APPScomm T6 Turuncu Akıllı Bileklik Yorumları

APPScomm T6 Turuncu Akıllı Bileklik yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 01.08.2016
    Fena değil

    Ürünü bir süre kullanma fırsatım oldu. Şarjı aslında benim kullanımımda yaklaşık 4-5 gün gidiyor. Adım sayar kısmı biraz fazla sayıyor gibi. Fakat özellik spor zamanı kullanıma göre düşünülmüş olabilir. Fiyatına göre makul bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.07.2016
    Kullanışlı

    Diğer aktivite bilekliklerinin fiyatını görünce şaşırdım. Yaklaşık 6 aydır kolumda. Kol hareketine göre adım saydığından arada hatalar tabi ki oluyor ama fiyatıyla kıyaslarsanız harika bir alet. Günde 10.000 adımın altına düşmemeye çalışıyorum, beni daha hareketli olmaya zorluyor. Günaşırı şarj ediyorum, şarj süresi çok kısa. Ancak tam temas etmesini sağlamak lazım

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
APPScomm T6 Turuncu Akıllı Bileklik kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. APPScomm T6 Turuncu Akıllı Bileklik yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat