Arçelik 5063FE Çamaşır Makinesi Yorumları

Arçelik 5063FE Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 17.11.2017
    İşini fazlasıyla yapıyor

    Ürünü 7 yıl garanti ile birlikte aldım .Yıkama sonrası 1000 devir bir makineye göre daha nemli kalıyor çamaşırlar fakat bir o kadarda kumaşa zarar vermiyor.Dayanıklılığa gelince eşim battaniye vs. yıkamak için daha büyük bir makine istiyor.Bozulsun öyle diyorum :) Makinenin 8. senesi tık yok ilk günkü gibi çalışmaya devam :)

  • Media Markt aracılığıyla, 16.11.2017
    Başarılı

    Gayet ideal bir fiyat ve kaliteli bir ürün kullanımı gayet basit memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2017
    ÜRÜN 5 YILDIZ

    ÜRÜN 2 GUNDE EVİMİZE GELDİ VE KURULDU. ONCELİKTE HOROZ LOJİSTİK E SONRA HEPSİBURADA.COM'A TESSEKKURLER. ÜRÜN KUSURSUZ.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2012
    her şey arçelik

    evimizde her şey arçelik.kalitesine ve servisine sonuna kadar güveniyorum.makine çok iyi mini programı sayesinde 30dkda çamaşırlarınızı pırıl pırıl yapıyor.birçok farklı yıkama seçeneğiyle de ideal.kesinlikle arçelik ürünlerini tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.12.2011
    ÇOK KALİTELİ VE SAĞLAM

    Ürünü yaklaşık 8 aydır kullanıyorum ve çok memnunum... Markası kalitesini yansıtmış bu üründe... Fiyatı çok uygun ve kargo ile kısa sürede ürün elime ulaştı..Çalışmasıda sessiz elektrik sarfiyatıda çok az.. Almayı düşünenlere kessinlikle tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2011
    temiz yıkıyor

    ürünü bir senedir kullanıyorum uzun yıkıyor ama temiz yıkıyor enerji tasarrufu konusundada oldukça iyi.daha önce başka bir markanın ürününü kullandım bundan çokta pahalıydı ama aralarında hiç fark yok hatta bu makina aynı sürede daha temiz yıkıyor servis ağıda mükemmel daha ne istenebilir.ayrıca kalabalık olmayan aileler için ideal 5 kg kapasitesi olduğu için çamaşırlarınızı birikmeden yıkıyorsunuz ..

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.04.2011
    Gayet başarılı

    ürünü alalı 1 hafta oldu , oldukça başarılı .Fiyat kalite performansı çok iyi.Hızlı gönderi sayesinde koca makine elime hemen geçti . Düşük enerji , su tüketimide cabası

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2011
    ÇOK İYİ

    Ablam evlenince ablama aldım, annem çok beğendi annemin makinasını yeniledik bu ürünü aldım :) Şimdide kendi çeyizimi yapıyorum yine bu makinayı aldım.Çünkü kalite, benim için önemliside karmaşık değil. Sıradan bir ürün ama kaliteli. Tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2011
    Hesaplı

    Piyasayı epey araştırdıktan sonra taksitli olarak en uygun fiyatı hepsiburada da buldum.Ücretsiz kargo ve +5 taksit avantajıda işin içine girince epey hesaplıya geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2011
    oldukça iyi

    arçelik marka bir çamaşır makinası için fiyatı oldukça uygun, tasarımı çok güzel, gürültülü çalışmıyor. ayrıca yıkama performansı da çok iyi. ürünü hepsiburadadan aldım, 1 gün sonra kargo ile gönderildi. bunu almadan önce samsung veya siemens lerin de fiyatları uygun olduğu için kafam çok karışmıştı ama bu ürünü aldığıma pişman olmadım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik 5063FE Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik 5063FE Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat