çok iyi. telefon kutularına benzer şık bir kutuda geldi... üstelik ekran koruyucuda içindeydi. pili de oldukça uzun gidiyor ve telefonumun şarjını çok etkilemiyor. android ve ios ile karşılaştırırsak ios daha az pil harcayor saat kendi başına 1 günü rahat geçiyor 2 gün full kullanımda yapabilirsiniz gece kapatmadan üstelik. bana 2 eksiği var, birincisi android için kullanacağınız uygulama play store da yer almıyor, firmanın we sitesinden indiriyorsunuz ikinciside ekran model seçenekleri sınırlı, belki de firma daha zengin bir alt yapı sağlayabilir. Sonuç olarak yuvarlak ve elegan tasarımlı üst düzey abilerinden pek eksiği olmayan bir akıllı saat, hemde ios ve android uyumlu :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2015
    Qadro

    Elime çok çabuk ulastı beklentilerimin üstünde bir akıllı saat geldi teşekkürler hebsiburada

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Quadro Smart Watch S90 Siyah Akıllı Saat kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Quadro Smart Watch S90 Siyah Akıllı Saat yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat